Къде в Пловдив???-23

• 69 590
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Къде да намеря изчистен черен клин 7/8 или до коляното.Ако може и да е в Кичука  EmbarassedНямам никакво възможност да обикалям с двете деца.

# 151
  • София
Може и малко късно да се включвам, но все пак: добър невролог е д-р Елена Иванова от МЦ Хипоталямус с/у църквата Св. Петка. Преди около 3-4 месеца се интересувах и аз от това. За мен беше важно да има добър съвременен доплеров-дуплекс апарат. Иванова и д-р Бързински имат. И двете работят с ЗК и без.

# 152
Момичета, виждали ли сте някъде формички за сладолед?

# 153
В "Джъмбо" има.

# 154
В "Джъмбо" има.
На каква цена са?

# 155
Къде да намеря изчистен черен клин 7/8 или до коляното.Ако може и да е в Кичука  EmbarassedНямам никакво възможност да обикалям с двете деца.

До парк "Белите брези" има едно магазинче.Намира се в уличката срещу  банките. Те са две-три павилиончета и се виждат, защото са почти на ъгъла.Наскоро си купих черен клин до под коляното от едното-беше 4лв,ластичен, изчистен, горе -долу за 55 килограма LaughingИмаше и други видове-ако ти е близо може да погледнеш.

# 156
  • Пловдив
Момичета, с кой номер автобус на стигна от Централни гробища до сладкарница Неделя на 6и Септември?

# 157
  • Пловдив
Момичета, с кой номер автобус на стигна от Централни гробища до сладкарница Неделя на 6и Септември?

Мисля, че 21 ходи в близост - със сигурност до Четвъртък пазара, но след това не съм сигурна дали продължава по "6 септември", или завива по "Руски"

# 158
  • Пловдив

Мисля, че 21 ходи в близост - със сигурност до Четвъртък пазара, но след това не съм сигурна дали продължава по "6 септември", или завива по "Руски"

И до Руски ще ми свърши работа. Значи 21 от спирката на Централни гробища   bouquet

# 159
  • Пловдив
Да, това май е единственият рейс, който може да ти свърши работа за маршрута

# 160
  • Пловдив
Момиче, някъде напред в темите се коментираха коланите за талията (тези след раждане), но не мога да го намеря, та някой беше писал , че в някакъв магазин в Капана май беше, имало такива за по 24 лв, моля да ми кажете къде точно, че ми е спешно  Praynig

# 161
Много полезна темя!   bouquet

Магазин подобен на Березката има и на бул. Хр.Ботев -срещу Военна болница горе.-долу.

А за колани за талия - в магазинчето в пресечката, която е срещу стълбите отстрани на джамията към Халите.

# 162
  • Пловдив
Много полезна темя!   bouquet

Магазин подобен на Березката има и на бул. Хр.Ботев -срещу Военна болница горе.-долу.

А за колани за талия - в магазинчето в пресечката, която е срещу стълбите отстрани на джамията към Халите.

Мерси   bouquet

# 163
Здравейте, интересува ме знаете ли къде около Билла 2 има фитнес зала- най-много ме интересува да има пътека за бягане. Благодаря предварително.   bouquet

# 164
  • Пловдив
Здравейте, интересува ме знаете ли къде около Билла 2 има фитнес зала- най-много ме интересува да има пътека за бягане. Благодаря предварително.   bouquet

Ако става въпрос за Била до гарата- Тотал Спорт. Съвсем наблизо е. А ако се слезе от моста е на 100 метра някъде.

Общи условия

Активация на акаунт