Отслабнахте ли "завинаги"?

• 64 544
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
 Според мен, когато човек отслабне значително, трябва да си следи теглото и веднага щом качи два-три килорама да прави разтоварващи дни и излишното да се махне. Защото килограм-два-три лесно ще се свалят, но ако са пет и нагоре, става все по-трудно. Така ги виждам аз нещата.

# 436
Според мен, когато човек отслабне значително, трябва да си следи теглото и веднага щом качи два-три килорама да прави разтоварващи дни и излишното да се махне. Защото килограм-два-три лесно ще се свалят, но ако са пет и нагоре, става все по-трудно. Така ги виждам аз нещата.

Много важно се оказа кантарът да е до леглото.Някога имах, нещата бяха съвсем прилични.после се счупи,а  дрехите стават, после се опъват и накрая не стават-фъъъъър-  5-6кг отгоре.

сега може да изглежда мания, лудост  или каквото и да  е, но това лято си свалих излишните кг, само  че  се меря всеки ден.наясно съм, че има покачване и спадове и понякога влияе дори и различното  земно притегляне.така че 400-500гр. не са от особено значение,  но  два кг вече са.Да  видим докога, мъжът ми казва,  че през зимата пак съм щяла да стана  "същата" Cry

# 437
  • Варна

Много важно се оказа кантарът да е до леглото.Някога имах, нещата бяха съвсем прилични.после се счупи,а  дрехите стават, после се опъват и накрая не стават-фъъъъър-  5-6кг отгоре.

Точно! И моята "схема" е такава.
Кантар казваш, оххх ...как ги мразя тези джаджи, докато огледалото в един момент го убеждаваш, то кантара е винаги непреклонен, дявол го взел! Close

# 438
Аз имах 4-5 излишни килограма и нямаха сваляне. Миналото лято 2 седмици глад преди морето и свалих 2 кг. После се върнаха.
Тази година спрях да ям сладко и да пия алкохол. Не че съм пила много преди, но 1 чаша вино, лятото коктейлчета и от там калории. Ами само без сладко и алкохол, свалих 3 кг. и си поддържам теглото.

# 439
А, това с кантара е задължително.. Peace
Моят е в кухнята, и е от гадните - дето показват колко мазнина или мускули си качил/свалил.. ooooh!

# 440
А, това с кантара е задължително.. Peace
Моят е в кухнята, и е от гадните - дето показват колко мазнина или мускули си качил/свалил.. ooooh!

Това е супер идея, трябва да го сложа пред хладилника.  Mr. Green

Иначе боря упорито два килограма. Тъкмо ги преборя и идва следващият празник.  Blush

# 441
  • в 1001-та нощ
нашият е под спалнята  Peace - преди всяка сутрин се теглих - на гладно и без дрехи  Peace

сега пропускам чат-пат

наистина  Peace "липсата на контрол" води до неусетно изпускане на положението и изведнъж "нищо не ми става" => +5 кг  Shocked

много трудно се свалят, много  ooooh!

# 442
Моят кантар е в коридора и така не забравям да се тегля. Поне веднъж седмично го правя.

# 443
бях свалила доста 2 год. след раждането о от 1 год. вървя нагоре и тази зима стигнах върха с +6 кг. (3 кг ме делят от края на бременността); цяло лято се опитвам да ги сваля, но уви бирата ми разказва играта (а само това ми остана).

# 444
  • Между гори и планини
Аз отслабвам при преумора, срес и много работа.
Сега съм в такъв период и вече успешно си влизам в дрехите от 5 години.
Само дето в почивният си ден нямам сили да стана от леглото, а сутрин от огледалото ме гледа непозната с бледа кожа, сенки под очите и крайно недоспал вид.
На работа нямам време дори за кафе (да не говорим за ядене), а като се прибера съм толкова капнала, че искам само да се изкъпя и спя.
В момента съм 55 кг на 170см. Което значи около -10 кила за 2 месеца.

# 445
Боже, Топъл дъжд, ако от аватара гледаш ти, едно мога да кажа - поне не е изписана яростно на лицето ти тази преумора, за която говориш. 55 кг на 1.70 височина... уф... си е....мъничко. Добре де - да кажем - манекенско. Почивай си понякога в работата. Тя никога няма да свърши независимо дали обядваш или не.

# 446
От нездравословно отслабване първо страда имунитета... Аз преди 7 години бях свалила 10кг за 3 седмици от стрес, няма по-лош вариант от това, защото ако факторите са постоянни, загубавата на тегло ще продължи и тогава става много лошо. Знам какво е да се опитваш да качиш, още по-трудно е.

# 447
Не успях да отслабна завинаги, хахаха Mr. Green. Постоянно съм във филма с отслабването.
Правя кампаниини остлабвания, свалям до 5 кг. и се връщат отново след 1-2 месеца. Обичам да готвя, обичам да ям, обожавам прясно изпечен хляб Tired, на месо не налитам (всички диети с много месо са мъчение за мен), и това се вижда по тялото ми. Искам да съм 50 кг, но съм 58, била съм и над 60, което за ръста ми е направо смъртоносна дебелина. Била съм и много, много слаба в периода от 18 до 23 г., гладувах непрекъснато, съзнателно и почти вманиачено броях калории.

# 448
Искам да съм 50 кг, но съм 58, била съм и над 60, което за ръста ми е направо смъртоносна дебелина.

Тук се разпознах едно към едно  Embarassed

# 449
  • Между гори и планини
St. Благодаря, но снимката е от преди месец, когато още не бях преуморена.
Сега съм доста изсмукана, а без грим - плашеща. Нямам нищо против тези килограми (че дори и по-малко да са). За мен идеално са 51-52 кг. Тогава се чуствам лека и дрехите ми седят добре (без коремче, дебели бедра и заоблено лице).
Аз пълнея също толкова бързо, колкото и отслабвам, но не си личи. Дори когато бях 64кг, просто пълнея равномерно и само номера на дрехите се променя.

Общи условия

Активация на акаунт