Забелване на пишлето или не?

• 248 937
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 165
Ами, то майката може да реши и да поокълца някоя част на бебето си, да му сложи пиърсинг на пъпа, на веждата, да не го храни и всякакви други неща, които майката може да ги реши, но които не са правилни, нали?
 Аз само споделям мнение и пазя сина си от подобни гаври.  Simple Smile

Като съм започнала с гаврите утре ще взема да му лепна някой друг татос,мисля да го нашаря като затворник,пиърсинга сме го оправили вече Joy за храна да не говорим,от време на време вкусва по малко млекце.Та нека гаврата е пълна като сме почнали от пишлето,няма да си оставяме магарето в калта,я  bowuu

# 166
  • София
Ева, твоята приятелка те е излъгала.

Е, да бе  Joy  Как го реши? Всичките и' гаджета бяха 100 % германци, както и настоящия и' законен мъж. Ходим си често на гости така, че съм ги виждала. А дали са обрязани и' вярвам напълно. Знам, че ако имаха момче също щяха да го обрежат, но имат 2 момичета. Друга тяхна приятелска двойка, която познавам лично имат момче, което е на 4 и е обрязано, за таткото не знам, не съм питала  Grinning

# 167
  • София
Ева, твоята приятелка те е излъгала.

Е, да бе  Joy  Как го реши? Всичките и' гаджета бяха 100 % германци, както и настоящия и' законен мъж. Ходим си често на гости така, че съм ги виждала. А дали са обрязани и' вярвам напълно. Знам, че ако имаха момче също щяха да го обрежат, но имат 2 момичета. Друга тяхна приятелска двойка, която познавам лично имат момче, което е на 4 и е обрязано, за таткото не знам, не съм питала  Grinning

Мда...да ти кажа, не само твоята приятелка живее в Германия и е имала гаджета германци. Ще ми позволиш ли да не се съглася. Едно време тук слушах, че в Германия 90% от новородените ги оперират от апендицит още в родилното, та да нямат по-късно проблеми, но и този мит се развенча. Все едно, темата се измести от същността си.

# 168

Като съм започнала....

Lawles,ти мама ли си или тати?newsm78,досега мислех,че си тате Embarassed,сори за спама

# 169
  • София
 Мда... не знам с какво има да се съгласявате? Аз споделих за скромния опит на моята приятелка и съжалявам за което  Confused  Не съм правила кардинални заключения за всички германци например. Наистина се измести темата, спирам се  Peace

# 170
Темата изобщо не е изместена.
Споделят се практики, които са нормални по света. Именно в тези практики не се споменава забелването, дърпането, аблацията и то насилствена като прийом въобще.
Зверството да се дърпа пишката е характерна за част от културата тук. Вероятно възникнала преди 50-60 години от някой "умник".

# 171
  • В уютен дом! Елените
Кожата на сина ми е късичка и като навърши почти месец започнах по време на банята да отлепвам, много леко без натиск и без да му причинявам дискомфорт.Сега главичката е изцяло оголена и по време на банята придърпвам, измивам и не съм имала проблеми.Има хиляди статии "за" и "против"  Heart Eyes

# 172
  • София
И аз забелвам от около два месеца, тоест когато бебето е било на 3 месеца съм почнала. Искам да му спестя травмата да го водим на хирург, когато вече разбира. И аз мисля, че е въпрос на личен избор.

# 173

Като съм започнала....

Lawles,ти мама ли си или тати?newsm78,досега мислех,че си тате Embarassed,сори за спама
М,дам,мама съм

Да, като изключение има. Естествено.
Но не е правило. Пък и тази приятелка да попада все на изключения не ми се вярва Laughing.

Lawles, извинявай за въпроса, но ти гей ли си?
Пишеш "бившият",  профилът ти е на мъж. Затова питам.

Жена съм,не съм гей  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 16:07 от Boten Mary

# 174
  • София

Като съм започнала....

М,дам,мама съм

Но не е правило. Пък и тази приятелка да попада все на изключения не ми се вярва Laughing.

Още преди да забременея си говорих с колежки, че когато родиш момче, започват разговорите за пишката- кога се е забелила, кога го е заболяла и т.н. и т.н. докато сме живи... Wink Joy Станало е дума, защото този въпрос се разискваше в офиса, след това разни лелки са ме питали на улицата какво се случва с пишката на моя син...майките на момичета са по-спокойни- един спорен въпрос по-малко...там най-много да се заядат на тема "да пробиваме ли ушите на бебка"...

# 175
  • София
разни лелки са ме питали на улицата какво се случва с пишката на моя син...

Стига бе....  Shocked Е такава наглост не мога да си представя. И, до колкото те познавам от постовете ти тук, едва ли си си замълчала...  Mr. Green  Peace

# 176

Като съм започнала....

М,дам,мама съм

Още преди да забременея си говорих с колежки, че когато родиш момче, започват разговорите за пишката- кога се е забелила, кога го е заболяла и т.н. и т.н. докато сме живи... Wink Joy Станало е дума, защото този въпрос се разискваше в офиса, след това разни лелки са ме питали на улицата какво се случва с пишката на моя син...майките на момичета са по-спокойни- един спорен въпрос по-малко...там най-много да се заядат на тема "да пробиваме ли ушите на бебка"...
трябва да има емоции  Joy

# 177
  • ул. "Мечтание"
Не забелвам.
И при двамата наблюдавам как този процес си се случва сам.  Peace Не виждам причина да се меся някъде, където не е нужно да го правя.

# 178
  • София
разни лелки са ме питали на улицата какво се случва с пишката на моя син...

Стига бе....  Shocked Е такава наглост не мога да си представя. И, до колкото те познавам от постовете ти тук, едва ли си си замълчала...  Mr. Green  Peace

Е, това, което й отговорих, не е за форумски очи и уши  Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out.

# 179
Не си мислете, че женските майки пеят песни.
Има често срастване на лабиите при момиченцата.

Общи условия

Активация на акаунт