Нямам още бебе ,но си имам тебе 2!

• 17 746
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Мернах Зуза да излиза от банята

Аз ви изоставям сега.Отивам да

Ооо Лейди добре дошла и тук Mr. Green Напоследък не пишеш много newsm78

мале, ПУспалано, къде мА засечИ тъй? Все сА оглеждам уж да нИ мА види никой. Карай, айдИ, аз от вас тайни нямам.

Близнацо, ти за таз торта нИдей мА бъзика, щот мъжо изядИ половината тава ей сега.

# 136
Друзя  Mr. Green

Връщам се след шопинг направо скапана...престилки няма....накупих си кво ли не....
Мъжо си купи часовник колко струват 100 престилки, ама айде, нали не си купува всеки ден Heart Eyes

Вижте ей тая рокля я мерих http://www.incity.ru/collection/181/72537/ , ама нещо де да знам, много женска  Joy
Става ли за вечерна, какво мислите?

# 137
Лолке, много ми е дражко да те видя пак! Я кажи какъв беше повода, че не се сещам....за роклята говоря.  newsm78

# 138
Аз може и да не съм казала. Ще имаме търговска конференция и парти  Mr. Green
Пък тако знам тук на работа как се докаросват, нимоо ида по кУстЮм Joy Ша мясам на баба им  hahaha

# 139
Аз може и да не съм казала. Ще имаме търговска конференция и парти  Mr. Green
Пък тако знам тук на работа как се докаросват, нимоо ида по кУстЮм Joy Ша мясам на баба им  hahaha

Щом е такъв повода, според мен не е много добра идея тази рокля. Малко ми е по-ежедневна тя. Не знам. newsm78

# 140
На мен пък твърде принцеска и бална ми се видя  Joy

Имам 5 черни рокли в шкафуто, ама пусто искам си новичко, пък мъжо вика че с тва черно вече съм като вдовица Joy

Това което ме притеснява най-много е че самата рокля е отдолу хастар от горе някакъв тюл и на циците няма никакъв държател или силиконово нещо и ако я сложа без сутиен, може да грейна по някое време Joy
Ако я сложа със сутиен пък може да я спукам - не е еластична hahaha

Ако не намеря друга с подходяща дължина я вземам Crazy

От както съм тук рядко си купувам нещо, понеже ми е харесало  Laughing
Гледам първо да е културно, второ да е ефтино (разбирайте 1 тениска да е по-малко от 50 лв) и ако има номер го вземам Mr. Green

# 141
Ами Лоли, честно казано не виждам нещо по-  добро от "малка черна ролкя" за този повод  Simple Smile

Ти кой номер сутиени носиш, извинявай?  Shocked  Joy

Може да купиш сутиен (или палатка  hahaha, щом са ти толкова големи), който е "обкантен" със силикон, без презрамки. Залепва си по тялото и няма проблем. Аз на сватбата бях с такъв.

Чак не мога да повярвам колко е скъпо при вас.  Thinking

Ето ти и идея за рокля  hahaha:

Близначе, душа, тъкмо щях да почвам да рева вечИИИИИИ

# 142
аууууууу ЛОЛИ  !!!!!!СЕга чак я видех-купувай купувай!!!страшна е много ми харесва!!!ши и събере очите нашто моме!!!!!аз бижх я взела без да съ замисляме....пък да ти кажа -вземи от силиконивите презрамки за сутиен и е опитай да ги бучнеш някак си да станат като презрамки....иначе -КУПУВАЙ!!!!! Peace

# 143
КУПУВАЙ! Mr. Green

# 144
КУПУВАЙ! Wink

# 145
таз Близначка влезИ и полудя! Купувай, та купувай! Ми кат си казала да купува пък! А тез големитИ дини де ши ги слага послИ?  Joy

Лоли, купи ли? След толкова купувай, купувай ... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 146
тя дали Мъ разбра newsm78
ЛОЛИ купувай!
балконите ги изпусни преди да тръгнете и ги надуй след танците....друго вече не ми хрумва.... newsm78

# 147
тя дали Мъ разбра newsm78
ЛОЛИ купувай!
балконите ги изпусни преди да тръгнете и ги надуй след танците....друго вече не ми хрумва.... newsm78

Извикай по-силно! Кво гУ пазиш тоз кокоши глас??? hahaha

# 148
иначИ пристилки нямало...а ми пинЮари някви нови????? Mr. Green
аз казах ли и да купи роклята newsm78
КУПУВАЙ! Peace

# 149
И ОБУВКИТЕ КУПИ! Naughty
въобще отпусни сЪ -КУПУВАЙ! Mr. Green
И ПИНюАРИ И РОЛКИ ЗА КОСА КЪМ ТЯХ И ПРЕСТИЛКА ЗА ГОЛО ГЪЗО И самовари за чай ...кот намериш под 50лв купувай! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт