Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 29 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Привет!
Да поздравя всички с мини РД и всички останали с поводи за празнуване, които съм пропуснала!

И ние не сме се захранили още, не се обръщаме по корем изцяло, но пък стоим в поза калинка по гръб. И не спим денем!

Пате, и Калина почти не спи през деня - максимум 1,5-2 ч. Има много дни (повечето), през които въобще не спи. Вечер си ляга в 21-21,30, сутрин става в 6,30-7,30. Не се буди нощем въобще. На плажа спи много обаче, понякога откарва по 3 и повече часа сън наведнъж. Мъж ми предложи да ме остави на морето и да ми праща пари  Mr. Green

Да се отчета 6380 (+450), 63 (+2). Докторицата ни каза да почваме да се захранваме след 2-3 седмици с зеленчуково или оризова каша, както си избера.

Вече съм с 4 деца. Племеницата ми пристигна и в нас е весело! Всички са ми през 5 години  Mr. Green Добре че големите помагат! Досега даже успях да дремна 1 час!

# 301
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички за поздравленията.   Hug Hug Hug

Ние днес голяма разходка направихме. Ходихме до Свиленград да хапнем свиленградско малеби, и си купих рокля каквато си търсех отдавна и то на невероятно ниска цена.

За спането и захранването: Сутрин става м/у 6 и 7ч., сутришен тоалет, хапва АМ и отново заспива /около час след като е станала/, събужда се към 9,30ч. хапва малко плодово пюре и АМ, и излизаме на разходка. Около 12,30ч. хапва едно малко бурканче-125гр. зеленчуково пюре и довършваме с АМ, заспива и спи до 15-15,30ч. След обед хапва каша и АМ, около 17,30-18ч. дремва за половин, един час. Вечеря между 19,30 и 20ч. с АМ. И след това започва голямото преспиване, което понякога продължава и до 22ч., зависи от настроението на Кали  Mr. Green
Това е идеалният и вариант, но сега всичко е с главата надолу, и този режим не се спазва.
Нощно време не се буди да яде, но пък обикаля цялото легло и примрънква от време на време, когато стана да и сложа биберона в устата никога не я намирам два пъти на едно и също място.

За сега толкова от мен, че стана много дълго.

# 302
Грозно пате - и Рая спи малко, но е така по рождение  Wink. Три - четири дрямки за деня в рамките на 30 мин до час и половина в най-добрия случай. Най-често от първите. Вчера за целия ден беше спала 1 час. А през нощта от 8-9 до 6 ( с 1-2 кърмения).
Agent - за прекарващите нечовешко време в колата тези изобретения са супер. 

# 303
бебетата ви с биберон ли спят?
дара отскоро се научи и мъжът ми е изпаднал в потрес какъв проблем било това.
вие какво мислите по въпроса?

# 304
  • В две тъмни очички
Елч, до колкото знам не е полезно да се спи с биба, най-вече заради растежа на зъбките! Аз винаги като заспи Влади й махам бибата или тя сама си я плюе. Има и друг фактор, от който се "притеснявам" и той е , че ако бебето свикне да спи с биберон, ако го изпусне ще се стряска и ще се събужда! Това, разбира се, е мое мнение  Peace
Като цяло обаче не съм сигурна дали разбрах въпроса ти - проблем за мъжа ти е да заспива с биберон или да спи с него?

# 305
да спи, да спи. тя доскоро беше както ти казваш - заспива и след една минута го изплюва или съответно ние го вадим, но напоследък като изключим дълбокия й сън през останалото време (примерно от 5 ч. нататък) иска да е с биба, иначе е неспокойна и се буди.
а защо да не е полезно за растежа на зъбите?

# 306
Момичета, някой май беше писал как се приготвя пюре от зелен боб, моля пуснете ми го ако трябва на лични. Аз нали давам купешки пюрета и не се и опитах да запомня, ама днес ми дадоха страхотен зелен боб, от този жълтия, и мисля да се пробвам с едно пюре за Кали.

# 307
  • София
Какче честити ви зъбки  Hug Дано следващите да ми излязат леко и без болка  Peace

Пепита, Честит рожден ден на патерици!  Hug  bouquet Добри идеи ми даваш  Peace

Христиана мерси за инфото и аз май ще изчакам  Peace

Сенедра и аз се чудех за подобен басейн, даже в момента мисля че са на промоция в Чиполино  по 25 лв., ако не се лъжа, но прецених че скоро ще започне да се изправя и ще бъде поредната глезотийка  Crazy

Димара ние май от пащърнака нещо се изринахме  Rolling Eyes Не се знае от какво е в крайна сметка, но има 7-8 ситни пъпчици под лявото ушенце  Rolling Eyes

После ще ви дочета  Crazy

# 308
И ние към чешещо-захранените с краставица.

# 309
честито на всички месечинковци! Рая и тя не спи въобще а през нощта суче постоянно, едва се сдържам да започна захранването, при вчерашната консултация - на 5 месеца - 6750 и 68 см, мен ме устройва Simple Smile, но нали светът не може да е розов ни тръшна една варицела, Рая я изкарва идеално, но на мен не ми е лесно, а като се сетя че тепърва ще карам де що шарка има Sad

# 310
Утре по обяд ще сме в парка на св.Троица ако някой иска да се видим може да ми звънне на 0895401342 /после ще си го изтрия тел/.

# 311
Бебеш, аз по цял ден съм там  Flutter а утре до към 14ч. че после ще идва майстор...

Елч, твоята адашка не пуска бибата ама хич, само за нощния сън я дава, от какво се притеснява мъжа ти  newsm78

Първата дума е на Ел е "бляк"  ooooh! това в отговор на 30 мин ми правене на маймуна, опитвайки се да й пробутам отново броколи  hahaha

# 312
Да се включа на 21 страница #Crazy с малко офф

USA: "We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."
Bulgaria: "We have Boyko Borissov, no wonder, no hope and no cash."

Взето назаем от приятелка от фейсбук Laughing Много добро

# 313
  • Пазарджик
Бебеш стискам палци за утре Praynig Praynig PraynigВсичко да върви по план.

# 314
Да се включа на 21 страница #Crazy с малко офф

USA: "We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."
Bulgaria: "We have Boyko Borissov, no wonder, no hope and no cash."

Взето назаем от приятелка от фейсбук Laughing Много добро

Joy Не се сдържах... Копи/пейст и аз....  hahaha

Жоржи, много се смях на твоята принцеса  Joy Едно време това ни беше култовия лаф за всичко, като бяхме деца....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт