SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 473
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
[...] Духа ли много там [...]
Toвa пoдвeждaщ въпрос ли е Mr. Green ? Иначе, вaлu Confused ...
Тези снимки сигурно са от Comic Con-а - колко съм назад с материала ooooh! , но ще си наваксам.

Heart Eyes ! И Ох Heart Eyes !
PS. Пишa с copy-paste oт вашите постове Crazy ...

# 556
Добро утро! Пускам ви едно абсолютно страхотно видео. Ако сте го гледали сигурна съм, че пак ще ви се догледа Simple Smile :

За срещата съм навита, но в последният момент ще мога да кажа дали ще дойда.  Hug

Хубав и свръх-страхотен ден   bouquet

Импалка усеща се липсата ти  Hug

# 557
  • В средата на времето
Добро утро! Пускам ви едно абсолютно страхотно видео.

Клипчето наистина е супер Heart Eyes Peace

# 558
  • гр. София
Видях най-накрая и аз плаката на "Капитан Америка". Божееее, какъв льольо са избрали за ролята....Сега ще се излагат като кифладжии, но да са мислили навреме... Tired

# 559
Видях най-накрая и аз плаката на "Капитан Америка". Божееее, какъв льольо са избрали за ролята....Сега ще се излагат като кифладжии, но да са мислили навреме... Tired

Ау много е грозен!  Naughty

# 560
  • # супернатурална #
Импалко, много ми е драго да те видя  Hug Надявам се включването ти да не е вследствие на големи компромиси от твоя страна за вид, размер или не дай си Боже пол на обслужващия рецепция. И гледай там да си се разплатила авансово, че без теб тъпчем сума време на една и съща страница и като нищо ще те дочакаме за пускането на следващата тема  Laughing Само да се изкажа и за срещата и се връщам да ви чета по-подробно. Предлагам тези, които са сигурни (моми софянки) да фиксират дата, а останалите да направим каквото можем за да се доберем. Ако Би има възможност да дойде в Сф, най-добре е да се съобразим с нея.

# 561
  • гр. София
Предлагам тези, които са сигурни (моми софянки) да фиксират дата, а останалите да направим каквото можем за да се доберем. Ако Би има възможност да дойде в Сф, най-добре е да се съобразим с нея.

Аз чакам ли, чакам Би да се появи и да каже ТЯ кога ще има възможност да дойде, но явно не може да пише  Confused
Иначе нали това беше идеята - да се видим с нея докато е на родна земя.
Надявам се скоро да напише кога ще й е удобно.
Ако някой й има номера може да й се обади.

# 562
До преди малко си плащах Whistling за снощи ooooh! ... Та едва ли ще прекаля с ползването на PC-то. Но много исках да ви видя Hug Hug Hug . От третата дестинация (от 3 август) трябва да ми е по-лесно. Наистина не сте напреднали много с темата Crazy - сигурно заради поддържането на братята в константно изправ(е)но, Галче Heart Eyes ,  състояние, готови за Импала, когато се върне Grinning .
(цък за *възмут* Crossing Arms )
Чия ли е палавата ръка?!

# 563
  • КиТ
дам, ето още по темата
Брей, този Тренер беее  Heart Eyes

Ей големи сладури  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

О Импалка,много ми е драго да те видя,наистина без теб темата се движи със скорост,по-ниска и на охлюмобил  Crazy Joy Joy Joy

Срещи,ала бала пак чета,ей нямата спирка ей Rolling Eyes

# 564
  • # супернатурална #
поддържането на братята в константно изправ(е)но, Галче Heart Eyes ,  състояние, готови за Импала, когато се върне Grinning .

Поддържаме, даа

Ихх, добре, че си сложих таз синя блузка, мноо ме отваря  Flutter

И понеже омаяна от влизането на Дженсън може да си пропуснала предвлизането на Джаред, специален поздрав за теб от 1:04  Wink
http://www.youtube.com/user/ArcherN85#p/a/u/0/lLTxg6wYtXk[/video]

# 565
Oxxx, grazie mille   bouquet   bouquet   bouquet !

# 566
исках да ви наспамя със снимки.. но напоследък все не ми остава време...
уж е лято и трябва да се почива, а пък аз съм се разработила...

само да кажа, че съм жива и че се надявам да се включа, ако има среща

и понеже нямам сили, поздрав само с един Дийн... пак е нещо все пак

# 567
Галче, ти не беше ли тъмнокоса или тотално съм те забравила hahaha

и понеже нямам сили, поздрав само с един Дийн... пак е нещо все пак[/color][/b]

Е хайде сега, поне И за един Сам нямаше ли сили? Grinning

# 568
а то не може и Сам и Дийн.... много натоварено...
вечерта един Дийн, а сутрин един Сам...

и малко спам

# 569

Белс, тази случайно да я имаш с неотрязана глава?   Shocked Grinning

Галче, като ги гледам тези клипчета  Joy   аха- аха да спра да възприемам насериозно братята Уинчестър и да не мога да изпитам страх на никоя серия  Grinning  Големи сладури  Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт