ДЕЦАТА НИ ЯДАТ НАЙ-НИСКОКАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ

• 43 745
  • 642
  •   1
Отговори
# 600
rainbow2012, нямам думи...А защо не са повикали и линейка?

# 601
Сестрата си е мислела, че е хванала вирус, защото се тресеше цялата. Малката дори не ни позна, главата и весеше като на покосено врабче. Баща и бяга напред с нея към поликлиниката, аз след тях. Добре, че ми сече пипето, че взех и я натъпках с шоколад и вода, та се освясти... Че ако чакахме адекватна лекарска помощ, пиши ни бегали...

# 602
rainbow2012, писала съм неколкократно на РЗИ по мейла, поне там пусни сигнал че лавката продава боклуци...както и на директора на училището...на него вкл за неадекватната реакция на сестрата. При нас онзи ден едно дете получи гърч в час, персонала реагирал много бързо и слава Богу всичко е наред.

# 603
По друг повод съм пускала сигнал, но резултатът беше никакъв. Директорката ми даде ясно да разбера, че в училището става каквото тя прецени и реши. Тя си е дупе и гащи с РЗИ и с всички други. Всичко се покрива и изкарват родителите виновни. С фирмата стопанисваща стола и барчето, също са си гъсти.За случая, дори ни заплашиха с психолог, че едва ли не, не се грижим добре за детето си, че сме го оставили гладно и жадно, че те ни звънят, пък ние не можем да реагираме на момента. Как да долетя от другия край на Сф??? Гащи с перка или въртолет- първото не се продава, за второто нямам пари...

# 604
  • София
Преди дни взех деветгодишната си дъщеря от училище почти в безсъзнание- колабирала... Купила си е от барчето дъвка с наградка- изкуствен маникюр с шишенце коноколит. Лепила, плюла, близала, олепила се цялата... Мед. сестрата ми звъни и ми казва, да идвам веднага, че детето ми е много зле, неадекватно, в несвяст, и ако се забавя, може да не го намеря живо. Та въпросът ми е- въртолет за бързо реагиране ли трябва да си купя, или гащи с перка, като онзи от покривите. Имам приятелка в МЗ, но като знам, че всички пърдят в едно гърне, и гарван, гарвана, око не вади, реших да не и се обаждам. Всъщност и се обадих, но резултатът е какъвто предполагах, че ще бъде... Нали всичко се оправи, този път оживяхме...

Това възможно ли е, вярно ли е, нормално ли е...  Значи твоя телефон има, а 112 не може да набере?

# 605
  • Ямбол
С този потребител не е много сигурно дали наистина са били така нещата. За нея е важно да наплюе системата, образованието, здравните и да се похвали, че не плаща данъци и осигуровки.
Аз се съмнявам да има толкова глупаво дете, което да не различи лепилото и толкова тъпа медицинска сестра, която да не повика помощ в такава ситуация. Или ситуацията е твърде украсена или всичко е плод на фантазията с цел да се наплюят редовните заподозрени.
Вижте ѝ мненията, само за това говори.

# 606
Всичко,което казвам е истина. А системата наистина заслужава оплюване, след такива случаи. Това, че Лиляна е учител, и си пази системата, е друг въпрос.

# 607
  • Ямбол
Като е истина, то тогава си мазохист да си държиш детето там, само за да си доставиш удоволствието да има за какво да плюеш.
Има толкова други училища, където няма да се държат така неадекватно, ама щом ти харесва....

# 608
Миналата година имаше случай с подобно лепило за нокти. Само че беше капнало на дрехата на момиченцето и я беше разяло. Освен наранявания по ноктите имаше и по кожата на краката, където панталонът е бил разяден.
При вас явно не е чак такъв случая, но предполагам, че каквото и лепило да ближе човек, ще му стане лошо. Циганите нали така се дрогират.
И според мен трябва да се разправяш, дори да е нямало ефект първия път. Онази майка със спрея с амфетамините виж каква дандания вдигна. Най-малкото сестрата се е държала неадекватно.

# 609
Диагнозата на ЛЛ беше хипогликемична криза, Диагнозата на сестрата, че е хванала вирус, вдига температура, и за това я тресе. ЛЛ каза, че в тая ситуация, само шоколад и кола помагат. Направихме пълна кръвна картина, за което си платихме, защото нямаше направление. За лепилото разбрах вечерта, когато изпразвахме раницата. Освен маникюра с лепилото имахме още четири наградки. Трите са обеци от висящи пластинки със " скъпоценни камъни", другата- червило със странен мирис. Не съм ги споменавала, защото нямат отношение към случая, въпреки, че такива артикули нямат работа на уч. барче.

# 610
  • Ямбол
А на това дете кой му е обяснил, че де що има боклук, трябва да се купи?
Мама дава парите и не се интересува какво си купува детето, а после обвинява продавачите.
Не че е редно, но на тази възраст децата много добре разбират какво може и какво не може, ако има кой да им обясни.

# 611
Аз ли трябва да наблюдавам какво продават в барчето. Мислех, че има органи, които контролират това. На дъщеря си съм казала, че всичко в барчето и в стола се контролира и може да се яде. За червилата изрично съм я предупредила, но за лепилото, кой да предполага... Освен това предполагам и колко аспартам си е издъвкала с петте дъвки. Като сложа и физ. натоварване по физкултура. Като знам и колко е злояда- дали е хапнала, дали не. Къде е пила вода, къде не. Искам да ви кажа, че беше много страшно. Щом мъжът ми трепереше и плачеше... Аз съм малко темерут и запазих самообладание, за да действам... Разплаках се когато всичко свърши... в тоалетната сама, за да не показвам слабост... нали трябва да има един силен в семейството...

# 612
  • Ямбол
Как така уж нямаш вяра в системата и знаеш, че всички са свързани, следователно има и боклуци в павилиона, а обясняваш на детето си, че всичко може да се яде, т.е. все едно имаш доверие в системата. Нещо си противоречиш и това ме кара да не ти вярвам. Или се доверяваш и търсиш виновните, или не вярваш и предупреждаваш най-милото си и то да внимава. Избери си едната теза и се придържай към нея, двете заедно си противоречат.

# 613
Ох, Лиляна, с теб наистина е трудно човек да комуникира. Колко болно съзнание, и извратено мислене трябва да има една майка, за да спекулира със здравето на детето си? Не съм те докладвала, защото сега ми е широко около врата, но все пак не прекалявай..., не сме само аз и ти в темата... Ако с твоето дете се случи нещо, друга песен ще пееш...

# 614
  • Ямбол
Да кажем, че с моето дете се е случвало нещо и не съм тръгнала да разправям, че не знам си кой бил с връзки и нищо нямало да стане. Поисках наказание за виновния и го получи.

Общи условия

Активация на акаунт