Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 443
  • 755
  •   1
Отговори
# 420

Здравейте момичета, аз съм от МАЙ-ките. Имам молба- трябва ми да знам каква е обиколката на главичката на 6 месечното бебе, моля ви, измерете и ми кажете.
Размерите  ми трябват за една шапчица. Моето бебе е на два месеца, но искам да поръчам шапка за зимата, когато ще бъде на 6 и ви моля за това инфо

Предварително ви благодаря  Hug

# 421
Браво на сладката Тея  Hug .Браво  и на нейната мама,че я е обгрижвала добре.Прекрасни новини  Grinning

# 422
  • София
Чери   Hug

Люба  Hug

Елч хубаво ме зарадва  Wink

# 423
  • sofia

Здравейте момичета, аз съм от МАЙ-ките. Имам молба- трябва ми да знам каква е обиколката на главичката на 6 месечното бебе, моля ви, измерете и ми кажете.
Размерите  ми трябват за една шапчица. Моето бебе е на два месеца, но искам да поръчам шапка за зимата, когато ще бъде на 6 и ви моля за това инфо

на 5 мес беше 46см

# 424

ние сме 42.8, а се роди 35см

# 425
Много, много се радвам за Тея  Praynig

Агентке, имам въпрос.
http://www.iherb.com/Munchkin-Easy-Squeezy-Spoon-4-Months/37586?at=0 тази лъжичка ще стане ли на течните пюрета или трябва тези да взема http://www.iherb.com/Plum-Organics-Food-Dispensing-Spoon-2-pack/26563?at=0

мерси предварително

Люба, първата е самостоятелна лъжичка, в чиято дръжка можеш да наливаш домашни или готови пюрета за удобство... 2-рия тип (този на Буунр които имам аз) са тези, които се завиват на пюрета, като тези които показах (де факто контейнерчето на пюрето се превръща в дръжка за лъжичката)
ето такива (тези с врътките и са на няколко компании):
http://www.google.com/search?q=baby+food+pouch&oe=utf-8& … w=991&bih=536

АЙ Хърб е много готина фирма с евтин шипинг до БГ, доста приятелки ги ползват и всъщност на мен ми я препоръчаха момичета от БГ Simple Smile)) сега си поръчвам от тях и пристига за 3-4 дни и ми излиза по-евтино, отколкото да вляза в еко супермаркет и да си го вземе от рафта. Препоръчвам ги!

Пате, казах ли ти, че едва вчера загрях, че ти си КФ (от фликр)  Grinning моята отнесеност и заплесия са безмерни!

# 426
  • sofia
Агентче, идеята ми беше да поръчам първото( да го ползвам за домашни пюрета) и ако ставаше лъжичката и за контейнерчетата, за да не поръчвам и от 2та вида лъжици. Но, за да не рискувам ще поръчам самостоятелните лъжички. Благодаря ти

# 427
  • София
БУБА, виж колко е била обиколката при раждането и прибави м/у 6 и 9 см.

# 428

Aко ще поръчваш от англия, вземи 3-6. Имам една шапка за Тея, която е 3-6 и на Явор му ставаше като беше на 1,4г, .

Взехме си смукалка  Party Flutter Crazy и вчера падна едно смуканееееее, много и хареса на Тея. Изсмука 2 парчета диня. Crazy Mr. Green И докато се усетя си беше откраднала едно варено картофче и вече го дъвчеше  Shocked дъвче като голям човек това дете, направо ме изуми.  Rolling Eyes

# 429
  • София
Добро утро!

Бебеш, много се радвам на добрите новини! Hug Hug Все така да продължава малката Тея   bouquet  bouquet

Май това влязох да кажа.

При нас нищо ново - няма зъби, не пълзи... Дадох глутен. Днес ще дам сирене.

# 430
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Хич не можах да се наспя,първо легнах късно,после Нели спа много не спокойно,сменяхме памперс в 4ч. ,ядох ме в 6ч. и в 8ч.стана,но тези два часа все премрънкваше.Сега прави опит да заспи Mr. Green

Пепита АД може ли да се повлияе от бебешка пудра?

# 431
Пате, казах ли ти, че едва вчера загрях, че ти си КФ (от фликр)  Grinning моята отнесеност и заплесия са безмерни!
Няма с какво да блесна там, че да ме забележи някой  Grinning Да се надяваме скоро и това да стане!  Hug

Нощни, голям красавец!  Heart Eyes

БУБА, мерки не помня  Blush

Вчера успешно се преборихме с пиенето на вода.Шишето се отказа тотално, пие от моята чаша.Доскоро само опитваше и плюеше и от нея, но вчера си удари 2 стабилни глътки.  Laughing

# 432
  • някъде
и аз смятам др седмица да дам сирене.
Много ми и сложен въпроса с месото.Момичетата,които си нямат месце от баба на село,как си  решавате проблема?Какво месо купувате?

# 433
  • София
zhekova, аз също съм в дълбок размисъл по въпроса. А смятам след сиренето да вкарам месо. И май на първо време ще купувам готови месни пюрета, а след около 2 месеца ще започна да давам месо от магазина.

Някой дал ли е жълтък? Аз мисля и него да вкарам скоро...

# 434
Пате, и ние вчера се преборихме с водата. След като отново се събуди в 6:22ч., му дадох водичка и изпи към 40гр.  Laughing
Следобед още 10!  hahaha
Дам, от няколко дни се будим точно в 6:22ч.  Whistling

Месо смятам и аз да давам от готови пюрета, като му дойде времето. Иначе знам, че месото в Лидъл е качествено... Така са ми казвали...

Ети, а какво сирене ще дадеш? В зеленчуковото пюре ли се дава?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт