Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 520
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
.......... Пълзи активно, хвърчи с проходилката вобще лудницата е пълна, но много ни тормозят тези зъби.

Не е ли още рано за проходилка? Rolling Eyes Има ли и други бебета в проходилки? 

И по този повод желаещи следващата анкета да е Сами ли (ще) приготвяте храната на бебето? или Ще ползвате ли помощни средства за прохождане? Вече е време и на двете анкети

сокчето от пресни череши много ни се услажда.
Кога може да се дава чушка? Сурова или сварена?

# 496
Етиииии, не се панирай!!!  Praynig Много е лошо да се чете в нета - всякакви неща може да си помисли човек! Изчакай да ви види педито!  Praynig Peace
Одеве и аз се принудих да отрепя един комар, че кръжеше над Макси.... И какъв голям изглеждаше в сравнение с него...  Shocked
Мамичката им! Утре ако се сетя ще питам за препарати против комари!  Crossing Arms

Бубе, ех тази Влади, беее  Hug Много пъргава мома!  Party

Честити месечинки на всички! Да са живи и здрави бебоците, много послушни и мили!  Crazy  Peace

Ние утре сме на консултация...

Бебеш, много хубави новини прочетох за Тея! Да ви е жива и здрава и никакви здравословни проблеми да няма!  Peace
П.П. И аз бях в Карфур и накупих, накупиииих.....  Rolling Eyes Blush

# 497
  • София
Тутс ние имаме такива лепенки и съм много доволна  Peace

# 498
  • София
Преди 2-3 седмици и Тия имаше такива петънца, само че по личицето двечки и една на бузката, аз отначало реших, че е реакция от моркова, за първи път бях дала, водих я при педи, тя каза, че е ухапване, но не е от комар. След няколко дни изчезнаха  Peace

Как ще се спи тази нощ не ми е ясно  Thinking

Момичета, давате ли плодови пюрета? Много познати майки ми казват, че дават рядко, аз давам всеки ден и детенце ги обожава, ама дали не прекалявам се чудя  newsm78

Лека нощ  Hug

# 499
Здравейте момичета!
Аз не съм писала много отдавна и предимно ви чета .Сега съм тема и половина назад ,но имам въпрос и се надявам да ми отговорите.
Малката е на 6 и една седмица.Изцяло сме на кърма.Пробвах захранване преди две седмици с картофено пюре направено от мен.Първите два дена имах съмнения ,че коликите са се върнали ,но на 3 бях сигурна вече.Прекъснах захранването и коликите отшумяха за 3 дена.Изчаках да минат две седмици и днес отново предложих картофено пюре по препоръка на педи.Този път обаче на ХИП,нали предния път беше домашно.Още тази вечер коликите се върнаха както и преди.На 4 мин. от кърменето почна да плаче душицата и плака около 20 минути може би (на мен ми се стори доста повече) и свиваше крачета .Пфууууу бях забравила колко е болезнено физически за детенце и психически за Майката.
Разбира се ще спра захранването.Има ли и други н акоито се е случвало и какво бихте ме посъветвали ,с каква храна да пробвам по нататък?
Утре разбира се ще звънна и на педи да видим какво ще каже тя?
Другото което не се усетих на време и направих е ,че днес пих кафе следобед ,някъде 3 часа преди кърменето .А не бях пила от както забременях.Възможно ли е да е от него ,а не от картофа.Предполагам че не, но да попитам все пак.

# 500
здравейте,

sanima - за6то с картофено пуре, аз мисля 4е е малко тежко за корем4ето да се запо4не с него. пробваи с по лек зелен4ук или плод. морков например.
аз захраних с морков, месец по късно дадох картоф, не го хареса...,а сега много оби4а картоф

днес тук бе6е + 42 градуса, съответно бяхме цял ден затворени, бях ре6ила да излезем късно ве4ерта, но мерилин заспа. 4увствам се като лъв в клетка. а тук горе6тините сега запо4ват ooooh!

# 501
gallya73 и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
 Joy Joy Joy Joy Rolling Eyes

# 502
Никой ли няма?  Shocked Rolling Eyes

Не можах да спя от жега и съм будна от 6 и 30  ooooh!

Кафееее (без картинка, че 15 минути не мога да си харесам  ooooh!)
И като стана на въпрос за кафе, аз го спрях... От една седмица  Laughing Щото било приятел на целулита  Mr. Green

# 503
  • Пловдив
Добро утро!

Аз пак да се оплача - снощи Виолета падна от стола, удари се в ръба на масата и си спука веждата. И сега е със залепена вежда и лепенка. Офффф гадостите нямат край......

За комари бях взела на Виви една гривна, но онзи ден я загубила някъде. Ефект няма особен, пак е нахапана. За мазана ползвам една ролка за бебета на Санита.

Успешна седмица на всички  Hug

# 504
Добро утро!

Кафе пия ,даже по 2 и кърмя ,не влияе поне видимо на беба.

Днес тръгваме на море. Созопол. И ставаме на 6 месеца.  Simple Smile

Честото на всички месечинки. Hug Heart Eyes

Щв звънна на Еления като съм на морето и ако някой още иска да му се обадя да се видим да ми пише.

# 505
Добро утро.
chopi   сложих я в проходилка за да поиграе със плота и играчките докато и приготвя пюрето а тя докато се усети и почна да се движи. Сега я оставям по малко вътре. Тя си стои стабилно и има добра опора. Според мен е по важно да не се прекалява
Честита месечинка на бебоците

# 506
  • София
Добро утро!

Благодаря за отговорите!  Hug Hug Дано наистина да е ухапване, защото много се панирах. Ама ако е ухапване, направо ме е срам да отида на лекар Embarassed

Sanima, аз на твое място не бих пробвала и втория път с картоф. Опитай с морков или тиква.

Галя, и ние искахме да е топло, ама то направо не се диша. Дори не искам да мисля как е при вас  Hug

Биричка, майната му на целулита. Аз без кафе не мога. И без бира.

Вал, много е гадно, ама ще мине. Hug

Антоанета, завиждам за морето. Много хубаво да си изкарате  Simple Smile

Честит празник на всички малчовци, навършващи 6 месеца днес!

# 507
Добро утро!
Кафето от Биричка и закуската от vall_t   bouquet

Честита половин годинка на днешните ни бебенца.Нека да са винаги усмихнати!
Дара на мама Елч
Рая на мама Antoaneta:)
Лора на мама imam si edna mechta
Кристофър на мама Agent Provocateur
Рая на мама pepinka1
Николай на мама Добро утро

Лек ден от мен.

# 508
Добро утро!

Честита шеста месечинка на:
Дара на мама Елч
Рая на мама Antoaneta:)
Лора на мама imam si edna mechta
Кристофър на мама Agent Provocateur
Рая на мама pepinka1
Николай на мама Добро утро

И тъй като днес моята голяма принцеса Елена става на 12 години да почерпя с тийнторта и безалкохолни коктейли:

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 08:44 от pepita1973

# 509
  • Пазарджик
Добро утро!!!

pepita1973
да ти е жива и здрава Лени ,много здраве и късмет и желая!И много да се гордеете с нея!!!
Честита половин годинка на всички бебоци!!!Да са ни живи и здрави!!!
Клечо  Hug
vall_t да минава бързо раната  на Виолета
Antoaneta:) ,лек път и много слънце ви желая

Мале 8,30ч. а вече не се диша,направо не ми се мисли за по късно какво ще е

Общи условия

Активация на акаунт