SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 463
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • # супернатурална #
Добро и от мен  Grinning

Ох, Джаред - уморенкото ни то! Започвам да се притеснявам за него - какво толкова правят на снимки, та изглежда толкова "изцеден" и рошав??!

Не искам да подхранвам напразни надежди, но това зад него не е ли възглавница?  Rolling Eyes  Laughing

# 586
Дааа възглавница е, според мен се е снимал точно преди да се мушне под завивките ...сам???

Айдее ставайте, само Краули е на линия толкова рано днес Simple Smile Хахахах Галче не бях виждала сравнение на Кас със хъски, само със синеоки котенца  Heart Eyes

# 587
Галче, ти се престраши само да признаеш, че това зад главата на уморения ви градинар било възглавница.. а аз се чудех защо те няма снощи, то ти си била при него, за да му нагласиш възглавничката и да му е по-удобно. Mr. Green

На мен по-скоро на хавлийка ми прилича това зад рошавите му кичури, но ти знаеш от първа ръка, ти ще кажеш. Simple Smile Може да сте взели някой съвместен душ преди това...

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 10:39 от Dana_Scully

# 588
Здравейте, дами, благодаря за всичките хубави неща, които сте пуснали.Аз нямам почти никакво време и възможност да се добера до компютър , но успях да намеря товаhttp://twifun-bg.com/?p=146914.  Много шантави идеи има Бен Едуин- напр. да прати братята в космоса.
Обаче вярно ли е това,което казва по-надолу, че сезона е последен?  Cry Cry Cry

Присъединявам се към мнението за актьра от Капитан Америка.Рекламата постоянно я дават по телевизията и ми става ужасно като  се сетя кой можеше да бъде на нея.Явно са слепи тези, който са избирали актьора.

Приятно свръхестествено лято на всички.

# 589
Поздравявам ви с едно страхотно видео: Dean Winchester - Last goodbye

# 590
Страхотно прочувствено, много тъга, малко усмивки. ДейнаHug  Развълнувах се и за малко да пропусна да кажа, че и аз го виждам това бялото под главата на отрудения Градинар като чисто пешкирче  Grinning И за какво му е под главата  newsm78  Гифовете на хорейшовците и менажерията си ги бива  Joy 

Може би ще е последен сезон, но пък може и да не е  Mr. Green 

# 591
  • # супернатурална #
И аз не се сещам как точно ще изпратят братята в космоса, но поне знам как ще изглежда Дийн  Laughing

За съжаление нямам подобна на Сам  Tired Но пък въображението ми рисува картини  Mr. Green Все пак, да полея градинката:
 Heart Eyes

Поредно предположение за Импаловото местонахождение  Laughing

Няма камера, но пък има микрофон. Кинкии   Wink

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 22:04 от Г. Краули

# 592
Галчееее, Галче... признавам липсата на граници на подсъзнанието ти Mr. Green

Импалка никак не й е зле там...  Party Mr. Green hahaha

# 593

Е просто няма такъв поглед Joy

Отивам официално да кандидатствам за работата на тези двете каки.

# 594
  • # супернатурална #
Чакааай! Къде без мен  Laughing И аз съм много работна. А тука колко работа имааа  smile3508

Дейна, викаш не и е зле на Импалка там  Whistling И той доволен изглежда  Laughing

# 595
  • # супернатурална #
Няма да се редактирам, защото са толкова големи и красиви, че заслужават нов пост. Цък - цък

Останалите тук и тук  

# 596
Галчеее, жмуцки за линкчетата със снимките - прекрасни са тренерчо и градинарчо - малко уморенки ми се видят, (особено Дженсън), но косата на Джаред е прекрасна... защо не му я правят така и в сериала, ами му стои една сплескана...

Ей ви малко смях от днешните атаки, които Джаред, Клиф Костерман и Гай Норман Бий (режисьорът на 1, 2 и 4 епизод от сезон 7) си разменяха днес из Туитъра:

*Special Apperance by Guy Bee*   Clif was Tweeting up a storm.. posting pictures and having a good time... then Jared put his two cents in...    

jarpad:  Hey @bodyguard4JandJ quit tweeting so much!!! Learn to "compile" into one super-multi-tweet!!!! Hah  ...

bodyguard4JandJ:  @jarpad your steeling my time shorty    

Jared also commented on hitting 130,000 followers...  

jarpad:  Wow y'all 130+ y'all ate CRAZY!!! (That is a reference to the temperature in fahrenheit that it is here in Austin, right?...  (ate is a typo = are)   )

bodyguard4JandJ: @jarpad Austi​n, is that in Massachusettes  
jarpad: “@bodyguard4JandJ: @jarpad Au​ stin, is that in Massachusettes” Hahahahah. Why, yes, of course... Well... Close...  
bodyguard4JandJ: @jarpad your profile pic is ugly  
jarpad: “@bodyguard4JandJ: @jarpad yo​ur profile pic is ugly” yes it is. And "your" should be spelled you're Simple Smile  

guynormanbee: @jarpad @bodygua​ rd4jandj Dude we missed a shot yesterday... Can you work first thing in the morning? #rippinandtearin  
bodyguard4JandJ: @guynormanbee​ I can do it  
jarpad: Who else is in a pool right now?!?!?! Simple Smile http://t.co/LMnMUUh    
bodyguard4JandJ: @jarpad u neeed a tan  
guynormanbee: @bodyguard4JandJ​ You OK to wear the wig... Again?  
bodyguard4JandJ: @guynormanbee just not the dress  
jarpad: “@angel0712: @jarpad ​ @bodyguard4jandj actually, "your" is correct. :p” yes I know. But I'm trying to confuse the big guy Simple Smile (Jared tweeted a couple of fans... and at that point he kinda dropped off the Twitter Radar.. bets are he dropped the phone in the pool)  
guynormanbee: @bodyguard4JandJ​  What about the push-up bra? Pumps???  
bodyguard4JandJ:   @guynormanbee love the shoes  

Най-много се смях на момента, в който Джаред спря да туитва за момент и феновете решиха, че си е изпуснал телефона в басеина... hahaha  Flutter

И накрая, вижте Миша как се забавлява, моля ви се: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Като го гледам много не подбира, може и на нас да ни излезе късмет, ако е наоколо. Mr. Green

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 23:45 от Dana_Scully

# 597
Joy Хахахахах страшно много се кефя на Джаред, че си направи туитър, беше крайно време  Joy

Дейна снимката не се отваря, но предполагам, че имаш предвид тази дето я е пуснал днес :
Ех тез са такива късметлийки, кои други момичета без причина ще стоят с/без бельо прегърнати с Миша без задни мисли /не, че тез ги нямат като гледам/ #Cussing out smile3515 smile3511 smile3513 *изревнув*  #Sniper

# 598
Точно нея имам предвид, странно защо не се отваря от линка, нито се вижда на шерването, което направих. Simple Smile

# 599
Добър вечер (нощ) и от мен, прясно завърнала се от морето.
Напускали сте милион красоти, за което сърдечно ви благодаря.
Относно среЩата, ако мога да се добера по някакъв начин до София, ще съм супер щастлива да ви видя. Вие се уговорете за часа и мястото на срещата, а пък аз ще се моля да стане чудо. Не посилно ми е да мръдна до София, освен ако не е за връщане на обратно (към Испания). Правих опити да излъжа мъжо поне до Пловдив да отидем, но и там не ме огря (страх от това че непознава града  Tired ) .... ох, мъка ми е .... така да исках и аз поне едно кафенце с вас  Cry.

Ако има някоя която да преминава през СТЗ ...  Whistling ... да свирка  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт