Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 481
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Оф ама е жега  beer2  Nature Sunny

Браво за Тея, наистина това е една от най-хубавите новини  Hug

Зъбите и нас много ни мъчат, първите двечки не ги усетихме изобщо, но от две седмици насам се буди постоянно малкото ми мишле  Rolling Eyes

Днес, почти месец и половина след началото на захранването, за първи път Тия излапа цяло пюре, от 125 мл. ябълка и банан  Crazy с тези темпове скоро заместване на хранене няма да има.

Като говорим за непохватност, днес " успях ", докато и закопчавах коланите на шезлонга да и прищипя бутчето  Embarassed Confused чак кръвчица се показа, промих го с реванол, ама си мисля, че съм антимайка отвсякъде Sad

А да успокоя майчетата, чиито дечица още не се обръщат, мойто диване вчера, в стремежа си да вземе едно найлоново пликче се обърна от гръб по корем, и от тогава не мога да я задържа по гръб въобще   Crazy

За бюрокращината ни може много да се говори, когато подавах моите документи, покрай цялото " любезно " обяснение къде и какво да се направи, се оказа, че и на мен и на ММ са ни взели по 5 лв. за семейното състояние, и след намесата на ММ едните 5 лв. си ни ги върнаха  newsm47

# 391
хаха, Елч ще ме умориш. Аз нямах проблем newsm78 Бях звъннала преди това и знаех какво точно трябва да занеса. Жената беше много мила, но то в Панчарево, където се водим май нямат много работа и са любезни и обясняват. Даже наскоро ми звъня да отида да си взема акта за раждане, съвсем бях забравила Embarassed

Чери, а представяш ли си ако даваха 2500 какви врътки щяха да са. Сигурно щяха да искат и нотариално заверено родословно дърво да им предсавим

# 392
оооо, look_at_me, от общината в Панчарево имам само най-добри спомени. там една мила женица щеше да ни жени като изнесе книгата, ама нещеш ли я уволнили 2 седмици преди сватбата ни (защо ли?). а тя пък да вземе да отмъкне всички документи и никой не знае, че някакви си двама (сиреч ние) трябва да разпишем еди кога си. добре че се полакоми за парите, които й бяхме обещали и се обади да каже, че така щяхме да си останем неразписали Laughing Laughing Laughing

п.п. днес съм го ударила на откровения Mr. Green

# 393
  • Сандански
Бебеш много хубави новини за сладурка Тея! HugДано и занапред да се нареждат добре нещата fingerscrossed

Честита половин годинка на всички бебчовци родени на днешната дата  bouquet

При нас няма нищо интересно и за това не пиша.Продължаваме със захранването,извода до сега - морков,картоф и тиквичка НЕобичаме(меко казано),тиква си хапваме сладко-сладко,оризова каша ОБОЖАВАМЕ.Освен това установих,че моето дете не обича да пипа мокри и студени неща,поради което опитите ми да му дам краставица и пъпеш пропаднаха CrazyСега му взех от мрежичките за плодове,та ще видим до къде ще я докараме.

При нас е страшна жега - в 12 часа беше 32 градуса Crazy

# 394
  • София
Бебеш страхотни новини за Тея  Hug

Нощни много кофти  Rolling Eyes

Честито на всички бебоци, които има месечинка днес   bouquet

Люба, изпрати ми моля те кода за iHerb  Hug

# 395
Нощни, много лошо падане, но дано бързо да ти мине! Praynig

Ей, момичета, поразписахте се...в тая жега не ходим навън, и чакам тук да чета, ама няма почти никого.. Shocked
 Simple Smile
Елч, разсмя се с това  " хормонално неуравновесени"... Laughing

mariyap как приготвяш оризовата каша - с вода или с мляко? Аз я правя само с вода, ама Сами не я харесва...в началото хапваше, а и като че ли домашната ми я харесваше повече от Милупата... newsm78
Преди малко сварих тиква и я смесих оризова каша, ама пак не яде с кеф...
Чудя се какво да давам след тиквата? Помогнете ми... Hug

# 396
  • София
Бебеш радвам се за добрите новини за Тея Hug

Люба заинтригува ме с този iHerb. Разкажи моля малко повече за него. Поръчвала ли си, има ли доставка до България ( до колкото видях има), за колко време идват.

klechoo а ти пробвала ли си ги?

# 397
  • София
Бебеш радвам се за добрите новини за Тея Hug

Люба заинтригува ме с този iHerb. Разкажи моля малко повече за него. Поръчвала ли си, има ли доставка до България ( до колкото видях има), за колко време идват.

klechoo а ти пробвала ли си ги?

Не съм, но Люба е пазарувала оттам, а и като гледам цените са им екстра. На Никол пазарувам дрехи само от английски сайтове, поради същата причина, много по качествени и евтини продукти предлагат  Peace

# 398
Момичета, при мартенските мами   bouquet прочетох една много хубава статия за каляването. Ако ви е интересно, може да я прочете: Peace

http://www.leeneeann.info/blog/?p=966

# 399
Нощни, много неприятно с това падане, добре, че не е нещо по-сериозно. Дано да ти мине по-бързо!

Аз да се похваля, преди малко най-накрая подадох и ми приеха всички документи. Първо ходих до общината да взема семейното положение и после в социалното да ги подам. Незнам защо такова размотаване има в нашето социално, приятелки ми казаха, че при тях е минало без проблем, не са им искали и документ за НОИ. Нищо де, важното, че свърших работа, сега ще чакам да ми преведат "огромната сума"

Елч, и на мен вчера ми се ревеше като ме върнаха за пореден път, бях и с Изабела, явно хората не се замислят, че с  малки деца не е много лесно да се обикаля по институциите.

# 400
Емили, много хубава статия. Аз явно си калявам децата  Mr. Green И двете ходят по-леко облечени от мен, аз съм зиморничава. Голямата щерка пие студено газирано, в интерес на истината когато я заболи гърло, го лекуваме със студена кола с лед. и през зимата излизахме доста често. Малката е с боси крака от май месец, с някои изключения. Доволна съм.

# 401
  • София
Нощни, много неприятно с това падане, добре, че не е нещо по-сериозно. Дано да ти мине по-бързо!

Аз да се похваля, преди малко най-накрая подадох и ми приеха всички документи. Първо ходих до общината да взема семейното положение и после в социалното да ги подам. Незнам защо такова размотаване има в нашето социално, приятелки ми казаха, че при тях е минало без проблем, не са им искали и документ за НОИ. Нищо де, важното, че свърших работа, сега ще чакам да ми преведат "огромната сума"

Елч, и на мен вчера ми се ревеше като ме върнаха за пореден път, бях и с Изабела, явно хората не се замислят, че с  малки деца не е много лесно да се обикаля по институциите.

Роси разкажи ми подробно, че и аз не съм ходила още  ooooh!

# 402
  • ул. "Мечтание"
Момичета  Hug
За щастие не е сериозно. Вече не ме боли. Щом се прибрах пих на два пъти Рескю Ремеди и намазах мястото с импровизиран мехлем от хомеопатична арника и кокосово масло. Не посиня и започна вече да хваща коричка. Ръката ме боли само ако я сгъна докрай, което е чудесно. Но пък не мога да вдигам Искрен, а аз основно с тази ръка го нося. Предполагам утре ще е значително по-добре и ще мога да си го нося пак. Кракът ми е само леко зачервен.

Днес едни баби ми охкаха и ахкаха на площадката защо Искрен съм го оставила само по пелена, а Божидар е по потник. Щели да настинат!  Crazy А беше жега дори на сянката под липата.  ooooh! На мен ми беше адски горещо, и само си мечтаех за свят, в който мога да се съблека по сутиен и гащи и да си ходя така по улицата!  Joy Joy Joy

# 403
Нощни, мен ме гледат странно защото Кали е само по боди-потник, а вчера я съблякох само по памперс и бяхме атракцията по улиците на Харманли. Whistling

# 404
  • София
Голяма жега, голямо чудо. А и по-топло ще става следващите дни, така че бързо към планините  Naughty
Нощни, много гадно това с падането  Confused Дано ти мине бързо  Peace
Чери, радвам се че си победила бюрокрацията  Party

Аз да ви питам нещо. Първо към мамите, избрали педиатър в 29-та п-ка. Дайте мнение за добър педиатър, който не изписва АБ за щяло и не щяло и е с по-съвременни схващания, че една приятелка ще ражда в средата на август и още не се е ориентирала към педиатър?

Другото, което искам да ви питам. Решила съм да замръзявам във формички разни био зеленчуци от двора на дядо. Дайте съвет, кои стават за замръзяване и кои не  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт