SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 461
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Хубав ви понеделник, дами  Hug   Би, добре си се обадила  Hug  Надявам се на някакво моджо относно среща!  Ей, градинарчето ще се окаже по-весело и от ангелчето  Mr. Green  Колко са красиви и когато са изморени  Heart Eyes  Дъъъълго ги разглеждах  от близко разстояние  Grinning

# 601
Люс не само градинарчето и ангелчето са ни образи, просто и 3мата са откачалки в най-добрият смисъл.
Но Мишата за мен е номер едно:

Ето едно клипче /малко е слашевско ама много малко/ което ме разсмя сутрина  Mr. Green

# 602
  • гр. София
Момичета, как сте с ангажиментите този петък - 5 август? Да вземем да направим най-сетне срещата. Казвайте.  Rolling Eyes

# 603
  • В средата на времето
Аз съм свободна Peace

# 604
Розе ние ще пътуваме към Стз тогава  Rolling Eyes но другата седмица съм фриии  Hug

# 605
Здравейте!

Ахахахахаха, Миша кърти!  Joy Голям е хахавелник  Heart Eyes

Бичи, как беше моренцето?  Hug

Той КомикКон-а премина отдавна, но аз чак сега намерих прегледно събрани на едно място всичките новини и спойлери от него - http://ontd-spnparty.livejournal.com/434089.html

Нова голфърска снимка на Дженсън и Клиф

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 14:01 от Злата с метлата

# 606
  • В средата на времето
Той КомикКон-а премина отдавна, но аз чак сега намерих прегледно събрани на едно място всичките новини и спойлери от него - http://ontd-spnparty.livejournal.com/434089.html

Нова голфърска снимка на Дженсън и Клиф

Злате, 10х  bouquet за инфото. Аз изобщо не съм разбрала, че е имало такова нещо на скоро, та поне ми запълни пропуските Grinning Hug

Дженсън има такооооова огромно развитие в ...голф стайлинга си Crazy Браво на Тренера Grinning

# 607
  • # супернатурална #
Добър вечер  Grinning

Това май е част от фотосесия, не знам защо още не са ни зарадвали с нея  Crossing Arms

Преведени спойлери:
http://twifun-bg.com/?p=147882

Любимо от Бен - "Нужно ни е да увеличим броя на героите в сериала, за да можем да убием още някого." Joy

# 608
Добра вечер, по нощите отново.

Злате, моренцето беше супер ... ама за жалост малко  Tired

Мирка, кога ще сте си в Стз? Òбади се ако искаш  Hug !!!

# 609
Дженсън има такооооова огромно развитие в ...голф стайлинга си Crazy Браво на Тренера Grinning

Определено! И аз забелязах, че е сменил карираните пуловери с черна ризка, която откъдето и да го погледнеш, все е по-по-най в сравнение с огащените пуловерести недоразумения, които обличаше предишните пъти. Simple Smile)

Злате, мерси за спойлерския линк, наспойлерирах се доволно, че даже и попълних някои пропуски, които не бях успяла да ги чуя из интервютата.

Дами, за огромнейшесто мое съжаление аз няма да имам възможност да дойда до Сф. на 5-ти, но вие ако се събирате, от сега ви пожелавам да си изкарате весело и да не забравите да постнете снимки.

Би, завид завид за моренцето. Wink Убеждавай мъжо ти да наминете към Плд поне за ден, ще гледам да навия Галчето и Лили да се съберем поне регионално, ако има как Wink Останалите също са поканени, разбира се. Wink)

И след изпълненията на Миша, ето и едно видео за настроение: Supernatural On the Floor

# 610
Г. Краули добре че съм сама в офиса, демонстрацията ти къде е Импалката с Дженсън и микрофон за илюстрация почти ме събори от стола Joy
Благодаря  bouquet

За среща ако е в петък аз бих се присъединила с удоволствие.

# 611
За среща ако е в петък аз бих се присъединила с удоволствие.
В петък е, в петък.
Сега остава да си изберем и заведение, ако някой има нещо предвид, да казва.

ВЪХ!

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 17:02 от Apocalyptic city

# 612
Много хубав клип, вярно, че е малко блъди, но е синхронизиран уникално добре!  Hug

# 613
Ама малко, ааааааа  Joy  Но е добре съчетано всичко, силно въздействащо  Grinning

Не мога да не се възхитя на последната снимка на Градинаря, авъх  Heart Eyes

За срещата в петък ще следя тук за мястото, дано да се класирам. Ако се получи, ще е изненада и за мен самата  Grinning  Дейна, харесва ми идеята за местна среща  Hug 

# 614
Момичета, ЩЕ ПАДНЕТЕ ОТ СМЯХ! hahaha Joy

Гоустфейсърите се срещат с Кастиел (ново видео, което ме разби!) http://www.spoilertv.com/2011/08/supernatural-ghostfacers-and-castiel.html

Още цвиля от смях! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт