Всякакви въпроси относно съдомиялните - 6

• 54 487
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Защото като я оставиш открехната ще се съсипят или поне ще има такива наченки на гумените уплътнения.

# 571
Защото като я оставиш открехната ще се съсипят или поне ще има такива наченки на гумените уплътнения.
Да, чудесен отговор на Антония  bouquet
Няма да мухляса вътре. Затворена тя си има микроклимат, който не позволява това. А бе, не я мисли за два месеца. Обади се , като я оставяш немила-недрага за две години. Това е бизнес-идея! Laughing

# 572
Бръмбофръц,  Grinning ти я изкара някаква космическа ракета. Няма такова нещо- зареждаш, слагаш таблетка и включваш. На около 3-4 цикъла мия филтъра (по-често нямам нужда). На около 2-3 месеца минавам и уплътненията с гъбичка и Меглио. Външно я минавам с микрофибътна кърпа, когато си чистя кухнята. Когато ми светне индикатора- зареждам сол - на около 3 месеца. На около 6 пускаш специалния препарат за почистване и готово. Само така ти звучи сложно- не е .
LaughingАбе има си мнения, които откровено плашат.
Поръчах я днес, ще ми я пазарят директно от мебелната фирма.
Това избрах/голямо мислене беше/:
http://www.whirlpool.bg/app.php?mode=viewproduct&id=12&p … ;color=&diff=

# 573
Да, чудесен отговор на Антония  bouquet
Няма да мухляса вътре. Затворена тя си има микроклимат, който не позволява това. А бе, не я мисли за два месеца. Обади се , като я оставяш немила-недрага за две години. Това е бизнес-идея! Laughing

Ще пребивавам в Дания. Laughing И да ви споделя по повод препарати и перилни и за съдомиялна-а бе шовинисти.Няма Ариел,няма Омо,няма Сомат ...Т.е. вероятно ги има,точно това не съм гледала в магазините,ама си ползват разни родно производство и твърдят,че от тях по-хубави и по-екологични  няма.Ама сега ще погледна и ще докладвам.И за цени-също.

# 574
Бръмбофръц,  Grinning ти я изкара някаква космическа ракета. Няма такова нещо- зареждаш, слагаш таблетка и включваш. На около 3-4 цикъла мия филтъра (по-често нямам нужда). На около 2-3 месеца минавам и уплътненията с гъбичка и Меглио. Външно я минавам с микрофибътна кърпа, когато си чистя кухнята. Когато ми светне индикатора- зареждам сол - на около 3 месеца. На около 6 пускаш специалния препарат за почистване и готово. Само така ти звучи сложно- не е .
LaughingАбе има си мнения, които откровено плашат.
Поръчах я днес, ще ми я пазарят директно от мебелната фирма.
Това избрах/голямо мислене беше/:
http://www.whirlpool.bg/app.php?mode=viewproduct&id=12&p … ;color=&diff=

Бръмбофръц, чудесен избор, няма да съжаляваш! Peace

# 575
  • Варна
Каква и е цената,Бръмбофръц,че и аз още не съм се спряла на нещо конкретно.

# 576
Каква и е цената,Бръмбофръц,че и аз още не съм се спряла на нещо конкретно.

Въпроса не е към мен, но- http://www.technomarket.bg/products/09075921/whirlpool-wp-93

# 577
  • Варна
Мерси,доста скъпо удоволствие!

# 578
Искам да попитам на  моята нова Аристонка няма и месец още се появи един шум при плакнене сякаш нещо се удря някъде ритмичен е шумът  . Това нормално ли е ? При вас има ли го?

# 579
Има го шумът при плакненето. Особено ако машината е по-празна.
Струята при плакненето е по-силна. Нормално е.

Аристон не са от най-тихите машини. Не бих повторила към днешна дата.

# 580
Има го шумът при плакненето. Особено ако машината е по-празна.
Струята при плакненето е по-силна. Нормално е.

Аристон не са от най-тихите машини. Не бих повторила към днешна дата.

Hug Много ти благодаря за бързия отговор .  bouquet  Мислех да викам сервиз   Mr. Green Наистина беше по- празна машината последните пъти. Не съм имала друга до сега, но вече не бих пестила пари. Следващият път,ще си взема голяма и колкото може по- хубава  Joy
 Прекрасна работа върши bowuu

# 581
Аристон не са от най-тихите машини. Не бих повторила към днешна дата.[/b]
[/quote]
Не съм много съгласна - 47 децибела мисля че е добре - повечето са по 49, 50, 52

# 582
  • Балчик
Обаче различните фирми мерят по различен начин шума и с различни дкали или нещо такова беше. Peace Това 47 може и да се равнява на 50 и нещо.

# 583
По принцип щом мие вместо мен ми е все едно дали е 47 или 50 децибела, нали не спя в кухнята. Пък и съседите ми вдигат със сигурност повече шум от пералня, хладилник и съдомиялна взети заедно.
Имам Аристон и я чувам само като се заслушам специално за шума, така че нямам забележки, супер си е машинката Peace

# 584
  • Балчик
По принцип щом мие вместо мен ми е все едно дали е 47 или 50 децибела, нали не спя в кухнята. Пък и съседите ми вдигат със сигурност повече шум от пералня, хладилник и съдомиялна взети заедно.
Имам Аристон и я чувам само като се заслушам специално за шума, така че нямам забележки, супер си е машинката Peace

И аз съм на този принцип, все ми е тая колко децибела е. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт