Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо миялната не произвежда гореща пара и съдовете остават студени?
Как мога да разреша проблема, че съдовете ми не се затоплят и не излизат гореща пара от съдомиялната?
Как мога да разреша проблема с миялната си, която не изсушава правилно съдовете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо миялната не произвежда гореща пара и съдовете остават студени?
Проблемът може да се дължи на няколко възможни причини. Първо, програматорът може да е повреден или настроен неправилно. Второ, техническа неизправност, като недостатъчно количество вода в миялната машина, може да бъде причината. Трето, проблемът може да произтича от турботермиката или нагревателя. В този случай се препоръчва да се консултирате с техник за идентифициране и отстраняване на проблема.
-
Как мога да разреша проблема, че съдовете ми не се затоплят и не излизат гореща пара от съдомиялната?
Ако вашите съдове не се затоплят и не излиза гореща пара от съдомиялната, добра идея е да се консултирате с техник, за да определите причината за неизправността. Проблемът може да е свързан с програматора, нагревателя или други технически аспекти. Техникът ще диагностицира проблема и ще предложи подходящо решение.
-
Как мога да разреша проблема с миялната си, която не изсушава правилно съдовете?
Ако вашата съдомиялна машина не изсушава правилно съдовете, опитайте следните стъпки: проверете дали функцията за сушене е активирана; уверете се, че използвате подходящ препарат за изплакване; разгледайте възможността за смяна на препарата или използване на комбинирани таблетки за по-добри резултати. Ако проблемът продължава, най-добре е да се консултирате с техник, за да идентифицирате причината и да я отстраните.
-
Как мога да избера правилния препарат за изплакване за моята съдомиялна машина?
-
Кои са най-високо оценените марки миялни машини според потребителските отзиви?
Еее, не, това вече е извращение.
А джапанки на кого му е дошла идеята да мие? 
Копирали са ме .... откраднали са ми ноу хауто
Добре де, като не им става за миялна продукта, за какво ни карат да го слагаме там!!! ей това не го разбирам! По инструкция си пише да се сложи на 50 градуса в миялна преди първото ползване! а после пак там препоръчват да се мие! И сега какво? Ще хвърляме формата?