Къде в Пловдив???-23

• 69 478
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте  Hug
Бихте ли ми препоръчали откъде да взема стерилизатор за шишета за микровълнова фурна. Ако ме насочите и към някаква марка и ориентировъчна цена ще съм ви много благодарна. 
стария ми беше Бертони, струваше около 35 лв. навремето, но го повредих като си дойдох от болницата с второто бебе. Наложи се да си купя нов - Нук, 45 лв. от Вис Виталис. Оказа се, че Бертонито ми беше по-удобен. Вътре някак си се събираха повече неща.
Здравейте ,искам да попитам някой знае ли къде се продават такива понпони или незнам как се казват точно ,като на мажоретките  ................И да попитам дали има автобус или маршрутка ,която да ходи до магазин Джъмбо.
Понпони гледах в магазин Барбарони на ул. Славееви гори в Кючук Париж.
Маршрутка до Джъмбо вече няма.

# 676
Биренка ,благодаря Hug

# 677
Някой знае ли дали в склада на Венера козметикс продават парфюми на дребно?А дали сте ползвали интернет магазина им?Доволни ли сте?Мислех да поръчам от там,но нещо не ми се харесаха условията за пазаруване.Не съм каипризен клиент,не връщам стока за щяло и нещяло,но мисля,че когато това се наложи и е заради грешка в доставката или друго зависещо от търговеца,не е редно разходите да са за сметка на клиента.

# 678
roslem, имай предвид и размера на микровълновата печка. Чико със сигурност влизат и в малки размери микровълнови фурни. Моята е голяма, но на майка ми е миниатюрна и Чикото влиза дори там.

Благодаря, това наистина е важна подробност  Hug

Биренка, благодаря и на теб  Hug

# 679
Здравейте  Hug
Бихте ли ми препоръчали откъде да взема стерилизатор за шишета за микровълнова фурна. Ако ме насочите и към някаква марка и ориентировъчна цена ще съм ви много благодарна. 
В аптека "Авеню" до църквата "Света Петка" има стерилизатори на Авен - 47 лева и Чико - 37 лева.

Благодаря  Hug

Ако се спреш на стерилизатор на Бертони за микровълнова, ако искаш ми пиши на лични. Имам един останал в магазина и ще ти го дам на много по-ниска от стандартната цена, че затворихме. Хубав ден:)

# 680
  • Пловдив
има ли в Пловдив колела(от тези триколки с дълга дръжка за бутане) на Smart Trike

# 681
Днес обикалях да си купя костюм за есента, защото майчинството свърши и почвам работа. Нищо обаче не си намерих.
Искам да попитам вие майчита от къде си купувате костюми?
Аз съм от  слбичките около 40 номер и да ви кажа  в повечето магазини няма малки номера.
Аз търсих на ул. Иван Вазов и на Заимов, срещу кукления театър.
Някой знае ли някъде в Пловдив някоя фирма производител на дамска конфекция, за да отида направо от производителя да си го купя. Единствено в Микстар ми харесаха, но там имат само с къс ръкав, а на мен ми се иска да е с дълъг.
И двата МОЛа обиколих миналия ден, пак нищо.
Моля ви кажете къде да отида?
Вие от къде си купувате костюми?

# 682
  • Пловдив
Днес обикалях да си купя костюм за есента, защото майчинството свърши и почвам работа. Нищо обаче не си намерих.
Искам да попитам вие майчита от къде си купувате костюми?
Аз съм от  слбичките около 40 номер и да ви кажа  в повечето магазини няма малки номера.
Аз търсих на ул. Иван Вазов и на Заимов, срещу кукления театър.
Някой знае ли някъде в Пловдив някоя фирма производител на дамска конфекция, за да отида направо от производителя да си го купя. Единствено в Микстар ми харесаха, но там имат само с къс ръкав, а на мен ми се иска да е с дълъг.
И двата МОЛа обиколих миналия ден, пак нищо.
Моля ви кажете къде да отида?
Вие от къде си купувате костюми?

Дика?

# 683
А къде сега е ДиКа? Преди беше на центъра , а сега май не съм я виждала, май са я преместили?
Къде?

# 684
  • Пловдив
На същото място си е

# 685
Мерси!
Не се бях сетила за Дика!

# 686
Къде в Пловдив мога да намеря домашно прясно мляко и кога (сутрин,вечер)

# 687
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря домашно прясно мляко и кога (сутрин,вечер)

Ако от Смирненски те устройва ми пиши на лични да ти дам координати Peace

# 688
Мерси!

И аз съм на същата вълна и същия размер Laughing
В Дика много рядко има наистина малък номер-там 40ката е много голяма. Мисля, че 36 или 34 е нашия реален размер, а има почти само от новата колекция малки номера-иначе намалени имаше страхотни неща, но размерите бяха по-големки. Имаше никак не лоши неща!
А иначе в Микстар си взех панталон и пола. Можеш да провериш в Елизабет пак на главната срещу халите. Аз отделно си купих сако от Илиенци, което си беше чист шанс-беше единствена бройка, точно моя размер. Ако намериш нещо интересно свиркай!

# 689
  • Пловдив
Мерси!

И аз съм на същата вълна и същия размер Laughing
В Дика много рядко има наистина малък номер-там 40ката е много голяма. Мисля, че 36 или 34 е нашия реален размер, а има почти само от новата колекция малки номера-иначе намалени имаше страхотни неща, но размерите бяха по-големки. Имаше никак не лоши неща!
А иначе в Микстар си взех панталон и пола. Можеш да провериш в Елизабет пак на главната срещу халите. Аз отделно си купих сако от Илиенци, което си беше чист шанс-беше единствена бройка, точно моя размер. Ако намериш нещо интересно свиркай!

В петък от намалението бяха останали точно малките номера. Аз пък съм другата крайност като фигура и ги следя редовно, иначе големите номера свършват бързо

Общи условия

Активация на акаунт