Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 521
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Поздрав с любима група и песен  Hughttp://www.youtube.com/watch?v=AZ6YqNIXoOU

Аз в този биберон с дупките и давам банан на Тия, обожава да си смучка, чудя се какъв друг плод мога да сложа  newsm78
Страхотен поздрав HugВ биберона може диня,череша,пъпеш...
Като почнем месото ще давам готови пюрета в началото,по-нататък ще готвя.
Биричке,каква е цената на пюретата DM?

# 136
Бебеш, честита половин годинка на Тея! Да расте здрава и щастлива! Благодаря за темата! И имам един въпрос към теб. Беше споменала, че си подарила на мъжа ти Киндъл, та по този повод доволен ли е? Има ли проблеми с кирилицата и файловите формати? Че нещо съм се навила и сега проучвам.

Няма проблем, много е доволен. Всичко си се чете нормално, но не можеш да пишеш на кирилица.  Иначе идеално се чете форума  Flutter Mr. Green

# 137
  • В две тъмни очички
Добро утро!

Мама зайке, стискам палци!  Praynig

Всички пишете,че дечицата обичат тиква.......Е, Владимира е отвратена от нея  ooooh! 2 дена й давам по малко ,ама нейсе, не й харесва!

Пащърнак на кои марки пюрета има? 3-4 дни го търся, така и не намерих! Някой може ли да сподели?

# 138
Да се отчетем : 72 см (+1см) и 12 560 (+1500)   Rolling Eyes
Бубе, Ивчо също е отвратен -повърна я ...  Simple Smile

# 139
  • Сливен
Аз възнамерявам месните пюрета в началото да ги купувам, после да ги правя, ама какво месо ще търся, нямам и на идея. Така процедирах и със зеленчуковите, като захранвах купувах, сега й правя.
Оле, това дете цяла сутрин не спря да пищи Tired
А иначе за стряскането, така е ревала, като някой е кихал силно, и един път се удари с играчката си и се стресна и реев.

# 140
Бебеш, честита ви половин годинка на патеричка! Усмихнахте ми деня с тази снимка от вчера  Heart Eyes

Честита половин годинка и на Ади  Hug

Нощни  Hug Hug Hug

Мила, страхотен рожден ден! Направо завидях много на децата  Heart Eyes

Мама Зайка, дано всичко да е наред с операцията на майка ти.  Praynig

Бебеш, и аз се замислям за бънджи за по-нататък, че нали сме от изтърсаците.  Laughing Дай съвет, кое, как. newsm78

За отбиването- Алекс се отби сам на около годинка и половина.След 14 месец ни бяха останали 2 кърмения - сутрин и вечер.И неусетно се отби.

И за китките се отчетох, но не ми е много за хвалба  Mr. Green

# 141
  • София
Пащърнак аз взех на Хипп и на Мони много и хареса,има и чист125гр има и с картофи комбиниран190гр.

# 142
  • Сливен
Бубе, мисля, че на Хип съм взимала, 125 гр, ако се не лъжа Simple Smile Емилия много го харесва, а броколите Outta Joint Sick ужас. Нито на мен ми понася на миризма, нито Еми ги хареса.
П.С. Гъбка ме е изпреварила Simple Smile

# 143
Я да ви питам, като почнете да въвеждате месо, сами ли ще го готвите или ще купувате готови пюрета??
Аз ще готвя. Само ще внимавам откъде и какво месо.

# 144
 Здравейте!

Мама зайке, успешна операция на майка ти и бързо възстановяване. Ние с ММ много сме се карали заради техните, а не си заслужава, сега просто подминаваме темата...

Лейди Ейнджъл, аз също дадох първо тиква, после тиква с морков, така направих и с картофа, спокойно може и двукомпонентно пюре при положение, че си въвела единия зеленчук.

Елч, явно вървим заедно със захранването, аз въведох ябълка и мисля, да направя така както Анабела е писала, ако не хареса чиста оризова каша, мисля да добавя малко пюре от ябълка. Вашите педиатри какво ви казаха, какво количество каша трябва да се достигне и за колко време горе долу?
 Ох, Ивайла също е много кисела от два дни насам, отивам че пак се разплака...

# 145
Бубе, пащърнак купувам на Сънвал! По-чисто му е съдържанието от това на Хип. Wink

Гггъбка, пюрето е 190 грама и струваше към 1,70лв. Wink

Ние пък не харесахме спанака... Ама и той как мирише само....  Sick

# 146
  • София
Бубе, пащърнак купувам на Сънвал! По-чисто му е съдържанието от това на Хип. Wink

Гггъбка, пюрето е 190 грама и струваше към 1,70лв. Wink

Ние пък не харесахме спанака... Ама и той как мирише само....  Sick
Благодаря,ще ги пробвам тези ДМ HugНе знаех,че има пащърнак на Сънвал,но ще потърся и него.Мони засега харесва всичко що е в лъжица,само от биберон нищо не иска-визирам АМ,сокове и течните каши.Броколи и спанак харесваме Mr. Green

# 147
  • sofia
Бире, къде продават Сънвал( коя верига)?
И аз взимам някои пюрета на ДМ, харесват ми определено

# 148
Бире, къде продават Сънвал( коя верига)?
И аз взимам някои пюрета на ДМ, харесват ми определено

Във Вис Виталис!  Peace

# 149
мерси за отговорите за кашите, мацки! аз вчера грабнах милупа ориз и банан, но сигурно и днес ще помисля дали да го давам. адис, отидох да си погледна записките от лекаря, но не е казал количество. по схема кашата се редува с шейка (един ден едното, на следвашия - другото), а той е 200 мл., колкото си яде дара на ядене.

абе дара напоследък не ще да яде пюрето от моркови, което иначе поглъщаше с повече от охота. аз реших, че й е омръзнало. звучи малко налудничаво, но няколко майки ми казаха, че им писват разни неща, та днес съм решила да й дам морков и ябълка да видим дали ще й се стори като ранообразие Simple Smile ябълката малко не я кефи, ама да видим.

иначе давам от вчера сок от круша и толкова й харесва, че имам чувството, че ако й дам цялото шише - цялото ще го изпие Laughing да не говорим, че тайничко се надявах да остане малко и за мама Laughing Laughing Laughing

тути, много ме замисли с тази боя. аз вчера се чудих, чудих и си взех пак кастинг, че съм като някоя старица - половината ми коса е бяла. а съм се боядисвала преди точно месец. защо така ми избуя косата не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт