Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 517
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честити месечинки!

мама зайка
  Hug не му се връзвай на свеки! и аз така напоследък се дразня на някой действия на моята свеки............ ooooh! после уж оправяме нещата, след това пак нещо на криво става и така до безкрайност  Mr. Green По-добре да не си хабим нервите  Heart Eyes

Биричке и Никол се плаши понякога - например днес се удари през лицето с една играчка (но и тя си беше пластмасова и съответно по-твърда) разтрепера се и се разрева много...  Confused също когато някой много силно се изкашля или кихне - пак се разтреперва.

# 121
Мойта буба реши, че няма да спи повече  Flutter Mr. Green Shocked

Аз свекър нямам и ми е супер  Crazy свеки не се меси откак сме на 400 км, Wink иначе идваше когато и скимне  Tired

Мама зайке, стискам палци всичко с операцията да мине по мед и масло и бързо да се възстанови майка ти - от какво я оперират?
чери,ако имаш финансова възможност си земи от тези, които  се местят.
чопи до колко лв?
Аклюрия честита месеечинка и на вас  Hug много здраве и спокойствие  Hug

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 05:07 от Бебешондел

# 122
Добро утрооо !! Simple Smile
С дребния сме на консултация днес, защото педи излиза отпуска. Ще ни пуска изследванията и сега съм сложила на Ивчо колектор за урина ... дано да успея  Rolling Eyes
Моят свекър е страхотен човек, но свекиии  Mr. Green Бях писала, че не е ентусиазирана да види дребния, но ние отидохме да не каже нещо после ..... та 2 дена не го взе да му се порадва , понеже ръцете и били мръсни  Wink

# 123
тути, Ети, снуки ...знам че си хабя нервите, но ако знаете как ме заплашва и овиква в присъствието на малкия и на всички останали...детенцето 2 пъти снощи се буди с рев  Sad И аз като започна да го соля, как си избива комплексите и ми се дърви....никога няма да се разберем с тази гад! Снуки напълно те разбирам, само че при нас има регресия -  по-зле става.  Confused

Бебеш Ах...ами миналата година я оперираха от киста на гърдата, а сега има нещо на врата близо до ухото и ще и го махат с пълна упойка. На деликатно място е... Confused Нооо съм оптимист, че всичко ще е ок  Hug Мерси, че попита.

Нощни Честита къщааа!! Страхотно! Сигурно сега ще си засадите сумати зарзават  Heart Eyes

Бире Калин се плаши ако някой силно се изкашля или кихне  Peace Точно като Никол на снуки  Mr. Green

# 124
  • Пазарджик
Добро утро!!!

мама зайка_ стискам палци за майка ти Praynig.И да ти кажа най важното е да се разбирате с ТМ на другите е ясно ,че не може да се угоди.

Момичета ,трябва ми шприц за тулумбички,от къде мога да закупя?

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 08:50 от tuty1

# 125
  • София
ДОБРО УТРО

Днес денят се очертава слънчев и пожелавам на всички приятни разходки,а на тези които са на морето приятен плаж Hug
Нощни,честита къщичка  bouquet
Бубе,аз давам диня и череши отскоро в биберона за плодове,този с дупките по него,Мони изсмуква по някоя капки сок.
Свекърва ми е далеч,преди хич не се траехме,но се виждаме рядко и открити свади не сме имали,сега пък вече не и се впечатлявам от нея и нещата така са по-мирни,свекър нямам Wink
Аз харесвам банановата каша на Хумана,Мони също Simple Smile
Мама зайка,успешна операция на майка ти,бързо възтановяване Hug

# 126
  • София
Добро утро:)

Гггъбке, как се дават череши с този биберон? Предполагам им махаш костилките, но на ситно ли се режат или..? И колко череши се слагат?

Ние за момента ядем само пюре от тиква. Пробвах и Хип морков, но Йоана беше супер отвратена.

Сега след като яде няколко дни тиква, какво да дам? Еднокомпонетно пюре от друг зеленчук или тиква с нещо?

# 127
  • София
2-3 черешки максимум се събират в биберона,махам костилките и ги пъхам така,тя като дъвче Мони биберона и то сокчето излиза Simple Smile
Аз дадох първо няколко вида еднокомпонентни пюрета и после почнах да ги комбинирам.

# 128
Добро утро и от мен!
Вики ми скъса нервите преди да заспи. CloseМного е кисел преди предиобедния сън.Като сме навън по разходки  е толкова кротък и добър,а вкъщи е терминатор и рушител,пълзи,търкаля се ,блъска с крака ръце всякакви предмети,изтърбущи си обиколника в кошарата и започна да го яде(нали има 2 зъба hahaha)Устата,очите и ущите му са пълни с ватата от обиколника.Вече няма безопасно място където мога да го оставя да си шава на воля.На дивана  и леглото не става,пълзи много бързо и за секунда е на ръба готов да падне.На шезлонг,бънджи и паяк-максимум 3-4 мин. и му омръзва.Днес постелих една завивка на земята ,сложих ирачки ,опаших с възглавници да не излиза от огражденията ,отодох да си измия помпата,намерих го под масата да се бори с на татко си 2-литровото празно шише от бира.(забравил го е снощи под маста)Брей това мъжките бебета много шантави бре?!То ако ще е така...
Наоплаках се за доброо утро. Confused

# 129
Лейди Ейнджъл, можеш да комбинираш тиквата с друг зеленчук, а ако си харесаш еднокомпонентен зеленчук, още по-добре.  Peace
Аз вчера купих пюре картофи с тиквички на марката на ДМ, да ги пробвам тия дни.

Мама Зайка, успешна операция на майка ти!  Praynig

# 130
  • София
Добро утро!

Да започвам по точките, че много неща имам да казвам  Laughing

Бебеш, честита половин годинка на Тея! Да расте здрава и щастлива! Благодаря за темата! И имам един въпрос към теб. Беше споменала, че си подарила на мъжа ти Киндъл, та по този повод доволен ли е? Има ли проблеми с кирилицата и файловите формати? Че нещо съм се навила и сега проучвам.

Честити половин годинки и на Ади и на днешните празнуващи - особено на любимеца на софийските девойки - Иван Simple Smile

Тути, браво за Таня! И за боята Simple Smile Аз с моята къна и водорасли до средата на гърба никога няма да се справя сама  Sunglasses

За отбиването - наложи се да отбия Радостина преди малко повече от месец заради несъвместим с кърменето медикамент, който ще приемам доста време. Тя нямаше проблем с това да пие от шише. Реших да не пия хапчета за спиране, а просто да й давам да суче когато усетя напрежение, втвърдяване или дискомфорт - между основните хранения. За една седмица спря. На нея видимо не й се отрази, за разлика от мен  Tired

Елч, за кашата - понеже сме по една схема с теб  Laughing да ти споделя какво бих направила с кашата - или ще дам чиста оризова първоначално, или ще я смеся с вече въведен плод. Подготвила съм се с оризова млечна на Милупа (с АМ е). Ние сме още на първия етап и всичко изтича в гушата  ooooh!

В анкетката се отчетох. Страхотно формулирана  Laughing По повод предложението за анкета за размера на майчинството - не разбрах какво значи "отпуснала държавата", все пак размерът е функция от осигурителния доход, който няма общо с държавата.

Честита къща на Нощни очи!

Заек, как така ще те овиква свекър ти?! Аз не бих го допускала изобщо вкъщи при такива обстоятелства. Стискам палци с майка ти всичко да е наред  Praynig

Аз също оставям Тина да играе на земята. Започна да се върти като пумпал и на спалнята не е безопасно.

Дано денят е по-слънчев и усмихнат   bouquet

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 09:40 от Anabella

# 131
  • София
Добро утро Simple Smile

Поздрав с любима група и песен  Hughttp://www.youtube.com/watch?v=AZ6YqNIXoOU

Аз в този биберон с дупките и давам банан на Тия, обожава да си смучка, чудя се какъв друг плод мога да сложа  newsm78

Момичета, някой ще ходи ли на концерта на Whitesnake?

Хубаво денче, и дано да дойде вече лятото  Hug

# 132
  • Сливен
Добро Утро!!!
Lady Angel, пробвай пащърнак Simple Smile

# 133
Добро утро:)

Ние за момента ядем само пюре от тиква. Пробвах и Хип морков, но Йоана беше супер отвратена.

Сега след като яде няколко дни тиква, какво да дам? Еднокомпонетно пюре от друг зеленчук или тиква с нещо?

Лейди,явно сте свикнали със сладкия вкус.Те и ранните моркови са доста сладки Rolling EyesСтранно е че не ги е харесала.Можеш да смесиш морков с тиква и постепенно да слагащ все по малко тиква  за да свиква и с другите вкусове.Така бяхме и ние с банана.Постепенно го изместих.Сега си хапва почти всякакви плодове и зеленчуци,Само тиквички с катов мразим и брокола много не го любим...

# 134
Я да ви питам, като почнете да въвеждате месо, сами ли ще го готвите или ще купувате готови пюрета??

Общи условия

Активация на акаунт