Мебели Виденов

• 16 980
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
 При нас закъснението беше 6-7дни от посочената дата в договора. и още при поръчката ме предупредиха, че може да се забавят с няколко дни.  Аз типично по български, като ми кажат 30 дни се подготвям за 40 Simple Smile  Като цяло нямам лоши впечатления от фирмата. Поръчахме си спалничка с 3-ка гардероб, матрак с подвигащ механизъм, в цвят венге, всичко това възлезе на 465лв. /по памет/.  Не са перфектните мебели, но за толкова малко пари не съм си въобразявала, че ще е нещо перфектно. 

# 16
Знае ли някой дали транспорта от склада до дома е безплатен или ако не е колко е?

# 17
септември беше 25лв с техен транспорт,но понеже закъсняха  много с поръчката,мъжа ми си изпроси безплатен превоз-това за варна

# 18
  • София
Здравейте,аз си поръчах диван Ксения миналия месец 12.11 от Стара Загора най-вече заради цената и след като прочетох коментарите в тази и другата тема доста се притесних,но тъй като оплакванията бяха най-вече заради забавяне в срока на изпълнение се успокоих малко,тъй като аз и без това не бързам,а и не бях събрала парите,та се надявах поне за Коледа да е готов.И познайте...за мое голямо учудване днес,почти седмица преди да изтече срока, ми се обадиха,че диванчето ми вече е в склада им LaughingУтре отивам да си го взема и силно се надявам да не са ми объркали дамаската и дано дълго време да си го ползвам Laughing

Здравей, Петя! Би ли споделила впечатленията си от този модел Ксения на Виденов? Аз също го заглеждам, но още не съм решила...
Благодаря!

# 19
Мили хора,аз лично съм работила с мебели Виденов няколко пъти,и съм изненадана от лошите отзиви:((!
Поръчвала съм доста техни неща;спалня Вяра,спалня Яница,скрин Лени,гардероб Практик,антре 3 в 1!Нямах никакви проблеми с каквото и да било,дойдоха навреме,с поръчан монтаж,и всичко си беше "ок".
Мебелите са  на добра и даже ниска цена в сравнение с цените на цялостния мебелен пазар!
Все пак,всеки си прави избора и според възможностите  си.Харесвам много и детската
 серия,гледах я в изложбената зала в Студентски град !
Това мога да кажа аз за мебели Виденов Simple Smile!

# 20
малко реклама за виденов-лошо няма.ние преди почти 1 месец поръчахме 3 челни дъски за скрин,обещаха ни на следващаата седмица,няма.на по следващата,пристигнаха в друг цвят,отказахме,защото ни обещаха че след 3 дни ще докарат в избрания от нас цвят,минаха много дни и ние все още сме в чакане.

# 21
Декември месец си купихме диван от тази фирма. Равносметка: дивана е хубав, но адски дълго чакане със закъснение, неспазване на часа за доставка. Трябваше да дойдат в 17.30, а дойдоха в 13.00. Бях си пуснала един ден отпуска слава богу, но дойде само един човек, а аз сама с детето. Е, как сама да го разтоваря този диван, а тъпия шофьор вика, че не го интересувало и да извикам съседите. Като му се развиках едно хубаво, че не си спазват часа за доставка и аз не съм виновна, че идват 4 часа по-рано. А той ми вика, че не знаел за никакъв определен час за доставка. ooooh! След една дълга разправия отиде до друг адрес и се върна по-късно. Това ми беше първи и последен опит с въпросната фирма.

# 22
Тези мебели на сайта изглеждат много добре и като цени също.
Видях оба4е сглобки в Карфур и бяха траги4ни. ooooh!
Бих се замислила за покупка без да видя на някой в къщата нещо нали4но.

# 23
Да споделя и аз моят опит с тях. Поръчах от тях диван, гардероб и табуретки. Знаех, че ще чакам, но и не бързах, че бяхме в ремонт, но все пак си почаках 2 месеца и малко. Дежурното обяснение след 2 месеца беше- едното е тука, другото го чакаме да пристигне и ще ви звъннем. Ремонтът беше готов, а ние нямахме мебели, накрая с триста зора моя отиде в склада и взе част от нещата. Какво да видя вкъщи диванът, който бях поръчала не беше същият, всички дамаски различни от това, което аз исках. Започнаха да ме убеждават, че аз не помня какво съм поръчала, че дамаската която им описвам я нямали от месеци (а и аз чаках с месеци), накрая се оказа, че в договора пише едни цветове, при тях други, а в цеха трети ooooh!. Казах им да идват да си го взимат и че моментално си искам парите. До два дни ни върнаха парите, но се опитаха да ме убедят да чакам пак за диван, с дамаски, които аз искам. Нервите и разочарованията не могат да ми върнат. Извода е, че не трябва да гледаме най-евтиното и най-изгодното и на финала аз си взех 3 пъти по-скъп диван от друга фирма, който получих за 2 дни!

# 24
  • Шумен
Аз си поръчах диван от тях на 8.02. На 18.02 ми се обадиха, че дивана е пристигнал. Много бях изненадана, че толкова бързо дойде, и тъй като съпругът ми го нямаше взехме дивана вчера. Аз бях на работа и снощи като се прибрах какво да видя - дивана в къщи, модела същия, но не и цвета, който поръчах. Утре ще ходя до магазина, да видим какво ще правим.  Sad

# 25
Опитът ми да си поръчам гардероб в тази така наречена фирма се оказа меко казано изнервящ.
 След като поръчах гардероб и платих 60% (500 лв) предварително от цената, ми казаха че до месец ще си получа гардероба. след като мина седмица след едномесечния срок се обадих да проверя какво става ми бе отговорено, че до няколко дни ще ми го доставя. И го доставиха, но цвета който поръчах бе венге а получих едно бяло л...о. След малък скандал ми бе обещано (това става в събота), че до края на следващата седмица ще получа цвета който желая. Въпреки това в понеделник ми се обадиха и ми предложиха да ми направят отстъпка за да взема бялата боза, която бяха направили. След още един скандал се съгласих да ми направят страниците и вратите венге останалото каквото е само да си получа гардероба. Естествено този понеделник отидох и си взех парите обратно, а те с цялата си наглост ми направиха забележка че били ги дали за рязане а аз съм си искал парите обтатно.
 В друга фирма в началото ми предложиха цена с 200 лв по-висока и срок на изпълнение 10 дни и сега ще поръчам от там. Само дето се забавих с 2 месеца почти.

# 26
Поръчахме спалня, гардероб и шкаф, след 1 месец чакане по Коледа ни се обадиха и ни казаха, че поръчката се е забавила чакахме още 15 дни... вдигнахме скандал. Дойдоха да ни монтират мебелите и всички дръжки са на криво. Изобщо думи нямам. Плоскостите бяха стоварени пред входа, как да ги кача като съм 55 кг- ПОТРЕС! Тоя ми вика, аз съм просто тук да ги оставя, аз съм само шофьор ПОТРЕС!
Викам му, а кой ще ги качи?
Той ми казва, това се заявява в офиса....ПОТРЕС!
Бяхме го заявили,но те ни казаха тогава на товарача ще му кажете!
 Какъв ти товарач, то дойде един шофьор и вика аз съм до пред входа. Дадох му някакви пари отгоре, та с много молби ги качи до някъде и после, мъкнахме като ненормални. Ако не сте културист не препоръчвам тази фирма, освен ако не искате херния и нужда от невролог след всичките ядове,който ни създадоха.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 16:53 от zlatototo

# 27
Абсолютни боклуци.Бях толерантна към тях след няколко мейла,но до там.Пристата им се разпадна.Няма толкова ниско качествени мебели.А не са и толкова евтини.Никога вече от там.

п.п. пристата бе за майка ми.Аз си имам майстор мечта Wink

# 28
Мебели  Виденов -  ниско качество, закъсняване с поръчките. Чаках 40 дни за да ми изпълнят поръчката и сега ще чакам още 30 дни за да ми изпратят две пружини за леглото , при положение, че те са сбъркали и са изпратили неподходящи пружини

Общи условия

Активация на акаунт