SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 442
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте отново, мили мои Hug ! Прочетох за предстоящата форумска среща - супер Peace , много се радвам Party .
Галче Heart Eyes , май ще размисля за морския десант smile3549 на Ванкувър: много е далече ooooh! , но ако си навита, ще го направим.

Пак ли си изгуби 'лодката еднодръвка', мило?! Оооо   action032 , няма, няма. Импала ще те погали по главичката Mr. Green .

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 21:10 от Impala

# 631
Каква е тази категория морски съд  Joy  Импалке, скъса ми сърцето с тази снимка на на...н Градинар  Grinning  И то след лежерната горда снимка на Тренера голфър  Grinning

# 632
отивам да подготвям новата тема тогава, ама не знам как да я държа като чернова... но сега ще опитам Simple Smile))

# 633
  • # супернатурална #

Галче Heart Eyes , май ще размисля за морския десант smile3549 на Ванкувър: много е далече ooooh! , но ако си навита, ще го направим.

Навита съм, да го направим. Не знам за какво говориш, но не ми е в стила да ти се дърпам, а комбинацията море-десант(чик)-Ванкувър дори ме мотивира да се натискам.  ooooh!  Laughing

Белс, писах ти на лични да споделя скромния си опит  Laughing

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 22:27 от Г. Краули

# 634
Галче  Hug мерси за съвета, точно така ще направя
темата е почти готова! мисля, че стана готина
ще следя като дойде време и я пускам... ако се отнеса обаче.. като стане 48 страница, някой да ми звънне Simple Smile))

целувкиииии

# 635
Хайде на линка за сваляне на Гоустфейсърите се срещат с Кастиел: http://www.megaupload.com/?d=KTHOUMD8

На мен ми търгва с Медия Плеъра (класик и обикновен), ако има проблем някакъв, кажете да го кача в нормален вариант.

(Иначе пак са го качили в ЮТюба, мисля, после през деня пак го свалиха... такива ми ти работи. Голяма конспирация се завъртя около това клипче. Simple Smile

Импалко, драго ми е да те видя отново! Simple Smile Чак до Ванкувър ли мислите да плавате на сал? Ми разбирам те, единият Уинчестър като го е страх да лети... какво да се прави. Simple Smile Mr. Green

# 636
Галче,
Ох, как обичам да не ми се дърпаш Flutter .
Предлагам ти следния план: плуваш на юг, минаваш Босфора (шнеле, моля, да не те гепи някой Джарсюл) и когато стигнеш Тиренско море, свиркаш силно. Присъединявам се и аз, и ни остава да преплуваме Атлантическото океанче, да минем Панамския канал (плащаме таксата както можем Whistling ) и после на север до Ванкувър. Правим десанта, атакувайки непрекъснато два-три-пет дена и после се връщаме щастливи и… доволни. Ще ми се наложи да мижа стабилно, така че ти ще ме насочваш, но знай, че ще усетя разликата, ако опиташ да ме бутнеш на някой статист.

Dana Hug Hug Hug ,
Не на сал, а със световно известния кораб за къси плавания ‘Пояс’; в моя случай, вътрешна гума на ТИР hahaha .

Обувките Shocked !

# 637
Импалка, дойде и веднага внесе радост в живота ми с обущата на Джаред  Hug

smile3532 smile3532 smile3532

# 638
  • гр. София
Здравейте  Hug
Импалка, много се радвам да те видя наоколо  Heart Eyes Надявам се да си добре и да се стягаш за десанта  Grinning

За срещата утре - ако някой не даде друга идея за заведение предлагам по вече утвърдения обичай да се видим в "Дивака" на ул. Уилям Гладстон 54 (зад пл. Славейков). Струва ми се, че към 18:00 - 18:30ч. ще е удобно, нали?

Карта

Ако все пак някой има други предпочитания нека ги заяви  Grinning

# 639
Приятна среща пожелавам на срещащите се утре, пийнете по една бира и за мен! Beer

Мили ми градниарки, попаднах на едно много хубаво видео на сем. Падалекови като Сам и Руби и не мога да не споделя: http://www.youtube.com/watch?v=HojkmKXtR9U&feature=player_embedded

# 640
Сезон 7 ще е 23 епизода - линк

Леле, какъв страхотен клип си открила, Танче Heart Eyes

# 641
клипчето е много сладко... всъщност тези двамата са много сладки.... трябвало е още тогава да се усетите, че е имало нещо, така се гледат!!! дай боже всекиму такава любов... като на Джаред и Джен имам предвид, не като на Сам и Руби Simple Smile

# 642
  • # супернатурална #
И на мен много ми хареса. И Руби харесвам, и Джен...всичко на Джаред харесвам, даже и жена му  Laughing

newsm44

Дано 8-ми да е 24

Импалко, аз днес до вас не можах да се добера, та какво остана до Ванкувър. А опитах, не е като да не съм опитала. Яваш край Босфора, че иначе шум се вдига. Свиренето после лесно  Whistling Mетнах се на един сал да те чакам. Понеже се забави се метнах няколко пъти.  Дали да не свирна отново  Rolling Eyes

Аа, за срещата. Искам подробности и илюстрации. И да пиете по едно за нас. За сефте ме е яд, че съм от прованс  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 22:04 от Г. Краули

# 643
Moмичетааа имаме премиерна дата за Divine- 28 вгуст/не мога да изнамеря темата, сигурно е изпаднала на 30-а страница/, след 24 денаааа  newsm44 smile3521 newsm18 леле нямам търпениееее  Mr. Green

Вижте как ще се казва 7X03, туитнато е от Гай Норман Бии:

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 22:08 от Aquariel

# 644
нИдей да те е яд, че сме от прованс, ами да видим Лили кога ще е на линия и да се срещнем по нашего края. Wink Останалите също са поканени, разбира се.
И да не забравите да направите няколко снимки, колкото да поддържаме традицията на документиране на българските СПН срещи жива Wink

Галче, види ми се трудно ти е било преплуването на Средиземно море на Салма Mr. Green Сигурно с десант на няколко пъти си борила да го преплуваш и въпросният сал все мирно не седи, ами се обръща със страната, която се предполага, че трябва да е към морето нагоре, м? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт