Къде в Пловдив???-23

• 70 361
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Майничка
...Преди месец имаше тениски с пиратски мотиви в Terranova в Мола, имат магазин и на главната, провери и там Peace

Благодаря!  bouquet

# 616
Здравейте! Бих искала да купя стикер за автомобил, който се залепва отвън на стъклото, че в колата има бебе. Откъде мога да намеря такъв стикер? Във вис виталис раздават, но не ми харесва такъв с емблема на вис виталис.

Не че е по темата, но тези стикери не са позволени и някой ден някой заядлив полицай може да ти тресне глоба за това, че ограничаваш видимостта. 

# 617
Къде мога да занеса велосипед за ремонт?

# 618
  • Майничка
Къде мога да занеса велосипед за ремонт?

До спирката с/у входа на стадион Ботев, работилницата е в двор на къща.

# 619
Мамчета , помагайте, къде има намаления на бански, с големи р-ри / XL  Embarassed/?

# 620
Помагайте с инфо за добри магазини за пердета и дамаски, също осветителни тела търся...

# 621
Преди като имаше Бюти хоум имаше страхотни материи там, но явно идваха скъпи, защото магазинът вече го няма. Знам, че Тач на втория етаж имат хубави материи, но какво е налично към момента - не съм наясно.
За осветителни тела - Италмодалуче - по каталог имат много хубави неща, но аз не можах да ги преглътна като цена, колкото и да ми харесваха. Нищо, другия път от там ще е. В крайна сметка взех от тези, които са на кръстовището на булеварда където е ресторант Класик с булеварда от Авеню като идваш, точно преди светофара вдясно. На каталог имат много разнообразие и са на 1/3 от цените /но пак два пъти по-скъпи от другите/ от Италмодалуче. Също виж и в Мегалукс.

# 622
  • Пловдив
Преди като имаше Бюти хоум имаше страхотни материи там, но явно идваха скъпи, защото магазинът вече го няма. Знам, че Тач на втория етаж имат хубави материи, но какво е налично към момента - не съм наясно.
За осветителни тела - Италмодалуче - по каталог имат много хубави неща, но аз не можах да ги преглътна като цена, колкото и да ми харесваха. Нищо, другия път от там ще е. В крайна сметка взех от тези, които са на кръстовището на булеварда където е ресторант Класик с булеварда от Авеню като идваш, точно преди светофара вдясно. На каталог имат много разнообразие и са на 1/3 от цените /но пак два пъти по-скъпи от другите/ от Италмодалуче. Също виж и в Мегалукс.

Магазинът на кръстовището на "Мария Луиза" и "Източен" се казва Орион

# 623
Момичета , в СИНФОНИЯ до шадраваните има ли  детски кът за игра или каквото и да е подоходящо за деца?

# 624
Да, има, но пързалката е доста висока за малко детенце (за моето е много висока).

# 625
Някой има ли инфо за магазина на Miss 60, вчера минах през центъра и видях че вече е Vivacom, дали е преместен някъде или са го затворили?

# 626
  • Пловдив
Момичета , в СИНФОНИЯ до шадраваните има ли  детски кът за игра или каквото и да е подоходящо за деца?

Бях там преди месец и половина. Детският кът има пързалка и две или три люшки. Според мен не е подходящо място на игра на деца- по земята има само ситен прах и почти никакъв пясък, обрасли храсти. На мен не ми хареса изобщо и  ми беше гадно да стъпям в прахта.

# 627
Здравейте, знаете ли къде продават филажни ножици за подстригване? Ако е възможно да не е много скъпа, тъй като ми трябва да домашна употреба. Много Ви благодаря.  bouquet

# 628
  • гр.Пловдив
Здравейте, знаете ли къде продават филажни ножици за подстригване? Ако е възможно да не е много скъпа, тъй като ми трябва да домашна употреба. Много Ви благодаря.  bouquet

Преди около месец, бях в Асеновград и разхождайки се случайно из техния център, пред една аптека имаше стелаж от тези с пилите за нокти, нокторезачки, пемзи, гребени и тнт. Та там имаше и филажна ножица за около 7-8лв и бая и се позачудих и аз, но се размина, та обърни внимание и тук на тези места, едва ли ще стоят по разлчен начин нещата.

# 629
  • Пловдив
Здравейте, търся надуваем басейн, но не от най-малките и детските, а поне 2м дължина, като формата не е толкова важна. Някъде да сте засичали на промоция в момента?

Общи условия

Активация на акаунт