Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 457
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • ул. "Мечтание"
Нощни, мен ме гледат странно защото Кали е само по боди-потник, а вчера я съблякох само по памперс и бяхме атракцията по улиците на Харманли. Whistling

Не се изненадвам.  Mr. Green Явно на бебетата не може да им е горещо като на нас!  Whistling

Аз имам питанка. Някоя от нашата темичка мисля, беше споменала, че са си сложили вкъщи в началото на водопровода някакъв филтър, който пречиства и омекотява водата. Ще съм благодарна, ако ми пише повече инфо по въпрса. Как се наричат тези системи, какви пари, къде могат да се намерят и т.н.

# 406
  • София
Какче, нашата педиатърка е в 29 поликлиника - Ковачева, но Дани досега е имал само хрема, така че не знам дали изписва антибиотик. На мен ми я препоръчаха, но колко е добра ще се види тепърва

# 407
Роси разкажи ми подробно, че и аз не съм ходила още  ooooh!

Разбира се Клечо, дано теб не те мотаят така. Отиваш в социалната служба по местоживеене и носиш:
- оригиналния акт за раждане,
-документа за семейно положение, който трябва да са ти дали от общината, когато си взимала акта за раждане. Той е валиден 6 месеца, при теб не са минали още, така че иди тези дни преди да ти изтекат за не се ходиш после наново до общината за нов документ.
-банкова сметка, където да ти преведат паричките. Мен ме накараха да поискам от банката документ за НОИ, на  други момичета не са им искали, само си пишат банковата сметка, но при мен искаха.
-молба, която ти дават там на място и лична карта за справка.

Също така оригиналният акт остава при тях за две седмици, така че ако ти трябва за нещо друго си направи копие.

# 408
Здравейте на всички  Hug Честити месечинковци Hug

Бебеш Радвам се, че операцията се отлага Peace Все така добре да си хапва малката,голяма Тея и да ужасява дофторите Hug

На вчерашната консултация ни биха поредните ваксини,ама тоя път голям рев изрева малката. Направо #Crazy Пораснала е цели 3 сантиметра и вече сме дълги 65 см. И скромните 6 кг. Wink

Щях още да пиша,ама ме викат от съседната стая Mr. Green Laughing

# 409
Честито на малката Тея - все такава бузанка и сладунка да е и все така да и се разминава  Hug
Камелия - нормално е. И ние всеки ден си имаме по едно кюфтенце.
Нощни - ами който не се е наиграл като малък си наваксва като голям. Ние с мъжо като отидем на детските площадки се люлеем на люлките, катерим се по въжетата, суркаме се по пързалките - ама сега поне дете имаме за извинение  Joy Той така се беше охлузил, че цял месец си ходи с рана. Бързо да минава и заминава (като на детенце  Wink).
Цитат
При нас е страшна жега - в 12 часа беше 32 градуса
При нас е още по-страшна - сигурно е към 40 и за капак климатика ни се развали, обикаляхме с бебка по мола, но докато си дойдем в колата беше като фурна, нищо че климатика вътре работи на макс. Милото като зачерви бузките и после два часа с червени бузи беше.
Какче - аз замразявам готовите пюренца във форми за лед - всички стават - само като се размразят някой са по-воднисти. А четох, че може и суров банан и праскова - и после като почнат зъбките да слагам ледени парчеца в мрежичката да се чеше с тях за облекчение.
ral_r - вие поне стигнахте скромните 6 кг. Ние още се борим.
Да са живи и здрави всички пораснали бебоци.

# 410
  • sofia
Доставката от айхърб е 4$ до 1,600 кг, пристига за 10-14 дни, над 20-25$ се дължи ДДС, на Лия пюретата и харесват, сега ще поръчам от течните, само чакам
Агентката да се включи

# 411
  • Пазарджик
И понеже днес не вися пред компа ,сте се разписали Mr. Greenне ,че се оплаквам де.Днес е последният ден на лагера на Таня(свърши ми царството от утре съм с две деца Embarassed) и ходих ме да си я вземем от Добра вода.Стана ми лошо в колата и още взимам давам,ама като не съм яла цял ден ,не лошо ще ми стане ами де да знам какво.Иначе беше много хубаво имаха награди и карнавал.

Нощни Hug

А за социалните като се сетя ми иде да се гръмна.Когато ми се наложи за първи път да подавам документите за детските надбавки на Таня ме връщаха 7 пъти ,прибрах се разревана и реших ,че за 18лв(тогава бяха толкова)повече няма да се разправям,като преспах бях на друго мнение Mr. Green

И да се похваля ,че Нели става все по добра в спането по корем ,днес спа доста така без да мрънка

# 412
Момичета, мерси за помощта за стола  Hug Пепита и на теб за подробното описание  Hug в крайна сметка се разбра, че ММ е решил да затегне ръчките, че му се видели хлабавки ама не счел за необходимо да ми каже  hahaha

Оффф, много мразиМ такива досадни бабички дето много знаят, на мен днес една ми чете лекция, че давам биба на детето  #2gunfire

Хайде цунам и лека вечер  Hug , че оправям багаж за палатки  smile3508

# 413
И аз отивам да оправям багаж за палатки, че в тая жега ще се мре.
Милото бебе е цялото в пъпки по вратлето и шията от топлина. Отиваме на палатки за уикенда, че без климатик ще се изпотръшкаме. Естествено, ще дойдат в понеделник, а дотогава кой жив, кой сварен....

# 414
  • Сандански
Емили кашата я правя с вода - точно на Милупа е ,безмлечна.Пробвах да я правя с кърма,но на Божидар му харесва повече с вода CrazyСтранно бебе Laughing

Пепинка при вас наистина е мор!Хайде бягайте на палатки та да се разхлади Райче-зайче Hug

Лека нощ от мене,дано да може да се спи на този задух Tired

# 415
  • Пазарджик
pepinka1 на Нели също излизаха пъпки по гушката,от както и слагам пудра изчезнаха и не се появяват нови.Приятно на newsm41

# 416
чери, клечо, и после при взимането на акта също е забавно. защото те карат да го снимаш и да се разпишеш ( да не би случайно да идеш пак да им вземеш драгоценните 200 лв.). аз така се бях ядосала, че бях решила да им ги оставя и добре че майка ми беше с мен, че сигурно щях да ходя да вадя на дара дубликат на акта за раждане и този да им го харижа Laughing Laughing Laughing

# 417
Жоржи, имаш късмет, че съм си в Бургас  Mr. Green

За обрива по брадата и гушката дерматоложката каза, че образуваме АД, ще видим в края на месеца, когато я заведа при дерматолог тука в Бургас.

Сега лека нощ от мен!

# 418
pepinka1 И Райчето скоро ще ги стигне Peace Важното е да са здрави Peace Аз не можах да повярвам,че този месец е качила цели 500 гр. Heart Eyes Приятно изкарване на  newsm41

И да ви се оплача - педи ме пита дали Бубата се обръща и аз казвам - още не. Два пъти се обърна сама от корем по гръб и това е. И той - Ау,лошо Rolling Eyes Трябва да се обръща. Ще й правиш масажи,ще настояваш и ще я обръщаш Thinking Rolling Eyes Сетих се обаче,че и други от вас бяха писали че бебчетата им не се обръщат,та не му обърнах много внимание,ама Rolling Eyes

И друго - казах му че съм давала пюре от тиква, след това морков, и оризова каша. А той - О,не,каша след като въведем месото тогава Rolling Eyes Та,вече се обърках с това захранване. А от другия месец ми каза месо да й давам Rolling Eyes

Е,поне го споделих с вас Hug

# 419
рал, всяка от нас си има собствена схема на захранване. Нашето педи ме пита" какво си дала", а аз "това и това", тя: " добре, др. мес ще въведеш еди какво си", и аз си продължавам по моята схема и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт