Забелване на пишлето или не?

• 251 575
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 615
  • Куциндрел
Най-вече родителите трябва да са информирани и да си намират добри педиатри.
Да не робуват на бабешки методи и какво е било едно време. Peace

# 616
Смегмата допринася за забелването.
На 2 места при сина ми се забели така, появи се топче смегма, то само се изтика до края и кожата сама се отлепи там. Само, че местата са малки, защото не съм дърпала или натискала да мъча тази смегма да излезе. Мисля, че малко по малко ще се отлепи и останалата част сама.
Абсолютно !Всеки секрет от нашето тяло си има функця.Смегма,гурели,пот,секрет от носа...итнт.Мен лично никой не ме е забелвал в бебешка или в по късна възраст.Всичко се е случило по естествен начин.Така и трябва да бъде!

Относно секретите. Трябва да са в нормално количество. Ние сме с много гурели от както се е родил. Това е запушен слъзен канал. Не се ли оправи до годинка от самосебеси, лекър пробива. Ако се остави без внимание последствията са страшни. За секрета от носа всички знаем. Peace

# 617
  • София

На нас на 1г. и 3м. ни се наложи операция от ингвинална херния.Личната лекарка ни прати на преглед в Пирогов и там му назначиха операция-при него беше наложителна,беше се подул и посинил.Докато го оперирали,лекарите решили да го цепнат,защото пишката не му била забелена  #2gunfire Нито са ме питали,нито ми казаха.Той плачеше страшно много и се стряскаше изведнъж и започваше да пищи /явно когато пишкаше/ и аз като казах,че много го боли операцията,те тогава ми казаха,че не го боли от нея а от това,че са го срязали  Shocked Обяснението им беше,че така практикували винаги по време на някаква операция и видят,че не е забелено,особено когато детето е по-малко  Shocked

# 618
Моят син също има операция и честно казано и аз се притеснявах, че може да направят същото защото бях чувала много такива случаи. Но имах късмет и никой не беше пипал нищо.

# 619
SvetliS, мен ако питаш това си е за съд. Никой няма право да пипа без твое съгласие.  Naughty

И аз така миналия месец като водих малкия на консултация, лекарката вика - свали памперса. И аз реших, че нещо рутинно ще гледа. И тая хоп ! Дръпна със всичка сила надолу ! Онемях, попитах я какво прави...А тя - ми вие явно не забелвате, какво искате, да се получи фимоза ли? Казах и, че работя в болница. С лекари. Че чета, образовам се и знам, как да различавам фимозата. И че ако още веднъж пипне сина ми и направи нещо без мое съгласие, ще си имаме проблеми. Повече не посмя.

# 620
  • Варна
Обяснението им беше,че така практикували винаги по време на някаква операция и видят,че не е забелено,особено когато детето е по-малко  Shocked
Ужас, втрещена съм за пореден път. Много полезно предупреждение, да не дава Господ да се озовем в болница де, но и през ум не би ми минало, че ще посмеят да забелелват с ножа дете без съгласието на родителя и да, това със сигурност е подсъдно или поне трябва да бъде.

# 621
  • София
Хахаха, сега се сещам какво ми е разказвала свекървата-оперирали на мъжО  сливиците с пълна упойка като дете и лекаря го забелил по време на операцията и после той питал-що ме боли пишо,като са ми махали сливиците hahaha

# 622
  • Варна
Ако се случи нещо такова на моя син, ще дават набит лекЪр по телевизията  Joy

# 623
Хахаха, сега се сещам какво ми е разказвала свекървата-оперирали на мъжО  сливиците с пълна упойка като дете и лекаря го забелил по време на операцията и после той питал-що ме боли пишо,като са ми махали сливиците hahaha

Е, не, това не мога да го повярвам. Без разрешение ли, бре? Shocked

# 624
  • София

Е, не, това не мога да го повярвам. Без разрешение ли, бре? Shocked
Peace Да

# 625
Ако подобно нещо се случи, да не дава Господ, ще ги одера живи, казвам ви! Веднага бих ги осъдила, каквото и да ми коства. Ужас, изтръпнах, е.аси лекЪрите!

# 626
Аз бих му нацепила канчето на тоя без да се замислям. А, че ще го съдя е повече от ясно, ама боят нямаше да му се размине.

# 627
Добре, пак питам на какво се дължи патологична фимоза на възраст над 20 години?

# 628
Основната причина е необразованост и незаинтересованост на родителите.В пубертета фимозата (патологичната) трябва да се лекува,за да не съсздава после дискомфорт(секс,мастурбиране)итнт.Фимозата (патологичната)по принцип си е по рождение,но има доста случаи на появата и при усложнение на насилственно забелване.

# 629
Основната причина е необразованост и незаинтересованост на родителите.В пубертета фимозата (патологичната) трябва да се лекува,за да не съсздава после дискомфорт(секс,мастурбиране)итнт.Фимозата (патологичната)по принцип си е по рождение,но има доста случаи на появата и при усложнение на насилственно забелване.
Значи може да е и от ненамеса и от неправилна намеса? И трябва да се действа според случая?

Общи условия

Активация на акаунт