SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 466
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Добро утроооо Simple Smile Петък е, напълних си очите с красотите дето сте напускали. БелЗ ами / Heart Eyes/ благодаря ти, че си включила и Мишето  Hug
Гледам, че Импалка се губи, защото е на снимки:

# 571
  • гр. София
Здравейте, мили мои.

Днес имам повод да почерпя - преди четири години на тази дата милото се излъга и взе, че ме взе.
Заповядайте:

# 572
  • В средата на времето
Розичка, честита ви годишнина! Hug Пожелавам ви да изкарате заедно и обичащи се още много пъти по 4 Grinning
Боже, какви бонбони, направо ги усетих на вкус Crazy Grinning

# 573
Розичке, живи и здрави да сте с милото ти! Да се обичате още дълги години и скоро да станете трима за да бъдете тройно по-щастливи!  Hug Hug Hug

Импалка се е появила!!!  Hug Hug

Галче, каква си убавица в синята блузка!  newsm47  hahaha

# 574
Розичка, честита годишнина  bouquet Много да се обичате и уважавате още дълги години!
Ах, разкошна почерпка, благодаря!

Завид за срещата, искаме снимки после Grinning

Сънувах Дженсън завчера, ама какво точно правихме не помня ooooh! Много ме е яд !!! Спомням си само, че тръгнахме нанякъде с кабриолета, с който джиткаше Алек в Dark Angel Heart Eyes

# 575
Розе честита годишнина, да сте живи и здрави и да се обичате безмерно много цял живот  Hug  bouquet
Оле тез бонбонкиииии много добре изглеждат!

# 576
Розе, честита годишнина и от мен! Живи и здрави да сте с милото, да се обичате като в първия ден на любовта ви и да имате все повече поводи за радост!

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 12:39 от Dana_Scully

# 577
За Розичка  Hug  Да си щастлива със семейството си и с таланта си  Hug  Отбележете запомнящо деня!

# 578
  • # супернатурална #
Честит празник, Розе!

Не знам кой кого е излъгал преди 4 години, но мъжът ти е голям късметлия  Laughing Да си прекарате страхотно довечера и да се обичате цял живот!

Радвам се, че харесахте тоалетчето ми. Инче, черна съм бе, това е моментна реакция от ударната вълна.  Wink Както Импалка мъдро отбеляза на лични, липсващото зъбе - тоже.  Joy

# 579
  • гр. София
Момичета, много ви благодаря за милите думи и хубавите пожелания!  Hug Hug Hug

# 580
Зимна роза -честито...И Горчиво!
Нека любовта не ви напусне никога!

Аз  снощи гледах последният епизод от Сезон 3 и съм в траур за Дийн!
Как Сам не можа да се усети по-рано да пита Руби как да доразвие способностите си и да спаси брат си от АДА?
Знам ,че Дийн ще излезе от там заради многото серии след това с него,но пак ми е адски гадно. Ще кажеш,е за истински хора става въпрос! Cry

# 581
Така е, макар, че темата и сюжетът според някои са тинтири- минтири  Grinning, аз още в началото усетих братята много истински и направо като реални герои, забъркани в тежка и животоопазваща мисия, обвързани във възможно най-човешките отношения . Ииии гледай, гледай  нататък Grinning

Галче, аз как така пропуснах да отбележа паметната ти прегръдка  Shocked  Обаче човекът си прегръща качествено, изобщо не маркира. Снимката на Джаред и трапезата на Розето ми взеха акъла, идеше ми да се отъркалям в шоколадовите бомбони, луда съм за шоколад.

# 582
айде не останаааа! Уф толкова много искам да гледам само една нова серийка, само малко да видя Кас!  Laughing Heart Eyes

пресен туит : Много бачкат тез момчета...

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 22:39 от Aquariel

# 583
Ох, Джаред - уморенкото ни то! Започвам да се притеснявам за него - какво толкова правят на снимки, та изглежда толкова "изцеден" и рошав??! Mr. Green Дъл' да сЪ надяваме, че леля Сара Гембъл и тоз' сезон му е отредила някоя и друга shirtless сценка, м? А дано! А нямам против, ако много държат, да ме наемат да ги роша момчетата, когато се налага в сцените да изглеждат рошави и уморени от тежките си занимания... огромно старание ще вложа в качествено заравяне на пръсти в косите им, за да са възможно най-намачкани. Mr. Green

Хайде, лека от мен, отивам да се приспивам с втората серия на втори сезон (дали ще докарам до края на шести преди премиерата през септември? Малко бавничко ми върви преговора).

P.S. Вижте, моля ви се, как се забавлява Имплка докато ние си мислим, че е на почивка. Simple Smile
Явно е било весело "измолването на рецепциониста за малко нет в хотела" след като човекът видимо сияе... даже са били палави, гледам и камера е имало на събитието Mr. Green

(цъкабъл)

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 01:47 от Dana_Scully

# 584
Добро утро   bouquet

Момичета снощи късно реших да затретвам от начало всички сезони. Тъкмо си пуснах 1x1 пилотния и мъжо чул и идва и той / на него ще му е 2ри, на мен за 3ти път/. Не предполагх, че ще ми е толкова интересно пак и че ще се смеем от сърце на типичните изказвания на Дийн Simple Smile Голям кеф Simple Smile

Поздрав с един от най-любимите  моменти:

Общи условия

Активация на акаунт