SUPERNATURAL: John Winchester

• 30 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 180

Докато гледах рекламата с 4-мата мъже и аз си представих веднага, че подобно водео може да бъде заснето с Дженсън, Джаред, Миша и...Мат? Laughing
Ти представяш ли си в какво състояние ще сме след 10003 път гледане на клипа.  newsm81 Даже да го направят платено, примерно $10 за да го дръпнем, смятайте за колко пари става дума  Shocked Ох размечтах се....

нещо прохладно...

# 181
  • В средата на времето
Даже да го направят платено, примерно $10 за да го дръпнем, смятайте за колко пари става дума  Shocked Ох размечтах се....

Ще им оправим финансовото състояние за поне година напред Joy

Мирка, кога излиза еп. 1 от сериала с Миша?

# 182
  • # супернатурална #
 Joy Ей, ама все ги мислим да не останат гладни  Laughing
Ако това стане, ще ми е вторият път, в който си плащам за да гледам красиви полуголи мъже. Явно остарявам  Mr. Green

# 183

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Изи, благодаря, че сопдели това... велико е!!!!!!!!!!!!!!!

Ако това стане, ще ми е вторият път, в който си плащам за да гледам красиви полуголи мъже. Явно остарявам  Mr. Green

кой е бил първият път????? това живо ме интересува.. и не само мен... Сам пита

# 184

Мирка, кога излиза еп. 1 от сериала с Миша?
Бяха писали някаква дата 18-и, този месец, тръпна и аз. Ама нищо конкретно не са пуснали повече  newsm78

# 185
  • # супернатурална #

кой е бил първият път????? това живо ме интересува.. и не само мен... Сам пита

На Сам няма да задоволя...любопитството, (Импалко, къде си  newsm78) , че положението става много цак-цак , но теб ще те огрее  Laughing Нали помниш като се видяхме в Сф, но някой трябваше да се прибира в къщи  Whistling

Една статия за евентуални бъдещи творчески планове на Дженсън. Попреведох си я донякъде. Не съм гледала това заразно зло, дано да е по-качествена продукция от валентина и този, другия хорър на Дженсън.

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 13:51 от Г. Краули

# 186
СПН сапунка- нещо на което се смях с глас /има слаш елементи/  Joy

# 187
 Joy Joy Joy  Да, "Изабела е бременна!   Rolling Eyes "  Ми, къде го барна тоз сапун  Joy  Направо от раз го разбрах, нямаше нужда да прибягвам до преводача.  Жалко, че участието на Сам е мимолетно. Можеше поне 2-3 пъти да умре и да се съживи  Mr. Green

Да не се очаква, че кое да е "заразно зло" може да е качествена продукция, по мое мнение де  Peace

"Надяваме се, че понасяте добре уикенда и жегите, дами? Сок? Лимонада?  Simple Smile "

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 15:37 от lili0909

# 188
Лимонада, моля  Hug

Люс в тумбалалайката, нали знаеш, че там е всичко  Hug

ЛЕле днес съм голяма досада, ама съм на работа и е скука голяма Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 15:55 от Aquariel

# 189
  • # супернатурална #
За мен соци сок от високото отче, благодаря  Flutter
Оф  ooooh! Май е време да се охлаждаме

# 190
аз така и не ви казах добро утро подобаващо

# 191
Здравейте!
Алона Тал е потвърдила в Туитъра, че ще се появи в новия сезон на СПН.

# 192
Здравейте в тази лятна жега ..... незнам за вас, но аз едва издържам. Жадувам вече за морето ... студената потна бира ... и ментата с мляко ...

Относно "Заразно зло 4", Дженсън е щял да участва там, т.е. предложили са му ролята, но накрая са я дали на Wentworth Miller. Но да видим, може отново да му предложат ролята в пета част. Все пак е по качествен като филм от "Кървавия Св. Валентин" (мое мнение).

# 193
  • # супернатурална #
Радвам се, че ще видим отново Джо, на мен ми беше много симпатична. Само не знам как точно ще я завърнат  newsm78
Би, а защо ли са я дали на Уенти  Laughing (как му казват на галено) Да не би Дженсън да е отказал?

Искате ли пресни снимки?

Тук още снимки на режисьора  Grinning

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 22:23 от Г. Краули

# 194

тук виждам, че Дженсън чете форума и се смее на глупостите ни
 Joy Joy Joy[/color][/b]

Общи условия

Активация на акаунт