Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ

• 55 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
От това, което прочетох досега -  всичко звучи обещаващо.
Ще видим по - натам как ще е .  Grinning
ПП:Аааа, да, главният герой е много симпатичен. Blush

# 31
  • София
Ееех, Симеон Лютаков Heart Eyes Заради него през тийнейджърскитв години с братовчедката ходихме на театър да го гледаме през два дена, знаехме всичките постановки, където играе той, наизуст Joy
А после и като разбрах, че ми е и съсед, през няколко улици, бях най-щастливия човек на света Joy
Сега като си спомням за тези неща, ми става едно такова мило...

# 32
Ееех, Симеон Лютаков Heart Eyes Заради него през тийнейджърскитв години с братовчедката ходихме на театър да го гледаме през два дена, знаехме всичките постановки, където играе той, наизуст Joy
А после и като разбрах, че ми е и съсед, през няколко улици, бях най-щастливия човек на света Joy

Блазе ти, че си го гледала на живо. Мен ми е интересно да го видя. До сега не беше се случвало някой актьор да ми хареса от 1 секунда появяване в промо. Направо личен рекорд!! Изчетох и изгледах за 1 седмица всичко за него от нета. Я кажи, че си го гледала, как е като актьор?! Това, че е сладък е ясно, но играта му как е?!

# 33
  • София

Блазе ти, че си го гледала на живо. Мен ми е интересно да го видя. До сега не беше се случвало някой актьор да ми хареса от 1 секунда появяване в промо. Направо личен рекорд!! Изчетох и изгледах за 1 седмица всичко за него от нета. Я кажи, че си го гледала, как е като актьор?! Това, че е сладък е ясно, но играта му как е?!

Аз не знам как го избират за сериала, сигурно чрез кастинг newsm78 Той е варненски актьор, от Варненския драматичен театър, и досега не съм виждала актьори от там, затова се зачудих де.
Лично аз мисля, че добре си се справя, ама аз не съм кой знае какъв разбирач Wink Жена му, която също е актриса във Варненския театър е много добра актриса също. Абе харесвам си ги, спомени, спомени... Joy
P.S. Утре си заминавам за Варна, и сигурно затова така ме е обхванал сантимента Embarassed

# 34

Аз не знам как го избират за сериала, сигурно чрез кастинг newsm78 Той е варненски актьор, от Варненския драматичен театър, и досега не съм виждала актьори от там, затова се зачудих де.
Лично аз мисля, че добре си се справя, ама аз не съм кой знае какъв разбирач Wink Жена му, която също е актриса във Варненския театър е много добра актриса също. Абе харесвам си ги, спомени, спомени... Joy
P.S. Утре си заминавам за Варна, и сигурно затова така ме е обхванал сантимента Embarassed
И аз от раз захапах, така че добър е! Вярвам си на преценката :р Mr. Green Blush
http://www.moreto.net/events.php?n=13674
Ей, много ми напомня като излъчване на Ники Цанков- Боян от 13-та годеница на принца.  Blush

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 19:14 от slashwoman

# 35
Доста е хубав човека!!! Играл е и много малка роля в Дзифт и сега скоро в някакъв филм с Калин Врачански - Още нещо за любовта. От миналата година е филма, а никъде го няма, за да го гледам.

# 36
И аз се записвам да следя от близо  Party
Желая успех на сериалчето, обичам всичко българско и много се радвам, че последно време има много хубави и стойностни неща за гледане!
Успех на екипа!

# 37
  • Враца
и аз го очаквам с интерес

# 38
  • au bout du monde
Присъединявам се към чакащите  Party
Радвам се,че ще има още нещо за гледане. Дано да се получи интересно.

# 39
Искате ли снимки на Симеончо, които случайно вчера открих в страницата на варненския драматичен театър  Mr. Green

# 40
# 41

Тук също Марк Антъни, но наш Саймън по-хубав Mr. Green

# 42
Ох Слаш, ще ми докарат сърцетуп! Laughing Голям е сладур!!!
Вече сме на 3-та страница, а сериала още не е започнал! Laughing

# 43
# 44
Ето малко снимки и от мен, нейде от нета.

И две с Радина от някакъв филм. Много са хубави и двамата.

Мисля си, че това ще е новият секс-символ на България.

Общи условия

Активация на акаунт