Нещо не си разбрала.
Няма нужда да разделяш нещо, ако е в правилна комбинация, например пиле със зеленчуци, картофи със зеленчуци, ориз със зеленчуци.

Доколкото знам супата е препоръчителна, тъй като децата трябва да хапват и течна храна, приготвена здравословно и сервирана умерено топла има добър ефект според мен.
Добре, че навсякъде си написала "според мен", "доколкото знам", "аз мисля", че да не се връзвам много.

Идеалната консистенция на храната е каша- не много рядка, но не и суха, приготвена по максимално щадящ начин, най- добре на пара( освен това така е и най- вкусна)
date=1310651332]
Мисля, че месото, сервирано с картофи не е вредно за най-малките, тъй като доколкото знам разделното хранене се препоръчва за хора с наднормено тегло, а децата сега растат и за тях това не е толкова пагубно.

РХ е добро за всички, а това, че се препоръчвало на хора с наднормено тегло означава само(не само на тях, пак повтарям), че те са се докарали дотам, че ако не си променят хранителните навици, ще стане непоправимото. При тях е вече на живот и смърт. Това съвсем не значи, че ако нямаш наднормено тегло, всичко ти е наред. В един момент се появява някоя болежка и ако се направи анализ се вижда, че в голям брой от случаите това се дължи в голяма степен на извратено хранене.
И да, децата сега растат, СЕГА е времето да се научат на правилни хранителни навици. После ще е късно!

[/quote]
Така е.

Добре, момичета, оставям ви да бистрите ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ за малко без мен.

Дръжте темата топла и незаключена.