Къде в Пловдив???-23

• 69 480
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
 usb прахосмукачка за компютър - какво е това newsm78 как се ползва?

# 661
Препоръчайте ми водопроводчик  Praynig Спешно е  Rolling Eyes

# 662
# 663
Водопроводчик-0885 711 252-Панко Георговски.

# 664
Препоръчайте ми водопроводчик  Praynig Спешно е  Rolling Eyes
Георги Солин -  0899 271 957 Peace

# 665
Здравейте  Hug
Бихте ли ми препоръчали откъде да взема стерилизатор за шишета за микровълнова фурна. Ако ме насочите и към някаква марка и ориентировъчна цена ще съм ви много благодарна. 

# 666
Здравейте!

Къде мога да намеря непромокаем протектор за матрак с размер 82 /190  Thinking Искам да е надежден и на прилична цена до 25 лв  Peace

Не говоря за еднократните подложки от аптеката,а за цял протектор ,който си предпазва леглото и от други замърсявания,но е и водонепромокаем  Peace

Предварително благодаря   bouquet

# 667
  • Майничка
Здравейте!

Къде мога да намеря непромокаем протектор за матрак с размер 82 /190  Thinking Искам да е надежден и на прилична цена до 25 лв  Peace

Не говоря за еднократните подложки от аптеката,а за цял протектор ,който си предпазва леглото и от други замърсявания,но е и водонепромокаем  Peace

Предварително благодаря   bouquet

Моят го взех от Карфур, на промоция, беше 11 и нещо, но не зная каква е редовната цена. Не е калъф, а като стелка, с ластици в четирите края, които минават под ъглите на матрака.

П.П. За моето легло съм доволна, не се размества дори когато спя с малката, но пък и аз не се въртя много. За леглото на мъжа ми не е много удачен, там ще купувам цял калъф май, той като се врътне 3-4 пъти, увива и чаршаф и протектор накуп.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 12:16 от gargamela

# 668
Гаргамела,а доволна ли си от този протектор?Хубаво ли стои или се подгъва оттук-оттам?

# 669
Здравейте ,искам да попитам някой знае ли къде се продават такива понпони или незнам как се казват точно ,като на мажоретките  ,защото  крящелницата ми има рожден ден утре и иска такива неща за подарък ,а аз обиколих доста магазини в Пловдив и не намерих.И да попитам дали има автобус или маршрутка ,която да ходи до магазин Джъмбо.

# 670
Здравейте  Hug
Бихте ли ми препоръчали откъде да взема стерилизатор за шишета за микровълнова фурна. Ако ме насочите и към някаква марка и ориентировъчна цена ще съм ви много благодарна. 
В аптека "Авеню" до църквата "Света Петка" има стерилизатори на Авен - 47 лева и Чико - 37 лева.

# 671
Здравейте  Hug
В аптека "Авеню" до църквата "Света Петка" има стерилизатори на Авен - 47 лева и Чико - 37 лева.

Благодаря  Hug

# 672
  • Пловдив
Тези дни моя позната ми каза за някакъв аутлет на обувки Колев и Колев. Къде точно се намира? newsm78

# 673
  • Пловдив
roslem, имай предвид и размера на микровълновата печка. Чико със сигурност влизат и в малки размери микровълнови фурни. Моята е голяма, но на майка ми е миниатюрна и Чикото влиза дори там.

# 674
Тези дни моя позната ми каза за някакъв аутлет на обувки Колев и Колев. Къде точно се намира? newsm78
Може би става дума за магазин Мечо Пух, в Кичука, многократно е обсъждан в темата.

Общи условия

Активация на акаунт