Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 504
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Емили, моят мъж ми беше купил шампоан Дефлувал (медицински, от аптека). Още не мога да кажа дали действа, тъй като на упътването пише, че има резултат 50% подобрение след 2 месеца. Косата още си ми капе...  Rolling Eyes
И да, моят мъж проявява инициатива и заинтересованост за всичко, дори за храната, която яде малкия. Чете етикети и умува детски менюта  Party

# 106
Alluria, Бебеш, честити половин годинки на бебоците! Много да ви слушкат и радват.

# 107
Е и тук е лошо времето, но днес с Ноеми и Леприкончето си прекарахме страхотно на кафе и торти. А сега ще завършим деня пак заедно само ,че на бира и цаца. Crazy

Нощни, добре завърнала си. Дано не забегваш пак скоро.  Simple Smile Честита ви къща.

Не съм мислила кога ще отбивам Рая. ще гледам поне до годинка да кърмя. А за нататък не съм мислила.

А анкетата с за мъжете ме разсмя, но.. прочетох опциите на ММ и той .... чак се ядоса. Laughing

# 108
  • Пазарджик
Ей докато се докопам до компа то деня мина!
Мина и така чакания преглед на Таня,ами нямамо нищо на детето newsm44,нещата които вижда са нормални за нейната възраст.Трябвало да правим и повече почивки ,като четем Mr. GreenЗа чакането няма да коментирам от 8,30ч.до 11 ч. smile3511
Бебеш готина буфтичка,готин чаршаф Hug
Мила искрено ви завидях за рождения ден,и малко кофти ,че на Таня не съм правила такива,ще умувам нещо за този(27.09)
За бънджито -втори ден никакъв интерес.
за Orzen beer-много съм доволна от него,косата ми става страхотна,блясък  също-ползвала съм синия
Еления  Joy Joy Joy

# 109
Ети,праскова и кайсия от пюре дадох,но не ги приема добре,(повръща)и засега мисля да не давам.Незнам за нектарина...Можеш да пробваш с малко количество.Например обелвах нектаринката,разделяш я на две.Едната част си я хапваш ти другата я изстискваш,ако я приеме добре като сокче,може на следващият ден да дадеш и смляна.Аз така бих направила. Peace
Антоанета,и моя мъж би се ядосал,ако го накарам да гласува в анкетата. Laughing
На практика положителен отговор няма Grinning

# 110
тути, браво, че й няма нищо на Таня! само където се изпопритеснявахте!

ние днес изкарахме един крайно изтощителен ден. дара се събуди още в 7 ч. и цяяяял ден мрънка. явно ни застигнаха и нас зъбите. то много гадно било!

абе я дайте и вие едно съветче - за утре трябва да започна да давам плодово-млечна каша на милупа или на хумана. добре де, ама първите от тях са само оризова и бананова и моя милост съотвено взе бананова. но тъй като тя е с ориз вътре се чудя дали е подходящо да я давам нея след като не съм въвела ориз? какво ще кажете вие?

# 111
Бебеш  Hug Hug Hug Всичко ще е наред !

Уффф майка ми утре е на операция...одеве се изпокарах със свекър ми, че ми събуди детето, за да го види...издивях....и ми вика как ще се налагал ала бала и се кара на мъжа ми как не ме контролира баси...взех да се замислям за развод... Close Sad

# 112
  • София
Честити юбилеи на Тея и Ади! Да растат живи и здрави, диви и щастливи!

Нощни, благодаря!

Еления, идеята е страхотна. Утре ще пробвам. Аз съм давала готови пюрета от праскови и кайсии и нямаше проблем. Надявам се и с плода да е така.

Забелязвам, че Ива не винаги успява да се нахрани от зеленчуковото пюре. Дали е рано за сирене и/или жълтък?

Бебеш, тъжна анкета, защото виж колко много сме отговорили с последната опция. Колко мъка има по този свят....

Тути,  Hug

Заец, не се ядосвай. То върху теб се връща...

Ах, Елч, мноооого е гадно. И е на етапи. Успокои се за ден-два, ти решиш, че си се отървала, пък то вземе, че продължи.

Хареса ми предложението за следващата анкета...

# 113
Елч-е,не случайно на повечето оризови каши на етикетите пишат"първа каша на бебето"За да се въведе ориза,чрез кашичка с бананов вкус.Аз предпочитам оризова с бананов вкус на Милупа пред Хумана.Не че е лоща оризовата с банан на хумана,но нещо много се разточва докато се разтваря,една жилава ми стои а Милупата е.... мммм... памук небесен Blush
Заике,недей така.Мани го свекъра, WhistlingОх и моя ако знаеш как го любя... WhistlingЗа свечка лоща дума не мога да кажа,но за свека Closeголям досадник.Ама не позволявам да ми се месят.Дават съвети на синчето,той препраща на мен и аз режа веригата hahahaТака няколко пъти и се отказаха. Grinning
Ноеми и утре го дават облачно времето,няма да става за плаж,една срещичка?

# 114
  • Пазарджик
мама зайка_ я си го премести в другия крачол,и припомни на ТМ,че с майка(баща)до море а с жена по море. Hug
Елч с две ръце съм за Милупа(ориз и банан) ,като и я давам тайничко се надявам да остане една лъжичка и за мене  Mr. Green

# 115
Ей, човек като отиде на село така става, нови теми китки разни  hahaha
Връщам се да чета...

# 116
  • Пазарджик
Така боядисах се с новата боя на Лореал Мус,покри червеното(поне на тази светлина),банята остана чиста и блузата ми.Успях да се намажа точно за 5мин.Абе с две думи доволна съм.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 08:47 от tuty1

# 117
  • ул. "Мечтание"
Така боядисах се с новата боя на Лореал Мус,покри червеното(поне на тази светлина),банята остана чиста и блузата ми.Успях да се намажа точно за 5м.Абе с две думи доволна съм.

Звучи изкусително да си сменя и аз цвета на косата.  Whistling

# 118
  • В две тъмни очички
Ети, снимки ........чак след месец! Че нали закъсняхме за сватбата и само професионалното фото ни е снимало , а те изискват поне 2- 3 седмици за обработка  Whistling
И да....Фафлички няма  Mr. Green Още по-зле беше!

Диня може ли да се дава? А череши?

# 119
Мацки, вашите деца показват ли страх от/към нещо??
Максим като види нещо голямо и силно шумящо, и целия започва да трепери... Ако може да ходи, ще възира веднага...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт