Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ

• 55 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
# 91
ООо нямам търпение да започне все повече ме заинтригува....

# 92
  • Разпиляна във въображението
Видях Зуека. Наистина го харесвам като актьор, но смятам, че комедийният му имидж няма да пасне на филма, поне за мен.

# 93
  • София
Няма как да не се "вместя" в темата в очакване на новия секс символ  Grinning

# 94
Няма как да не се "вместя" в темата в очакване на новия секс символ  Grinning

Кой е той бе, Зуека ли  Wink

# 95
# 96

Като го гледам на реклама ми прилича на образ от "Пълна лудница"

# 97
Ето ме и мен! Ох вече не издържам, да почва вече сериала. И аз го видях Зуека, и на мен не ми се връзва в сериозен сериал. А за новият секс символ за мен ще е Симеон Лютаков, ама много изписах за него да не почвам пак!  Laughing Ще видим може и друг да се покаже.

# 98
  • София
А за новият секс символ за мен ще е Симеон Лютаков, ама много изписах за него да не почвам пак! 
Точно него имах предвид.  Peace  Grinning

# 99
  • КиТ
А за новият секс символ за мен ще е Симеон Лютаков, ама много изписах за него да не почвам пак! 

То вие със Слаш се надпреварвате,коя първа ще се сдобие с инфо Crazy Joy Joy Joy Мен нещо не ме грабна на външен вид,ще го видя по характер,кво ще излезе  Thinking

# 100

То вие със Слаш се надпреварвате,коя първа ще се сдобие с инфо Crazy Joy Joy Joy Мен нещо не ме грабна на външен вид,ще го видя по характер,кво ще излезе  Thinking

Плами, ти в мен съмняваш ли се! Като си набележа някой, става страшно. Сега ако и в сериала ми хареса, то ще са клипове, то ще е чудо. Ама вярно Слаш ми е конкуренция в случая!

# 101
  • España (Плевен)
запис  Peace   ще видим дали ще е хубав...

# 102
и от мен запис в очакване

# 103
Още двама актьори от сериала в "Тази сутрин".

# 104
Доста интересно се заформя. Хубаво е че така ги дават и вдигат по малко завесата. Тези двамата обаче не ми е ясно каква роля ще имат във филма.

Общи условия

Активация на акаунт