Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 532
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Пазарджик
Бубе за пореден път малката Влади ми скри шайбата  Shocked!!! Браво на нея!

И ние сме на море от 23.08до28.08,ама още не знам къде  Embarassed

# 466
Здравейте на всички!
Емил има и второ зъбче.Предната вечер сука 1ч и беше неспокоен, а сутринта видях зъбчето.Добре сме въпреки жегата. Започнах захранване с пюре от тиква, вече втори ден. След това ще му дам морков(селски) ,сварен на кубчета да си ги ръпа. И после смесен с тиквата. И сок от череши му дадох вчера,днес пропусна но утре пак,че имам. Почна да пие вода,не много,но повече от преди.

Картона му стои в педиатърката,но ми е дала малък картон,в който ми записва час и дата за следващата консултация и мерките по месеци(тегло,височина,глава и гърди).Отделно имам албум дневник и ги пиша там.

Не съм чела назад, но някъде мернах поздравления за Тея! Бебеш, дано всичко й се размине и се оправи по-скоро!
Инке, възможно е да е неспокойна заради пробиване на зъбче. Венците ако са й по-бели,значи са на път(сигурно го знаеш,ама да напиша).Дано по-скоро отмине.

Море, ах,морето ще го пропусна това лято. Дано поне догодина имам и друга мъжка компания.

# 467
  • Сливен
Добър вечер, бебка най-накрая заспа... Tired Днес си бяхме в къщи през деня, че жега голяма, следобед поизлязохме в парка. Отказа да яде пюре днес, съвсем малко яде, а го е яла. И 2 дена нямахме нет, пак аварии, пак им звъним по цял ден, ужас.
Бубе, Влади е много напреднала, браво на нея Hug

# 468
  • sofia
Адис, Агентка ги показа на предните страници

# 469
  • София
Браво за чудесните новини за Теа!!!  Hug  bouquet Само такива да се чуват!

Мамита, ползвате ли или ще ползвате нещо против комари за бебетата? Имам предвид и за локално приложение(спрейове, кремове) и за помещенията? Сигурно ще пътуваме, а там където отиваме със сигурност има комари - миналата година ме изпоядоха...   Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 01:26 от снуки

# 470
аз съм взела ултразвуковата машинка против комари на чико (слагам я на количката и на леглото). не знам дали има ефект, защото на бул.васил левски комари не виреят според мен. те докато литнат до втория етаж и ще умрат от настравяне с газове горките Laughing Laughing Laughing

с мазилцата нещо ме е страх, нали всичко се яде, де да знам....

# 471
  • Сливен
Добро Утро! Прочетох за хубавите новини за Тея! Много се радвам, не съм се и съмнявала, че ще бъде всичко наред Simple Smile
Честито на всички, имащи повод - зъбчета, месечинки... Simple Smile
Аз отивам да язда и да запозная Еми с кончетата Simple Smile Дано слушка Simple Smile За пръв път ще пътува на дълъг път, е то е 1 час, ама пак е път Simple Smile

# 472
Добро утро !
Пролича си топлото време Grinning
Ето нещо за събуждане

Да честитя на нашите месечиковци .Пожелавам им да са здравички и много да радват мама и тати.
Жана и Вяра на мама МилаИванова
Мартин на мама клеопатра.7
Симона на мама Гггъбка
Петър на мама dimara
Даная на мама bandit30
Маргарита на мама anitu82
Бето на мама Berend Botje
Иван на мама xixi

# 473
  • Пловдив
Добро утро Hug
Малко да се пооплача - Стаско снощи мнооого плака - буди се няколко пъти през ноща, не иска да яде, не иска биба, носим го на ръце- но си плаче милото и си дърпа ушите. Почнаха до го болят зъбките  Sad  А се надявах да излязат всички на Виолета и тогава той да почна, че сега и двамата да се будят и реват от зъби е ужас. Виолета вади последните два кътника - до сега не е плакала и плюнчила толкова, онзи ден чак се уплаших от толкова слюнки и я заведах в спешния кабинет.

Приятен слънчев ден!

# 474
Вале и ние сме така от два дни по цял ден мрънкаме и иска само на ръце.
Дано бързо да ви излезнат зъбките да се успокои малчо Hug

# 475
Честити месечинки и зъбчета!
Аз също взех ултразвуковата машинка на Чико против комари.
Ние отиваме на Говедарци с компания.Лек,прохладен ден на всички!

# 476
  • В две тъмни очички
Честита половин годинка на празнуващите днес :

Жана и Вяра на мама МилаИванова   bouquet
Мартин на мама клеопатра.7   bouquet
Симона на мама Гггъбка   bouquet
Петър на мама dimara   bouquet
Даная на мама bandit30   bouquet
Маргарита на мама anitu82   bouquet
Бето на мама Berend Botje   bouquet
Иван на мама xixi    bouquet

# 477
Иху, снощи ходихме на Мелоу феста с двете колички, разхождахме се и слушахме музичка до 23:30 беше суперяко! Малкия си поспа, каката не можа, но пък й беше много интересно. И на Елевейшън първия ден бяхме с двете колички, голяма атракция  Laughing Да свикват от сега на фестивали и концерти, че родителите им са фенове.
За комарите - аз нещо не видях ефект от машинката на Чико, а много надежди възлагах  Confused
Леле, почнаха големите жеги, сноши едвам спахме...
Бубе, браво на пълзящото човече, на моето му тежи много дупето и не може да отлепи  Laughing
Ох, трябва и аз да почвам да захранвам, а така не ми се занимавааааа.
Валл, и ние сме така, каката вади долни кучешки и е драма, буди се по ношите и реве като магаре  Crazy Дано при бебо излизат по-леко.
В края на седмицата хващаме пътя за котелския балкан, малко да се разхладим. Но пътуването кой знае какъв зор ще е.
Моля кажете ми за бънджито - мога ли вече да слагам бебо в него? Педката нещо не можа да ми даде еднозначен отговор....

# 478
  • Пазарджик
Привет и от мене!!!

Честити месечинки и зъбки на бебоците!!!

Ние от вчера сме на лечебна Хумана,Нели си я яде с кеф ,надявам се после да си пие и нейното мляко с такъв кеф.Мисля ,че овладях ме разстройството  Praynigда не казвам голяма дума,но днес имаме само един път и то е на пластелин.
И сега имам един въпрос:Ако всичко е на ред ,тези дни ще почна да и давам пак пюре и каша,та мисълта ми е пак ли като захранването да почна или мога да си и давам мл.които сме стигнали?
От 5 дена е само на мляко.

Мю за бънджитата знам ,че може от 4м. но Нели и взехме преди десетина дни newsm78

# 479
  • sofia
Щом детето не е показало алергии не виждам причина да започваш от малко количество храна

Общи условия

Активация на акаунт