Къде в Пловдив???-23

• 70 416
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да купя рубли ?

# 571
  • Майничка

В чейндж-бюрото с/у страничния вход на БНБ, от дясната страна на уличката, дето води от края на главната към входа на ДЗИ, то се пада м/у магазинчетата за дрехи.

# 572
  • Москва

Миналата година, преди да излетя за Москва, купихме рубли от чейндж бюрото преди моста на Герджика,  преди китайския ресторант. Има табела на Уестърн юнион. Курсът беше 20 рубли за 1 лев.

# 573
Трябва ми сервиз за поправка на фотоапарати.Нашия е самсунг, но половинката наскоро го изпусна с отворен обектив и той заседна.Още по-добре ,ако е в Кючука?

# 574
  • Пловдив
Трябва ми сервиз за поправка на фотоапарати.Нашия е самсунг, но половинката наскоро го изпусна с отворен обектив и той заседна.Още по-добре ,ако е в Кючука?

Моят фотоапарат (Сони) поправях тук:
4000 Пловдив

ул. Абаджийска 2 (кв. Капана)                  сервиз за фото и видеокамери

тел. 032/630 796

email: pulsar@evrocom.net

Наскоро давах тези координати на момиче с фотоапарат друга марка, но не знам дали са успели да и го оправят. Обади се и попитай дали поправят и Самсунг. Имам спомен, че бяха специализирани в Сони,защото седяха на гар.карта.
Успех!

# 575
Благодаря!
Подсети ме да погледна и аз гаранционната карта, ако я открия, разбира се...

# 576
  • Пловдив
gargamela, Azazel  благодаря ви за отговорите   bouquet

# 577
Къде в Пловдив хубава броеница?

# 578
  • Пловдив
Момичета,
дайте идея от къде да купя диск с детски приказки за дете на 2 год.?

# 579
  • Пловдив
Azazel, моля те изчисти си кутията за съобщенията, не мога да ти пиша  на лични Simple Smile

# 580
Привет!
Някаква идея откъде мога да си купя малко електрическо котлонче  Thinking Имам газово, но ме е страх да го ползвам  Laughing

# 581
  • Точно където трябва
Някой знае ли къде е преместен магазин Росита /за дрехите/, който беше до пицария Верди на центъра? Или е затворен?

# 582
  • Майничка
Някой знае ли къде е преместен магазин Росита /за дрехите/, който беше до пицария Верди на центъра? Или е затворен?

Росина. Laughing
Попитай в магазина, може да е останало само ателието. То се намира в пресечка на Брезовска, гледано от Новотела, вдясно, точно преди ІІІ РПУ, с/у сградата на Кристиан ъф Рома.

П.П. Извинявай, сега прочетох всъщност въпроса ти. Embarassed
Сетих се за Росина с/у Мтел, до Евроленда, снощи видях, че са сменили името и се ликвидират, затова се обърках.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 16:48 от gargamela

# 583
  • Точно където трябва
Росита. За тези питам http://rosita.bg/

# 584
  • Бг
 elliee, може и да бъркам, но си мисля, че имаха магазин и на ул. "Иван Вазов". Можеш да провериш ако имаш път натам, точен адрес не мога да ти кажа, но ако тръгваш от гарата към центъра, гледай отляво на улицата.

Общи условия

Активация на акаунт