SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 277
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Бичи, страхотни моряци. По този повод се сещам един виц.

Баба казва на внучката си: Моето момиче, всяка една жена има по една голяма любов в живота си.
Внучката: А твоята бабо, коя беше (или дядо ли беше)?
Бабата: Моряците, баби, моряците...

Давайте загадки да си размърдам мозъка малко Grinning

# 151
Вълшебникова, Сам на колажа на Би не Ви ли прилича малко на един русоляв моряк от друг сериал Crazy Joy

Joy Изиииии, уби всичко детско в мен от сравнението Laughing Но да, трябва да признаем, че има прилика Whistling

# 152
  • гр. София
Ау, Би, чудно са станали! Браво на теб и мнооооого благодаря   bouquet

На кой моряк прилича Сам?  newsm78

Апокалиптик, вицът е един път  Mr. Green

# 153
  • В средата на времето

На тази снимка ми заприлича на един Ник от една Дързост и друга Красота Grinning

# 154
  • гр. София

На тази снимка ми заприлича на един Ник от една Дързост и друга Красота Grinning

Дай, моля, снимков материал да сравним, че нямам честта да го знам тоя Ник  Laughing

# 155

Дай, моля, снимков материал да сравним, че нямам честта да го знам тоя Ник  Laughing

Всъщност, ти имаш честта да не го знаеш тоя Ник Laughing

# 156
  • гр. София

Всъщност, ти имаш честта да не го знаеш тоя Ник Laughing

Joy Joy Joy
Дайте го на снимка, че съвсем ми стана любопитно вече  Laughing

# 157
Розе, не настоявай, моля те Joy То аз нямам честта да имам негови снимки де Laughing

# 158
Събрахме се дами на честта  Joy   Обаче и аз не стоплям за какво иде реч, може би защото ДиК ми е  непозната територия.  newsm78   И все пак моряците са хубаво нещо, да си дойдем на думата, браво, Би   bouquet

Галче, ако знаеш рекламният клип за джуса как ми оправи петъка  Grinning  Безпричинно весело ми е

# 159
Ех, ама сте и вие, казвам ви, че нищо не сте изпуснали, вие зор да го видите Laughing
Тоз, за който с Изи говорехме е един персонаж от Дързост и красота, който го играе моряк през свободното си време и е рус като оня от снимката на Бичи и затова се сетихме за него, ето го  Laughing :

# 160
идвам само да покажа нещо

"Just tweet “I support Genevieve @jarpad” and help us to show him how much we love she and how much we’re sorry sorry about what happened.
If you love Genevieve and/or Jared, reblog this and do this. Come on, fandom. We can do this. They deserve it."
"Explanation to all those wondering. Gen was set to appear on a panel at NJ con but after receiving death threats she will no longer be attending."

# 161
  • В средата на времето
"Explanation to all those wondering. Gen was set to appear on a panel at NJ con but after receiving death threats she will no longer be attending."[/b]

Shocked Shocked ooooh!...не им лесно и на тях де. Баси ненормалните хора дето има Twisted Evil

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 13:57 от Izida

# 162
  • гр. София
Леле, светът е пълен с идиоти  Confused

# 163
Е, бива ли да има такива олигофренични фенки, бе Close Исках да я видя Джен на панела пък Crossing Arms Вярно, че и аз се плюнчех, че ще наторя доматите с нея преди година и половина, ама не съм си и мислила да й го споделя Laughing Много ме е яд Confused

# 164
Еее какви са тия изродки, дето излагат фандома с такива глупости. Най-вероятно са някои лапета а не някои сериозни фенки  Tired

На който му се гледат фен клипчета - цък-мрък

Общи условия

Активация на акаунт