ДЕЦАТА НИ ЯДАТ НАЙ-НИСКОКАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ

• 44 216
  • 642
  •   1
Отговори
# 510
  • София - Рим и обратно
Още ли някой се учудва на половинките банани Laughing. Още преди десетина години, когато голямата ми беше в градина, десертът банан никога не е бил цял, а чинно разполовен с нож. Обяснението беше, че бил много цял банан за едно дете. Не ги изяждали Laughing

# 511
  • Добрич
В нашето училище децата получават безплатна закуска и плод, измит и запечатан в торбичка, банани по-рядко, но са си цели.

И в училището на дъщеря ми бананите са цели. Плодовете не са запечатани в торбичка и ако не си изяде ябълката през деня /случвало се е понякога/, когато я вземам въобще не ми изглежда измита.

# 512
Практиката показва, че когато родителите не спят, и ръководството се размърдва.

Няма ръководство, дето да не се размърда, когато се размърда началството му. Проблемът е, че началството спи, както казваш. Началството сме ние, общината и училището са в услуга на обществото, издържани с нашите данъци. Докато началството спи, и служителите ще спят. Не половин, а четвърт банан ще раздават, и то това да ни е проблема, ще сме цъфнали, та вързали.

# 513
....все пак храня момчета, не балерини.
Да не говорим, че неща като кафяв ориз децата няма и да ги погледнат.

Laughing

Аз не съм фен на био храните, ама хич. Лично убеждение. Янечек, храни си децата с чиста храна, пък и балетист да стане някой, какво сега? Чистата храна не означава само био храна.

# 514
# 515
 Посъветвайте ме как да спася детето си от храната в детската градина?Храната е ниско качествена никокалорична,не достига и децата остават гладни.Дъщеря ми се "похвали" как едната госпожа и дала от ядене оставено от дурго дете.Бяхме преди седмица в инфекциозна болница с чревна бактерия...виждам се в чудо  #Cussing out

# 516
Разни хора - разни проблеми. На моето пък храната в градината му е много. Редовно си раздава я супата, я второто на някое дете. Иначе като гледам менюто ми звучи доста добре балансирано. Има риба, варива, пиле, ден без месо. Миналата година веднъж месечно им даваха пица. Но след силното възмущение на една от майките, пицата беше спряна. Дребчо много тъгува по тая пица.
Явно има разлика от градина до градина. Но съм забелязала, че има деца които си носят храна от вкъщи. Те обаче се хранят отделно от останалите и това за мен е разбираемо. Все пак не е много редно, докато едните ядат боб, някое дете срещу тях да си дъвче хамбургера примерно.

# 517
  • София
Посъветвайте ме как да спася детето си от храната в детската градина?Храната е ниско качествена никокалорична,не достига и децата остават гладни.Дъщеря ми се "похвали" как едната госпожа и дала от ядене оставено от дурго дете.Бяхме преди седмица в инфекциозна болница с чревна бактерия...виждам се в чудо  #Cussing out

Като му правиш храна отвкъщи и инструктираш безапелативно госпожите и лелките. Ако трябва - една по една.

# 518
 Не разрешават при нас никакво внасяне на храна

# 519
  • Ямбол
И така е правилно.

# 520
  • София
Оставаш детето в къщи, плащаш на гледачка и му готвиш.
Или го записваш на частна градина, дано храната там да е по изискванията ти.
Освобождаваш мястото в градината за нуждаещо се дете с не толкова придирчива майка.

# 521
Aisa, Точно за това не се бях сетила!Благодаря много за "разбирането"!Аз тук повече няма да пиша.

# 522
  • София
И така е правилно.

И как да си реши проблема с храненето на детето?

# 523
  • Ямбол
И така е правилно.

И как да си реши проблема с храненето на детето?
Детската градина не е задължителна.

# 524
  • София
Лиляна, изтрепА рибата с тоя коментар!

Общи условия

Активация на акаунт