Къде в Пловдив???-23

• 71 170
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
В " Денди " съм виждала такива  Peace

# 271
sari123, преди няколко години наши познати се возиха в Чайка на сватбата си. Ето в този сайт има информация за такава кола, ако ти допада.

# 272
Момичета, спешно ми трябва информация,къде в Пловдив дават РЕТРО коли под наем. Трябва ми за сватба. Ако пък знаете за друг град не за Пловдив, пак казвайте, ще съм ви благодарна!

Не знам дали дават под наем, но има един салон предимно за ретро автомобили. Намира се на Източен, до автомивките и спирката на централни гробища. Има мерцедеси, кадилаци и все са много стегнати. Успех  Peace

# 273
sari123, преди няколко години наши познати се возиха в Чайка на сватбата си. Ето в този сайт има информация за такава кола, ако ти допада.

ок, това е колата, за която говорих
без украсата изглежда много по-стилно и добре

# 274
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, обещала съм на сина ми да го заведа на плаж, но се чудя къде. Искам да е относително спокойно и водата да е чиста, по възможност да не е ледена. Вчера бяхме на РД в С. Петербург, но не ми хареса, водата беше мръсна, банските и косата му миришеха на тиня, дори и след като се изкъпа, а той се оплака, че имало и трънчета в басейна. Отхвърлям и Нептун и пързалките в Тракия.
Препоръчаха ми х-л Екзотик преди с. Марково, някой да е ходил там?
За 9-я километър прочетох, че работят до късно и може да се отиде след работа, ще се радвам, ако някой сподели мнение?

# 275
Момичета, обещала съм на сина ми да го заведа на плаж, но се чудя къде. Искам да е относително спокойно и водата да е чиста, по възможност да не е ледена. Вчера бяхме на РД в С. Петербург, но не ми хареса, водата беше мръсна, банските и косата му миришеха на тиня, дори и след като се изкъпа, а той се оплака, че имало и трънчета в басейна. Отхвърлям и Нептун и пързалките в Тракия.
Препоръчаха ми х-л Екзотик преди с. Марково, някой да е ходил там?
За 9-я километър прочетох, че работят до късно и може да се отиде след работа, ще се радвам, ако някой сподели мнение?
Забрави за 9-ти километър - няма да ти хареса водата - става доста мръсно /пясъци и тревички/, много я хлорират поради тази причина - ако глътне вода ще му люти яко  Peace

# 276
Знаете ли от къде мога да купя такава лодка http://www.toy.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image&p … 82&template=2
и такъв пояс http://www.toy.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image&p … 45&template=2

Предварително благодаря Simple Smile

# 277
  • Пловдив
Иван Великов  има винено червена саровремска Варшава, с която кара младоженци.
www.warszawa-bg.com   0887622234  Peace

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 12:42 от Джони

# 278
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!
mucana, В ДМ са големи, видяхме ги.
dani.m73, Да попитам Денди къде се намира, че нещо не се сещам.
Drozi, в подлеза на аптека Марица на какви цени са шапките?

# 279

Знам за един на бул.Шести септември , преди Вис Виталис  Peace

# 280
Благодаря за отговорите!
Нашата беше 8 лв /периферията не е от най-широките и е плетена като на възелчета, много добре се проветрява главата/
Иначе има и по 2 лв плетени на ленти в естествен цвят и по края в лилаво или друг пастелен цвят, които също й станаха в Китайския на Опълченска. Разлика в качеството има, но пък периферията на евтините беше по-широка  Peace

# 281
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!
Нашата беше 8 лв /периферията не е от най-широките и е плетена като на възелчета, много добре се проветрява главата/
Иначе има и по 2 лв плетени на ленти в естествен цвят и по края в лилаво или друг пастелен цвят, които също й станаха в Китайския на Опълченска. Разлика в качеството има, но пък периферията на евтините беше по-широка  Peace

Предпочитам с по-широка периферия. В такъв случай значи да ходим до китайския, който е....? Ако може малко обяснения Embarassed

# 282
Здравейте!Някой ими ли отзиви за качеството на работа и цените най-вече във фризьорски салон Селена?Интересува ме за боядисване на много дълга коса.

# 283
От Главната влизаш по Опълченска и на първата пресечка на ъгъл е м-н Панда.
 Peace

# 284
  • Пловдив
Момичета дайте идея за място около П-в (отдалеченост не повече от 70-80-км), където хем да е хладничко, хем да има басейн за къпане.

Общи условия

Активация на акаунт