SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 282
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • КиТ
Не казахте дали сте съгласни да посветим една тема на малките J2  Rolling Eyes
Имат много сладки детски снимки.

О и аз съм съгласна искам,цяла първа страничка с детски снимчициии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Относно-по горното съобщение,много гадно и много тъпо,бива ли такива неща да се пишат,то може да е във вид на шега(дано такво да е било-но все пак има доста чалнати хора Confused)

Въх само една страница сте писали,колко е хубаво да ви навестява всеки ден човек Hug Hug Hug

# 166
  • гр. София
А къде зачезна Импалка? Пак ли съм спала и съм изпуснала, ако е казала, че ще отсъства?  newsm78

# 167
Ех, Фейче, така се надявах да не постнеш снимката Joy Розе, твоето любопитство сега задоволено ли е, м?
Хич няма да коментирам ненормалните фенки, това е голямо излагане.

# 168
Хелоу мили мои,
радвам се че са ви харесали моряците ... главния "виновник" за направата им е Розето  Hug, нейна бе идеята, но и на мен много ми допадна.

Това фвеновете понякога са болни хора. Колкото и да не ми е приятна госпожата, никога не бих си помислила да я заплаша (нали правилно съм си го превела  newsm78 , че инглиша малко ми понакуцва).

И коя от вас прекрасни вчера пита за емотиоконки???? Ето един сайт който прелива от тях и са супер сладки ...

остават само оЩе някакви си пет денааааа

# 169
  • гр. София
остават само оЩе някакви си пет денааааа

И си идваш ли?  smile3508
Само гледай да не се отбиеш и да не направим среща...(да не слагам иконката на момиченцето с точилката...) 

# 170
...

Само гледай да не се отбиеш и да не направим среща...(да не слагам иконката на момиченцето с точилката...) 

тази  Mr. Green??????? хихихихихи. И да, идваааам сиииии и да видим как ще се организира ме (че на мен транспорта ми е малко труден)?????

Сори за спама ....

# 171
  • гр. София
...

тази  Mr. Green??????? хихихихихи. И да, идваааам сиииии и да видим как ще се организира ме (че на мен транспорта ми е малко труден)?????

Ау, не толкова брутално! Имах предвид това  newsm29

# 172
  • В средата на времето
И да, идваааам сиииии и да видим как ще се организира ме (че на мен транспорта ми е малко труден)?????

Така, така...да ни включиш някак в бъдещите ти творчески планове Grinning Hug

# 173
И да, идваааам сиииии и да видим как ще се организира ме (че на мен транспорта ми е малко труден)?????

Така, така...да ни включиш някак в бъдещите ти творчески планове Grinning Hug

ми то това е с вас да се организира ме .... аз родата и морето ги имам планувани  Mr. Green

# 174
Ай, Галче, след тази: http://www.youtube.com/watch?v=8R_wS6ku4Qc&feature=player_embedded реклама ми трябваше нещичко алкохолно да пийна, за да се съвзема - че пускат ли сте такива работи, ей! Wink)

Бичи, чакаме те с нетърпение! Ако вземете та се организирате и за среща на половината път м/у Стара Загора и София .... Mr. Green цена нямате Grinning Но и в Сф. да се събираме, пак ще гледам да дойда. Wink

# 175
  • # супернатурална #
Ха сега си представи Джаред в разгърдената карирана ризка и Дженсън, политащ от скалата във водата- само по дънки (кой знае защо още по- ...стимулиращо, отколкото по бански) и кажи какво количество алкохол е нужно за съвземането (гаранция, че не  мога да нося на толкова много  Mr. Green)
Би, мисли, смятай, пресмятай и дано да можем да се организираме покрай теб да се съберем и видим  Praynig
Леле, тези дни дни не мога да се доредя до вас, то бива, бива работа, ама... Whistling Моля емотиконката да не ви подвежда за естеството на служебните ми задължениия Laughing

# 176
Да наистина би било хубаво J2 да се снимат в някоя реклама.С удоволствие ще я гледам, въпреки,че мразя рекламите.Според мен на Джаред ще му отива да рекламира нещо за коса.

# 177
  • # супернатурална #
Повече ще му отива да рекламира нещо за коса и тяло  Rolling Eyes Laughing

hahaha

Ако това легло ще предпазва от всякакво обладаване, не го ща  Naughty

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 23:40 от Г. Краули

# 178
Хе хе, чак пък всякакво  Grinning  
Не съм мислила, че е толкова секси да се къпеш сред природата с дънки + колан   Grinning
Би, благодаря за насочването към емотките   Hug
Дано да се съберем на по среща и чашка, и дано да ми е възможно и на мен. Само не казвайте, че ще е по-другата седмица, защото само тогава съм още по-далече от София  Sad  

Joy

# 179
  • В средата на времето
http://www.vbox7.com/play:m28b71a942  Grinning

Докато гледах рекламата с 4-мата мъже и аз си представих веднага, че подобно водео може да бъде заснето с Дженсън, Джаред, Миша и...Мат? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт