Отслабнахте ли "завинаги"?

• 64 541
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ВечеПетя - вероятно за 4 дена, повече от 2 кг дневно е трудно да се качат  Grinning

Точно в десятката  Peace

Grinning Друг път не си го причинявай. Нанесла си доста голям стрес на организма.

# 91
  • София
Не се сърди човече, добре си разбрала диетата, обаче това, което си написала- 8 дни в месеца се гладува, е съвсем различно от " на всеки три дни, 4 е плодов" Има огромна разлика да ядеш 7 дни подред само плодове и това 7 дни в месеца да ядеш само плодове. С този режим не просто си редуцирах теглото, а се отървах от сериозен здравословен проблем, тоест вече имам цикъл. Преди това се случваше само след инжекции прогестерон или таблетки Оргаметрил. а за едногодишния прием на противозачатъчни с цел редовен цикъл въобще не искам да си спомням. Който и лекар да попиташ за режима на 90-дневната диета, ще ти даде само добри отзиви. Аз лично съм питала 3-ма лекари , всички казват, че в него няма нищо стресиращо за организма просто защото не го лишаваш от никакъв вид храна.

# 92
  • София
Петя, явно трябва да си слагам на бюрото шише с вода, за да ми напомня, че трябва да пия  Grinning
В противен случай няма да се сетя изобщо, въпреки че автоматът за вода е точно пред кабинета ми.
В големите жеги, особено когато съм навън, пия като за световно. Но само тогава.

Ей, ще взема и аз да я пробвам тая 90-дневна диета.
Въпреки че плодовите дни не знам как ще ги избутам.

# 93
Петя, явно трябва да си слагам на бюрото шише с вода, за да ми напомня, че трябва да пия  Grinning
В противен случай няма да се сетя изобщо, въпреки че автоматът за вода е точно пред кабинета ми.
В големите жеги, особено когато съм навън, пия като за световно. Но само тогава.

Лесно... Laughing Обзалагам се, че ще ти станат любими. Аз заложих на сушените плодове, раздуват се и създават усещане за ситост. Както и на суровите ядки.

# 94
argun, Валенцето, така е. Не съм писала, че са поредни  Peace но в 3-те дни и да не спазваш режима, 100% съм убедена, че с 8-те гладуване ефектът ще е същия. От тях се сваля.
Аз казах моите причини, ако човек има здрав стомах, може да се възползва, аз за съжаление вече не мога (а и не искам) да допусна ден без храна, колкото и да е малко. 1 ден на плодове и следващия на вода, може да не е гладуване, но е подигравка с организма и след време ще се отрази. Знам, че има много доволни от режима, но това е личното ми мнение   bouquet

Валенцето, и с др. режим да беше свалила, пак щеше да имаш цикъл Peace

За мен НВД-то си остава най-добрия режим. Естествено не за постоянно, а на няколко цикъла и след достигането на желаното тегло, хранене с всички хранителни групи, без боклуци и вредни храни.
На теория много знам, ама само на теория  Mr. Green Joy сега остава и да преглътна омразата си към месото и ще стана фиданка  Flutter

За още един режим се сетих - моя приятелка си хвана младо гажде, разведе се, заряза и гаджето и сега си живее живота, от емоции се стопи от 82 на 52 Sunglasses  Mr. Green

# 95
  • София
За още един режим се сетих - моя приятелка си хвана младо гажде, разведе се, заряза и гаджето и сега си живее живота, от емоции се стопи от 82 на 52 Sunglasses  Mr. Green
Човече, обратното също важи - ако те зарежат. За 3 месеца бях свалила близо 20 кг., дето се казва - от мъка.

# 96
Качих завинаги ...... предполагам  Laughing
Винаги съм била слаба, въпреки яденето, което поемах.
Тая зима качих 4 кг. и искам да си ги запазя, щото много се харесвам. Не изглеждам вече като петокласничка  bowuu

# 97
  • София
sunny day, виждала съм те по бански - просто холивудска си ти  Grinning

# 98
  • София
argun, Валенцето, така е. Не съм писала, че са поредни  Peace но в 3-те дни и да не спазваш режима, 100% съм убедена, че с 8-те гладуване ефектът ще е същия. От тях се сваля.

Не е вярно. Нито първото, нито второто твърдение. Ефектът от режима е в разделното ядене, като се сваля и през останалите дни. Няма начин да ядеш каквото искаш първите дни и да компенсираш с плодовия.

# 99
sunny day, виждала съм те по бански - просто холивудска си ти  Grinning

Аааа, сега съм по Убава  Flutter Joy

# 100
  • София

Валенцето, и с др. режим да беше свалила, пак щеше да имаш цикъл Peace

Абсолютно не  е вярно това. И ще се обоснова. В момента съм 89кг. В младежките си години, в годините, когато се омъжих, когато забременях, бях 86-87кг. Цикъл нямах. Така съм си от самото начало, коато бях в пубертета. Що изследвания съм правила и що лекарства съм изпила не искам да казвам. Но факта е, че без лекарства цикъл просто нямах. По 6-7 месеца. След режима, вече една година и малко стана, съм като часовник. Никога не ми се е случвало, разбираш ли. Според гинеколога ми съм си оправила обмяната на веществата, а не просто съм отслабнала.
И още нещо- това един ден гладуване и на следващия вода се случва веднъж месечно. И не е вредно за организма, напротив. Никога не бих правила диета, в която да лиша тялото си от определена хранителна група, никога. Такава диета за мен е Дюкан. Тази НВД мисля че съм я преглеждала, при нея също имаше лишаване или бъркам? С една дума- според лекарите, с които съм се допитала преди започване на режима, това моето не е диета, а начин на хранене и няма да ми се отрази негативно. Разбира се- всеки с мнението си.Факт е, че когато реших да я започна за втори път резултат нямаше. Причините са комплексни.
А пък това, че с 8-те дни гладуване ефекта ще е същия въобще не съм съгласна, ама въобще. Целта ми е била не просто да сваля килограми, а зда го направя здравословно и после да няма йо йо ефект. Е това с 8-дни гладуване ,поредни, не би се получило.

# 101
...

Аз ги изкарах на ябълков сок, банани, сушени плодове и ядки. Не обичам плодове - поне от 15 г. не съм яла цели ябълки, череши, праскови, цитруси и подобни, но по едно време усетих, че с нетърпение чакам плодовия ден.

# 102
  • София
Е, чудесно, щом може сушени плодове и ядки  Grinning
Много внимателно ще проуча диетата. От септември ще я почвам. Аз и сега ям разделно, та поне в това отношение съм спец. Обаче залагам най-вече на протеини, а не ми се иска да продължавам в същия дух.

# 103

Освен плодове, могат да се ядат сурови ядки, зеленчуци и сушени плодове, така че тези дни не са толкова драстични  Peace
От всички диети, които съм прилагала (а броят им е доста голям) - най-траен и добър ефект постигнах с 90-дневната  Peace

Дори с Валенцето и Нана я пазихме заедно миналата година, писахме по едно и също време в Диетичния  Flutter

# 104
nana77, не точно каквото и колкото искаш, но здравословно, естествено, ако се натъпчеш с хляб и сладкиши, няма да свалиш. Поне при майка ми действа. Тя и водния не прави. Само плодовия.

Валенцето, а кое според лекаря е довело до това? Разделното или дните без храна? През това време пиеше ли някакви лекарства?

За НВД-то, включва:
- ядки
- месо
- яйца
- риба
- морски деликатеси
- семена
- мляко (пълномаслено) и млечни изделия (сирена, извари, кашкавали и др.)
- зеленчуци
- плодове (цитруси до 300 гр./ден)

Това е стандартната, аз я правех малко по-различна, т.е. по-ударна.

Общи условия

Активация на акаунт