Януарските усмивки сплотяват майки-закачливки /17/

• 28 513
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!

Благодаря за отговорите!  Hug Hug Дано наистина да е ухапване, защото много се панирах. Ама ако е ухапване, направо ме е срам да отида на лекар Embarassed

Биричка, майната му на целулита. Аз без кафе не мога. И без бира.

Не трябва да те е срам, че се притесняваш за детето си!  Peace
Аз също си мислех, че без кафе не мога, но ето, че мога. Без бира също съм пробвала, ама не става!  Crazy
Адиос! Ние изчезваме на консултация!  Wink

Пепита, честита ти рожденичка! Много радости и малко ядове!  Flutter
Честито и на всички бебчета, които имат повод днес!  Hug

# 511
  • някъде
Привет!Моето момче е стопроцентов лигльо Heart EyesГоркия мамин,кой знае как го дразнят тея зъбаци #Cussing out
Докато още е хладно отивам да си взема коластрата на София от Ихерба,че после пак го дават ЖЕГАААААААА

# 512
Здравейте момичета,  Simple Smile
днес мисля да пробваме как става захранването  Simple Smile
Спомням си, че някой беше задавал такъв въпрос, но не помня отговора му  Embarassed

Въпрос - При въвеждането на нов зеленчук след първия с какво количество се започва? Пак ли с по-малко лъжички или от достигнатото количество с предния?  Confused

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 10:53 от Христиана

# 513
Честити месечинки на бебоците родени днес! Да радват много мама и тати.
Пепита  nbirthday на Лени.

Бандитче ние все още пием Вигантол по две капки. И нашата фонтанела е голяма и нещо не бърза да се затваря. Да видим тази седмица на консултацията какво ще каже док.

Ние се разходихме вече и до 9:30 се прибрахме. Петър хич не търпи горещини.

Въпрос: С какво въведохте или смятате да въведете глутена? Доки рече попара, ама аз се чудя newsm78

# 514
Добро утро  bouquet
При нас пък все още е хладно, даже бебо е със суитчър. Курдисан е на терасата пред къщата и спи. А аз нощес съм спала с 2 одеала Laughing
Пия кафе, напоследък даже по 2. Видимо не се отразяват на съня на Марти

Честити 6 месеца на всички гореизброени бебоци. Леле кога се търкулнаха тези 6 месеца
Ние зъби нямаме, правим някакви опити за лазене и се търкаляме във всички посоки
Вече заместих 2 хранения, а откакто минахме на пюрета Семпер ядем та ни пукат ушите. ПРеди това Хип не ги искаше

Приятен ден и седмица на всички

# 515
Добро утро!
Днес с Викторче си отспахме до 8!!! ShockedПу-пу,все така да е....Е не че не яде мляко през ноща,но и така съм доволна.
Кафенце пия сурин-една двойна резачка без захар за събуждане на сетивата(и червата Mr. Green)Цигарите спрях,алкохола също,но кафето не си го давам. Naughty
Бире,това за целулита и кафето истина ли е? Та нали повечто антицелулитни процедури са с кофеин?!
Ох и днес жега се очертава,пак ще си стим у дома под климатика.
Антоанета,чакам ви! Peace Wink
Пепи,да ти е жива и здрава кака Ели!
и като казах "кака"се сетих за едн разговор на мойта щерка с непознато момче,с което си игра вчера в парка:
 - Бате,как се казаваш?
 -Илия.А ти как се казваш?
 - Аз съм кака Стела.
 hahahaна всеки така се представя, с титлата пред името hahaha

# 516
  • София
Бяхме на лекар.
Обрива е алергична реакция, най-вероятно към сиренето. Спирам и чакаме да видим развитие.

# 517
  • София
Ети, ама ти сирене ли си въвела, не е ли рано  Rolling Eyes

# 518
  • София
Реших, че не е. Тя праави 7 месеца в четвъртък, а остава гладна със зеленчуковото пюре. Но изглежда е било рано...

# 519
Ети, снимай моля те обрива и го покажи Praynig

# 520
Ети, изписаха ли ви нещо за мазане или само спираш сиренето.
И Кали вчера се обрина от едно от пюретата. Вече поизбледня, но заради жегата не се махат съвсем. Мисля, че до няколко дена ще изчезне съвсем.

Момичета благодаря за поздравленията за Ленка  Hug

# 521
 Здравейте и от мен!

Честита половин годинка на всички бебчета! да са живи и здрави!   bouquet

Пепита, да ти е жива и здрава малката, голяма рожденничка!   bouquet

Ети, много кофти, от колко време даваш сирене и от какво количество даде реакция?
 За глутена ме накара да се замисля, може би и аз ще го включа преди месото, че ми се иска да го въведа около 7-мия месец.

Димара, от това което четох, най добре е да се въведе с каша овес или спелта, малко по-нататък се дава пшеница. Когато се въведе глутена се дава всеки ден.

Приятен ден на всички!

Пепита, а Кали от кое пюре се е обринала?

# 522
  • София
Ето снимки:
http://etomira.snimka.bg/other/razni.586882.24204560 - последните две снимки в албума. Качеството не е много добро, но за съжаление това са възможностите на фотоапарата ми.

Пепита, само спирам сиренето. Защото не е сигурно дали е от него. Док каза, че сами ще минат.
Честит рожден ден на голямата Елена. Да е жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet

Адис, давах два дни по едно малко парченце. Док ми се накара за глутена. Рано блио още, ама аз вече дадох...

# 523
 Ох, с това захранване вече съвсем се обърках, някак с Марти не съм се замисляла толкова, а сега...

# 524
Адис, според свекърва ми от това пюре на Хип: Различни зеленчуци, над 4мес., 125гр., (нормализиращо) ,Състав: зеленчуци 73% (моркови, картофи, карфиол, грах), вода, царевично масло.
Според мен може и да е от зеления фасул който въведохме преди 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт