Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 531
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Ох, трябва и аз да почвам да захранвам, а така не ми се занимавааааа.
Офффф и аз трябва да почва- че почна да суче през час. Реших в сряда до почна, че като идем при мама да има разни домашни зарзавати и после за морето да може да яде пюренца от каквото със въвела.
Днес бяхме в Пазарджик на Парк "Острова" . Тути имате страхотен парк  Hug. Пак ще идем. Виолета скача на бънджи - ееееееееее няма такъв кеф, те ще е по екстремните спортове. А Бебчо се наспа, докато ние пиехме бира  Embarassed
При нас е ужасна жега  Whistling

# 481
  • София
Вал, страхотно сте изкарали  Hug

Момичета, купувате ли от някъде пащърнак в суров вид и ако да - от къде?

Елч  Hug благодаря много за инфото!!!  bouquet

# 482
  Да Ви се похваля и аз - днес ставаме на 6 месеца! Мерси за пожеланията! 10 януари беше деня с най-много родени бебета, ако не се лъжа. Да са живи и здрави всичките бебоци и само да радват мама и татко!
По случай месечинката днес почерпих Ная с пюре от картоф с малко кърма Simple Smile. Много беше въодушевена и махаше с ръце и крака, но незнаеше как да гълта пюрето. Почти цялото го изкара навън, ама като за първи път беше горе-долу добре. Иначе съм й давала да смуче сока от диня и банан през биберона с дупките и тях повече хареса.
Много се радвам за новините за Тея, браво на детето!
За пъщарнака разбрах, че съществува от форума, не съм виждала по пазара. Embarassed
Момичета, давате ли още вигантол? Аз продължавам с по 2 капки дневно по съвет на педиатъра, но фонтанелата й е още голяма, нещо не забелязвам да се затваря.

# 483
Пропуснах да кажа, че магазин на "Лесидрен" има и до нас в Бели брези. Месото им наистина е много хубаво, но не предлагат пилешко, имайте го впредвид. А доколкото знам се почва първо с пилешко месо или заешко. Мисля, че и зайци не продават.

# 484
Дадох малко оризова каша. Прие я супер, изяде каквото му дадох, нямаше физиономии, можеше да изяде и още. Останалото кучето не го хареса особено, но все пак го изяде  Laughing.

# 485
Здасти.
Вит.Д не давам.Докрката до ден днешен повтаря по 2 капки.Аз викамм ОК. и така. Rolling Eyes
Купих и аз биберона с дупките,уж да изсмуква сока от плодовете,ама той моя зъбльо изсмуква и плодовете и ми го хвърля празен биберона за повторно зареждане. Laughing
Пепи,много сте хубави с Ноеми.Много съжалявам,че не можах да дойда.Въпреки,че не е виновен,а пак си обвинявам ММ Crossing Arms
Пащърнак и месо взимам готови на пюре.Всичко останало сама си приготвям,пак става гъсто и вкусно пюрето ,само че без оризови и царевични нишестета(кому са нужни,само да помпат,нали за тази цел зърнените ги ядът на каша) newsm78
>>>>
...
И тук да опомена:
Някой няма ли да пуска поръчка от Ла Редут?Искам да се присъединя.
Бай!

# 486
  • София
Браво за хубавите новини за Тея   bouquet

Днес моята баба става на 80 години, та една скромна виртуална почерпка от мен:

Имам един спешен въпрос към някой, който разбира от счетоводство. Става въпрос за посредническа дейност (комисионна).

# 487
  • Сливен
Здравейте, днес Еми беше много послушна, пояздихме малко сутринта в Мъглиж и се прибрахме в Сливен пообед, ама одидохме на вилата, че там по-хладно. Преди малко се завърнахме. Послушна, послушна, ама пак не си изяде пюрето, половината и толкова, не иска повече,с почти всички пюрета е така, по 100 гр горе долу, и после пак иска да суче, но пюре не.  Crossing Arms
Голяма жега днес....
Клечо, честит юбилей на баба ти, да е жива и здрава.
Витанмин Д не давам откакто се постопли, и педи каза да не давам сега.

# 488
  • София
Да попитам спешно:
Сутринта на крачето на Ивка излязоха две яркочервени точки, а по-късно се появи и една такава на ръчичката. Не е обрив или пъпка. Напълно кръгли, колкото малка бенка, яркочервени, очевидно подкожни. На някого да му се е случвало, че много се панирах? Утре ще я заведа до педиатъра, но той е следобед, т.е. няма да стане преди 17.00 ч., а единственото обяснение, което намерих в нета е доста зловещо.

# 489
Здравейте. Да се включим и ние. Честита месечинка на всички бебчета. Да са живи и здрави много послушни.
Бебеш много се радвам за Тея. Дано така да вървят нещата.
Бубе много пъргава Влади. Да ти е жива и здрава
Около нас нищо интересно. Захранваме се. Днес дадох  и спанак към картофеното пюре -голям кеф. Тя досега те е отхвърлила нищо де. Важното е да се яде. Пълзи активно, хвърчи с проходилката вобще лудницата е пълна, но много ни тормозят тези зъби.

# 490
Ети, на Марти най-редовно му излизат такива. Не ми казвай какво пише в нета. Има ли вариант да я е хапнала някоя буба

# 491
  • София
Има. И аз така помислих първоначално, защото първите две излязоха много близо едно до друго на ходилото и в страни от него. Но следобед се появи и още една точка на ръчичката. И аз седнах да чета в нета... Груба грешка.

# 492
  • Пазарджик
Клечо честит рожден ден на баба ти да ти е жива и здрава!!!

Ети
,според мене е някакво насекомо,има всякакви гадинки.На мене какви плискуди ми стават не е истина.И по този повод това ,днес моя приятелка ми донесе такива лепенки http://apteka.framar.bg/30021547/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB% … B8-6#.Thn_mGErWSI
били тествани от нея и имали ефект.

А Нелката какви муцки прави от днес ,много е сладка ,все едно си показва зъбите

vall_t,радвам се ,че ви е харесало,надявам се следващия път да се видим

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 23:33 от tuty1

# 493
ети, напълно възможно е да е от ухапване. често тогава обривът се разпространява по лимфните възли, може да излезе по цялото тяло без да е нищо опасно. просто организмът реагира. не се филмирай! утре ще знаеш повече!

умишлено не споменах магазина на лесидрен в белите брези. този на патриарха е много мноооооого по-хубав и аз определено му имам по-голямо доверие.

# 494
  • София
Ети, Диана се събуди с 5 такива. Мисля все пак, че е ухапване от комар, което в/у бебешката кожа изглежда различно

Общи условия

Активация на акаунт