не му се връзвай на свеки! и аз така напоследък се дразня на някой действия на моята свеки............
после уж оправяме нещата, след това пак нещо на криво става и така до безкрайност 
свеки не се меси откак сме на 400 км,
иначе идваше когато и скимне 
много здраве и спокойствие

И аз като започна да го соля, как си избива комплексите и ми се дърви....никога няма да се разберем с тази гад! Снуки напълно те разбирам, само че при нас има регресия - по-зле става.
Мерси, че попита.
Точно като Никол на снуки 

Много е кисел преди предиобедния сън.Като сме навън по разходки е толкова кротък и добър,а вкъщи е терминатор и рушител,пълзи,търкаля се ,блъска с крака ръце всякакви предмети,изтърбущи си обиколника в кошарата и започна да го яде(нали има 2 зъба
)Устата,очите и ущите му са пълни с ватата от обиколника.Вече няма безопасно място където мога да го оставя да си шава на воля.На дивана и леглото не става,пълзи много бързо и за секунда е на ръба готов да падне.На шезлонг,бънджи и паяк-максимум 3-4 мин. и му омръзва.Днес постелих една завивка на земята ,сложих ирачки ,опаших с възглавници да не излиза от огражденията ,отодох да си измия помпата,намерих го под масата да се бори с на татко си 2-литровото празно шише от бира.(забравил го е снощи под маста)Брей това мъжките бебета много шантави бре?!То ако ще е така...
Аз с моята къна и водорасли до средата на гърба никога няма да се справя сама 

http://www.youtube.com/watch?v=AZ6YqNIXoOU
Препоръчани теми