SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 454
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Дейна супер сиииии  Hug Тъкми влизам да питам от къде е това:

Момичета страхотни сте!Отивам да гледаааааааааамммммммммммммм   bouquet

# 616
Ох, Танче, както се казва, Кастиел здраве да ти дава, добре се посмях  Joy От трето гледане докарах смисъла на диалозите  Mr. Green  В началото имаше една снимка на Кас до касата на вратата, гледащ ловците с  красноречив поглед  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 23:22 от lili0909

# 617
Oх дойде ми като манна небесна тоя клип! Страхотен е! В къщи ме обявиха за откачена, но просто комбинацията от Кас и Ghostfacer-ите хем не я очаквах, хем просто не мога да спра да се хиля!  Joy

# 618
 Joy  как го наплюнчиха със светената вода, която се оказа, че не е и светена  Joy  но го пръскат, за всеки случай  Mr. Green

# 619
Хахахахах Люс аз на тоя гиф пуснах сълза  Joy Дано скоро излезе с превод, че и аз изпускам някои съкращения  Joy Клипа е уникален. Хахахахах супер много се радвам, че върнаха изродчетата-гостфейсърите, няма такива образи  Laughing Утре ще го гледам пак милион пъти, сега лягам и си взимам  пулверизатора ми за китки до леглото  Laughing

ПП-туитнах на Мишата, дано имам късмет пак да ми отговори /ама надали  Heart Eyes/

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 23:42 от Aquariel

# 620
Хехе, много е сладурско клипчето, да, сериозно се посмях. Ето го и тук за в случай, че този сайт реши да го свалят: http://www.youtube.com/watch?v=8X55888ROAE

Умрях да се хиля! hahaha Имаше моменти, на които просто си паднах от смях и аз като Акварел - обявиха ме за луда, задето се хиля на глупости.  Simple Smile))

P.S. както и предполагах, наистина свалиха клипчето от сайта, който съм пуснала на първия линк, но в акаунта ми в YT още го има, така че можете да го гледате от линка по-горе в този ми пост.

И ТАЗИ ВЕЧЕР ЯВНО Е ПОСВЕТЕНА НА ГОЛЕЕЕМИ СПОЙЛЕРИ!!!!

Вижте КОЙ са забелязали на сета на снимките от предстоящия седми сезон. Simple Smile) Дано да е истина! Започвам от сега да се чудя какво ли са замислили Сера, Крипке и ко??

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 00:56 от Dana_Scully

# 621
Ахахахахахаха!  Joy Обичам Гоустфейсърите!  Heart Eyes

# 622
Eйй суперррррр, Луци is back! Много ми е интересно какво са правили в клетката и какво е ставало там. Някъде четох - СПОЙЛЕР- че освен Луци, ще има нова много лоша гад. Само дето аз вече не се плаша много от такива изказвания, защото и Ив щеше да е най-голямата гад, даже по-голяма от Луци, а я отрепаха като пиле  Laughing

И днес продължавам да се хиля на работа и вече колегите ме мислят за откачалка  Laughing

# 623
Момичета, авторът на видеото (и както разбрах, режисьор на Гоустфейсърските уебизоди!! Респект!) много мило и културно ме помоли да го сваля от ЮТюб, понеже е било качено в мрежата погрешка. Не можеше да не го направя, но пък добрата новина е, че все още имам файла и ако искате да го видите, довечера мога да ви пратя линк към Мегаъплоуд.
Режисьорът обеща, че ще има още! :хепи:
Иначе снощи разбрах,че е снимано през 2009. За гоустфейсърските промо-епизоди, и за представяне на тогавашната КомикКон, но така и не е било показано.

# 624
Дейна, благодаря ти, че ни го сподели и снощи  се накефих на видеото порядъчно  Hug  Всъщност евентуално ще се върне приемното тяло на Луци, а самият гад е в клетката за момента. Но тялото не се ли разпадаше  newsm78  Как ли ще го завъртят сценаристите?

# 625
  • гр. София
За срещата в петък ще следя тук за мястото, дано да се класирам. Ако се получи, ще е изненада и за мен самата  Grinning 

Ами аз ти предлагам да изненадаш себе си и нас и да вземеш да дойдеш  Hug
Най-късно утре ще има информация и за заведението.
Междувременно, ако някой има идея за такова, моля, нека сподели  Hug

# 626
Дейна евала на режисьора, че човешки те е помолил и за таланта, който е показал. Само че едно такова нещо пусне ли се в интернет, просто няма начин да се спре. За няколко часа виждам доста компия, разпространява се скорострелно и няма как да се ограничи. Кофти е за труда на човека. Но само си помислете колко такива материали има, които никога няма да видим  ooooh! Tired

# 627
здравейте и от мен
аз малко се позагубих
но за съжаление не в прегръдките на Джейсън,
а ми дадоха много работа за вкъщи и само работя Simple Smile
идвам да питам няколбко неща

ще има ли среща - кога и къде????

аз ли да подготвям следващата тема??? имам готовност, само кажете

и може ли да ми пратите клипчето да го видя и аз това чудо Simple Smile)))

целувкииии

# 628
  • # супернатурална #
Може ли аз да отговоря  Laughing

Ще има, да. В петък. Аз ще присъствам духом  Tired (ако някой си вземе лаптопа и виртуално)

Ти  Wink

Клипчето и за мен, моля  Praynig

Лирично отклонение  Rolling Eyes

И за да накъсам съвсем поста - мисля, че Луци ще се появи като част от спомените на Сам за времето, прекарано в клетката. Както и Майкъл в тялото на Адам. Не вярвам да го изкарат и пак да го погнат

Аа, и още малко голф  Grinning

# 629
Ауууу, Тренера каква стойка е избарал!

Галче,   bouquet за снимките!

Епизод пети ще се казва -  "Shut Up, Dr. Phil"  newsm78
Източник

Общи условия

Активация на акаунт