Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 530
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Забравих  ooooh!

Пепинка, Агентке, честит ден на независимостта!

# 151
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Днес се очертаве да не вали. Ще се поразходим хубаво. Хайде, хубав ден и до после! Hug

# 152
Забравих  ooooh!

Пепинка, Агентке, честит ден на независимостта!

Еееее, да бе, честито и от мен   bouquet И в тая връзка гледам "мислиш си че можеш да тънцуваш"  и постоянно споменават гуакамоли влака, каква е заигравката да ме светнете  Rolling Eyes

Пате, най-добре на ФП си вземи, върти се на 360 градуса, отвсякъде има играчки, има 3 позиции и т.н. Много съм доволна - от продавалника е за 145лв. иначе има чиполински за същата цена нови, ама ми знаеш мнението като цяло за марката  Crazy

# 153
Добър ви ден!

Кали нощес  ми разказа играта. Като кукна в 12ч. та до 2,30ч. Смя се, приказва, пя, яде, рева, игра, четири пъти я приспивах и четирите пъти като я сложа в кошарата се ококорва и ми се хили, взех я при мен на леглото, тя реши, че ще си играем. Голям зор докато заспи. И да не си мислите, че сутринта е спала до късно, неее  Naughty рано, рано се събуди.

Пюре от чист пъщърнак вземам на Хип ето това:

Кали обожава и броколите, но пък не харесва спанак и картофа много, много не го долюбва.

Честити 6 месечинки на всички бебета.

Мама Зайке, всичко ще е наред с операцията.

още щях да пиша ама Кали надава вой.

# 154
Бубе, пащърнак купувам на Сънвал! По-чисто му е съдържанието от това на Хип. Wink

Не че нещо ама в какъв смисъл по-чисто му е съдържанието?

На Хип е : Състав: пащърнак 70%, вода.
Не съдържа глутен, захар и мляко

На Сънвал : Състав: пащърнак 57%, вода.
Не съдържа глутен, млечни протеини и захар.

Даже на Сънвал има по-малък процент пащърнак..

# 155
  • София
Здравейте,
на Вико му е почти проболо зъбче и е голям рев  ooooh! Тази нощ много се въртя, мрънка, сумтя... сутринта се събуди към 8.30 ч., приспах го към 10 и 15 и още спи  Shocked Толкова продължителен сън в къщи не ми е правил от мнооооооооооого време. Та аз през 5 мин. тичам да го видя как е  Blush луда калинка съм, май станала  Crazy
Днес готвя тиквички с картофки, био продукция от всякъде  Peace Дядо ги отглежда в нас и съм много хепи  Party Ще ми припомните ли моля  Blush дали мога да му дам днес, а за утре да му прибера в хладилника една порция?
Честити месечинки на бебоците  Heart Eyes
Честита къща, Нощни   bouquet Цял живот съм живяла в къща и сега ми е супер терсене, че съм в апартамент, макар че и това си има плюсове, най-вече зимата се усещат  Wink
Мама зайке, стискам палци за майчето ти  Hug
И ние май ще взимаме бънджи, че този заек в нас само иска да е прави и да подскача, а на мен ми идва малко в повече да го подмятам по цял ден  Whistling
За отбиването не съм си поставила точни граници, ама май макс до годинка ще го кърмя... така си мисля, ама какво ще стане ще видим.

Ноеми, ти като изборна обиколка на страната правиш  Mr. Green Да не си се кандидатирала за президент  Laughing Айде, пообиколи и бързо се завърни насам  Hug

# 156
записче Simple Smile

отивам да чета

Бебеш   bouquet

# 157
Записче и от мен в новата /за много от вас стара Rolling Eyesтемичка Wink Кога ги изписахте тия странички бе мацки,сега има да чета.. Crazy

Нощни  wavey Честита ви къща! Със здраве да си живуркате в нея!!!

Ноеми Дано да ви и хубаво времето като сте тръгнали на път Peace И на моренцето да си изкарате готино! Егати смотаното време,направо  #Cussing out /да ви кажа май аз съм каръка - когато бях с каката по майчинство лятото беше пак същото Embarassed/

За пащърнака - купила съм на Хип и на Сънвал,ама още ни съм ги давала Rolling Eyes От няколко дни нещо сме много кисели,направо не се търпи... Аз й давам оризова каша,но стигнахме само до 60 мл.,не съм замествала още хранене нито с пюре /въвела съм тиква и морков само/,нито с каша. Та се чудя това мрънкане дали от въвеждането на нови храни е или от зъби...Възможно ли е пак да сме с колики newsm78 От време на време си опъва крачетата /както правеше по време на коликите/,даже цялата се извива назад,та се чудя коремче ли я боли,кво ли newsm78 От друга страна ръцете са й постоянно в устата,лиги като за световно...пипам венеца,няма зъбче още..

Мама Зайке успешна операция на майка ти Praynig И аз напоследък със свекъра не се понасям,ама... Няма да си оставя ММ заради него,я Naughty Mr. Green

Връщам се да ви чета Hug

# 158
Някой може ли да даде линк или снимка на оризовата каша на Хипп, която купувате Simple Smile

# 159
# 160
Мама Зайка - стиснати палчета за майчето ти - всичко да мине успешно!!! Hug

ral_r отколко време даваш оризовата каша?

Ние днес сме четвърти ден на оризова каша, но изяде около 40 гр., а в седмия ден пише, че трябва да стигне порция от 100 гр. Яде си я детето, ама като я приготвям домашна и все си мисля да не би нещо да не е както трябва?... Не съм сигурна дали ще изяде толкова, следващата седмица ще сме на тиква. Какво да дам след нея? Предложения? Май се отказах от круша и ябълка....съвсем се омотах... newsm78

След като четири дена съм давала оризова каша, мога ли вече да дам друго?

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 16:07 от Emilly1212

# 161
Emily1212 Аз давам безмлечна оризова каша на Милупа Peace Добавям от нейното мляко,което си яде и ствама много пухкава и хубава. На мен не ми харесва, де Mr. Green ама тя си я яде Peace
В събота купихме от Кауфланд точно такава оризова на Хип,но не съм давала от нея все още. Четох тук, че бебчетата доста я харесвали и затова я взех. Дано и на нас ни хареса Wink

Hug

# 162
  • Пазарджик
Взех на Нелката ,от силиконовата биба за плодове,сложих и една черешка ей голям кеф,голямо нещо.Да ама на обяд не щя да си яде картофеното пюре,какво му става на това дете един ден го яде един не ще.Утре ще и сложа морков да видим какво ще е положението

# 163
Ти тук ли си си вече да направим една хасковска среща. Party

Още не, но скоро Grinning

# 164
ral_r, имай на предвид, че първия, втория път малката може да откаже кашата на Хип. И аз взех от нея, защото четох добри отзиви, но в началото Кали я отказа. Изчаках известно време и пак я предложих, и сега си я хапва много добре.

И Кали тези дни отказва пюретата, и тъй като ака едни пластелинови барабонки, днес е само на АМ, спрях и пюретата и кашата, за да се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт