Къде в Пловдив???-23

• 70 361
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
В Юск имаше преди на промоция, сега не знам. В Карфур сега има намаление на Къмпинг и Градина, може и там да има, в Метро също може да провериш...

# 631
Здравейте, знаете ли къде продават филажни ножици за подстригване? Ако е възможно да не е много скъпа, тъй като ми трябва да домашна употреба. Много Ви благодаря.  bouquet

Преди около месец, бях в Асеновград и разхождайки се случайно из техния център, пред една аптека имаше стелаж от тези с пилите за нокти, нокторезачки, пемзи, гребени и тнт. Та там имаше и филажна ножица за около 7-8лв и бая и се позачудих и аз, но се размина, та обърни внимание и тук на тези места, едва ли ще стоят по разлчен начин нещата.
Благодаря за жалост в момента нямам възможност да обикалям.  Sad Но благодаря за идеята  bouquet

# 632
  • до Пловдив
от къде в пловдив може да купим хубаво детско колело за 3 год. дете подобно на това http://www.mytoys.de/Hudora-Kinderfahrrad-RS-10-10-Zoll-blau/Fah … a02.07.04/2118719

# 633
  • Майничка
от къде в пловдив може да купим хубаво детско колело за 3 год. дете подобно на това http://www.mytoys.de/Hudora-Kinderfahrrad-RS-10-10-Zoll-blau/Fah … a02.07.04/2118719

Макском имат подобен модел, не е 10 цола, а 12, но ако детето вече е на 3 и не е много дребничко, 12 цола е по-удачен избор, няма да се налага да го сменяте догодина. Имат магазин на Голямоконарско шосе, след "Опел Стефанов" и на Брезовска, с/у търговиите, център "Нова"

# 634
  • до Пловдив
благодаря на gargamela ще ги посетим

# 635
Спешно ми трябва хубава готова питка!
Къде, може би в хипермаркетите, има по това време?

# 636
Ерин, може би в Сани, Билла, Пикадили - някой магазин, който има печива на място. В Сани, дето беше в гранда съм виждала преди, но сега не знам.

Моят въпрос е къде около Пловдив има пазар за домашни животни?
Искам за другата неделя да купя петел за курбан.
Още по-добре ще бъде, ако някой ми препоръча човек от близките села, който си гледа животни. някакви координати да ми дадете и да ида на място да си взема...

# 637

В Метро има подобни модели

# 638
Ерин, може би в Сани, Билла, Пикадили - някой магазин, който има печива на място. В Сани, дето беше в гранда съм виждала преди, но сега не знам.

Още по-добре ще бъде, ако някой ми препоръча човек от близките села, който си гледа животни. някакви координати да ми дадете и да ида на място да си взема...

По въпроса за петела мога да ти кажа,че продават на бул.Македония в посока от халите към Тромпета в една от къщите.Има нещо като сергия в двора на къщата и дори си пише,че са за курбан.Ако не си ме разбрала,пиши на лични да обяснявам подробно.

# 639
Момичета , в СИНФОНИЯ до шадраваните има ли  детски кът за игра или каквото и да е подоходящо за деца?

Пързалка, 2-3 люлки, а най-забавното е батута. /Напълно обезопасен, ако едновременно не скачат много деца/

# 640
Здравейте, знаете ли къде продават филажни ножици за подстригване? Ако е възможно да не е много скъпа, тъй като ми трябва да домашна употреба. Много Ви благодаря.  bouquet

Навсякъде, където видиш стелаж на "Би-макс" /аптеки, дрогерии, санитарни магазини, парфюмерия и козметика/- цените са от 7 до 12лв. Peace

# 641
  • до Пловдив

можеш да провериш на руския пазар в неделя става голям пазар и има животни

# 642
  • София / Пловдив
Къде да търся торби за вакуумиране на дрехи с прахосмукачка?
Сигурно в Метро и Карфур има, но да търся ли определени марки или да взема каквито и да са?

Сигурно е обсъждано поне 10 пъти, ама сега ми се налага да търся...

# 643
Скоро гледах в м-н всичко за лев, имаше най-различни размери, но не знам като качество как са.
Моите бях взимала от Метро - доста са големи, после бях взимала от Джъмбо по-малки, ароматизирани.

# 644
Знам, че не му е мястото, но искам да ви се оплача от ресторант Даяна  до РТВЦ. Изключително недоволни останахме  от кухнята и арогантното отношение на собственика. Пресните им пържени картофи бяха ужасни. Бяха сухи и все едно пържени в мас. Върнах ги. А свинското бонфиле, което поръчахме всъщност беше вратна пържола. При оплакване от наша страна на сервитьора, последният извика собственика, който започна да ни навиква като първия простак как ние не можем да разпознаем месата. Но за картофите бил съгласен...Останах изумена. Направих му забележка да не ни повишава тон, въпреки това той продължи да повишава глас. Нямам думи, много съм разочарована.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт