Без тема

• 1 713
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Ох, бе хора..... Hug
Не съм казала, че вярвам на такива неща. Просто описах ситуацията на какво е способен един човек в изблик на злобата си, омразата си и мързела си да работи или се захване с нещо полезно да изкара някой лев вместо да лежи на гърба на другия и се чуди по какъв начин да създаде една или друга интрига.
Естествено, че не отдавам случилото се от 2008г на това - би било смешно.
А на църква ,така или иначе си ходя - по празници.Не съм набожна или суеверна.
   bouquet

# 16
Да, Симон, но каза, че си се стреснала и са ти омекнали краката, нали? В тази насока са и съветите, които си получила.  Peace

# 17
Ами да ти кажа честно и на мен не би ми станало много драго и аз малко или много бих се притеснила ,някак си  това е малко психопатско и малоумно.Но както каза miss piggy може и да е нагласено ,за да те стресират по някакъв начин.Просто не мисли за това ,а си гледайте живота.

# 18
Листът е бил на видно място. Знаели са, че ще отидеш. Поставен е точно с цел

Съгласна съм, особено ако мъжът ти е наясно, че се влияеш от такива неща. Не се давай да си играят с теб и не реагирай, както очакват те! Сигурно дори никой нищо не си е играл да ти причинява реално, просто са искали да те шашнат. И е възможно занапред да има още подобни "изненади". Така, че бъди нащрек и се приготви да не ти пука!  Naughty Peace

# 19
Листът е бил на видно място. Знаели са, че ще отидеш. Поставен е точно с цел

Съгласна съм, особено ако мъжът ти е наясно, че се влияеш от такива неща. Не се давай да си играят с теб и не реагирай, както очакват те! Сигурно дори никой нищо не си е играл да ти причинява реално, просто са искали да те шашнат. И е възможно занапред да има още подобни "изненади". Така, че бъди нащрек и се приготви да не ти пука!  Naughty Peace

Peace Да, пък и до колкото си спомням (не ми се търси на ново) казваш, че и друг път си намирала разни странни неща. Ако е усетил притеснение по някакъв начин, е много логично сега да го използва срещу теб. Като нищо това са просто едни думичка написани върху лист с цел да се изплашиш.  Peace

# 20
Реално, той ги беше намерил. И той се изкора много повече от мен защото наистина бяха много странни неща. Но както и да е.А специално за това, няма как да са го е планирала, защото въобще не очакваха да бъде осъществен този опис. Но не ми се обяснява. Важното е че всичко свърши в моя полза.  Hug
Но, както казва народа - "От където дошло, там отишло".

# 21
Реално, той ги беше намерил. И той се изкора много повече от мен защото наистина бяха много странни неща. Но както и да е.А специално за това, няма как да са го е планирала, защото въобще не очакваха да бъде осъществен този опис. Но не ми се обяснява. Важното е че всичко свърши в моя полза.  Hug

Естествено, да не говорим, че такъв вид неща се връщат двойно, но този който ги прави.

# 22
Щом неговия адвокат е бил там, значи е имало време за "декора". Имената и датите са най-лесното нещо, което ти идва на ум, няколко думи... Чиста постановка за дребнаво отмъщение.

# 23
Аз пък не виждам нищо стряскащо в този лист хартия. Просто имена и думи, дати. Не е имало разни заклинаия и други вуду истории. Дали пък не се опитва чрез нумерология или дори астрология да си обясни случилото се м/у вас? Понякога и аз така нахвърлям дати, часове, ключови думи... ама това не означава че правя магия, а просто си помагам с разчитането. Grinning

Съгласна съм и с това, че е имало достатъчно време за постановка.

Ако наистина те притеснява, обади се и питай какви са били тези неща на лита и с кава цел са били там. Няма да чуеш истината но ще се знае че не ти пука  Wink

Общи условия

Активация на акаунт