Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 507
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
 Ети, ето какво пише в упътването на кашата която взех:
  "Органично цяло зърнени култури Райс е подходящ като напълно адекватно допълнение към прясно приготвени ястия зеленчуци.
 Просто разбъркайте 2 супени лъжици органично цяло зърнени култури, ориз и 2 супени лъжици слънчогледово олио в прибл. 200 грама топли
 зеленчуци (около 50 ° C) - я оставете да изстине - готов.
 композиция"

# 91
Добро утро!

Елениа, в тази  вкусотия с плодовете и бисквитките слагаш ли и АМ или нещо друго? Ако не, не става ли много твърдо?

Не слагам. PeaceПрясно мляко и плод не е много хубава комбинация,плода фермрнтира в млякото и се пресича,следователно детето получава киселини и повръща.,,,е зависи от плода де.Някои по гъсти могат и да се смесват.
Лично моя бъркоч от вчераизобщо не бе гъст,сока от 4-те череши я разводни и стана перфект,а и пресния банан като се намачка си става рядка консистенция,не е като купено бананово пюре. Peace
Днес съм взела боровинки на Гербер и с една бисквитка се надявам да успея да пробутам бозавата Елда. SickАко съм успяла ще дам отчет. hahaha
Намерик ключа от бараката за голм и здрав следобен сън на Мамин Той.Добре завит с дебела пелена испотен спа 3 часааа! Shocked

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 16:29 от elenia

# 92
Хей, къде сте в този студен дъждовен ден? Само няколко мами се мъдрим тук... Simple Smile

Да попитам - коя мама се беше похвалила, че мъж и е купил шампоан против косопад??? Действа ли?

И друго - вашите мъже проявяват ли инициатива при закупуването на необходимите неща за бебето, децата, или оставят на вас? newsm78

# 93
Бебешондел,Алюрия,честити половин годиначета! Heart Eyes Heart Eyes
Да са ви живи и здрави!
...
Емили,аз съм доволна от жълтия Фитовал....,Орзен-бир. Peace
Не мъжа ми няма думата,когато трябва да се харчат пари. Twisted Evil
 Joy
... И в тази връзка предлагам следващата анкета да е нещо подобно на:
"Колко тъп е мъжа до вас?"
 -не много
 -поносимо
 -ми тъпичък си е милия,ама не е виновен,ген от свекървата носи
 -мегатъп,катери се по дърветата,но и маймуните не го разбират.
Това са моите предложения за анкета,никой да не се впряга ,просто малко съм му вдигнала мерника на моя тия дни, та затова се вдъхнових...

# 94
elenia Hug благодаря, от аптека или от магазин за козметика го купуваш?

Ох, как ме разсмя с това предложение за анкета...особено третата опция Laughing

# 95
  • София
Здравейте!

Първо - честити мини-юбилярки на Бебешондел и Алурия! Да са ви живи и здрави преди всичко! Бебеш, успешно и много бързо възстановяване на Тея след операцията!

За анкетата ми хареса предложението за майчинството. И на Елениа за мъжете Joy Иначе настоящата кърти мивки, ама като гледам повечето са го ударили през просото Laughing

Отбиването мисля да е на макс 12 месеца, даже по-добре есента - на около 10-11. През лятото мисля не е добре, защото се получават повече запушвания. Иначе не очаквам да имаме проблеми с отбиването - малката не отказва биберон и АМ, важното е манджа да има. М/у другото тя е кърмаче-сървайвър Laughing. Давала съм й всичко потенциално отбиващо - залъгалки, кърма и АМ в шише, 1 месец силиконови зърна, вода, чай - и през ум не й минава да се отбие. Най обича да суче. Днес сутринта направи 2 оборота на спалнята, хвана се за мен и започна да суче през нощницата ми Laughing

# 96
Емили,Фитовал търсиш в аптека.Медицински е.
Орзен бир-Orzen beer,го има в големите козметики.Май съм го срещала в Мола-Carrefour. Peace

# 97
  • София
Еления, мерси. А дали може вместо банан да сложа нектарина, сурова?

# 98
  • ул. "Мечтание"
Еления, направо ме уби с твето предложение за анкета!  hahaha hahaha hahaha

Ние ходихме до село уж да поразчистим малко, ама голяма каръщина. Мъж ми се хвана да коси тревата в двора. Първо се счупи дръжката на косата. После, когато се зае да събира вече окосената трева, се счупи дръжката на греблото. Аз се хванах да мета и да събирам паяжини. Само че се оказа, че сме забравили лопатата за събиране на боклука. Абе нищо не свършихме!  Joy Joy Joy

Еления, мерси. А дали може вместо банан да сложа нектарина, сурова?

Сурови плодове и зеленчуци се препорчва да се дават след 8 навършени месеца (не важи за банана, авокадото и краставицата). Нектарини, кайси, праскови и други плодове, които са мъхести се предлагат обелени.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 17:54 от Нощни очи

# 99
  • София
Нощни добре завърнала се  Hug

Бебеш да ти е жива и здрава малката сладурка  Hug

Днес сутринта направи 2 оборота на спалнята, хвана се за мен и започна да суче през нощницата ми Laughing

Joy

Не мисля да я отбивам след или преди годинка, все си мисля че тя сама ще си покаже  newsm78

Предлагам анкета за видове пюрета  Thinking

# 100
Какви са тези китки? Нещо само аз май не я зацепих тази анкета! Ама така е който не чете редовно Crazy

# 101
Тея, Ади - честити ви половин годинки. Да сте здрави и много диви хлапета.
Нощни - честита къща - еха, селска идилия.
Мила - прекрасен рожден ден.
Адис - кисело мляко може, не може прясно.

Тук е ужасна жега (над 35) ще бягаме на океана п реди да сме се опекли.

# 102
Какви са тези китки? Нещо само аз май не я зацепих тази анкета! Ама така е който не чете редовно Crazy

За секс иде реч  Flutter
Ти тук ли си си вече да направим една хасковска среща. Party

Идеите за анкети са супер,по-късно ще ги сложа на първа страница.

Бебешондел,Алюрия,честити половин годиначета! Heart Eyes Heart Eyes
Да са ви живи и здрави!
...
Емили,аз съм доволна от жълтия Фитовал....,Орзен-бир. Peace
Не мъжа ми няма думата,когато трябва да се харчат пари. Twisted Evil
 Joy
... И в тази връзка предлагам следващата анкета да е нещо подобно на:
"Колко тъп е мъжа до вас?"
 -не много
 -поносимо
 -ми тъпичък си е милия,ама не е виновен,ген от свекървата носи
 -мегатъп,катери се по дърветата,но и маймуните не го разбират.
Това са моите предложения за анкета,никой да не се впряга ,просто малко съм му вдигнала мерника на моя тия дни, та затова се вдъхнових...

hahaha Joy newsm62 smile3532

Забравих да пиша кога мисля да отбия - когато сама реши, но може би около 1,5г ако зависи от мен.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 05:02 от Бебешондел

# 103
  • Сливен
Здравейте,ех лошо време. Честити 6 месеца на всички.
Бебеш, много сте готини с Тея.
Нощни честита къща. Ние с Еми от вчера сме на вилата, тя е малко на Балкана и е на 3 км от центъра на Сливен, голям кеф ми е тук, градинка, борчета, откъсна си тиквичка и забърквам пюренце на Еми, прясно, прясно. Ама този дъжд, сме в къщата, ама карай, пак е по-добре от апартамента.
Благодаря за отговорите за козметиките след баня.
Мила - страхотни снимки, аз съм една голяма фенка на Багатур. Ходила съм на техни събори и миналата година започнах да яздя в Мъглиж. Много са готини. Като забременях спрях да язда, но почваме пак да ходим с татко. Все се каним от 2 месеца, ама времето и фанансите все ни спират. Но сме си обещали вече да продължим обучението, защото ни е голяма тръпка и Каган ни липсва. Simple Smile

# 104
A анкета "с какво ви дразнят най-много мъжете?"  Rage

Общи условия

Активация на акаунт