Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ

• 55 296
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Ако са умни сценаристите би могло нападателят да е самият Иван Иванов и целта му да  е точно тази - да провокира съдийката да мине в неговия отбор...
Много плитко ако е Роки, ясно е, че него ще обвинят.

# 691
На мен пък страшно много ми харесва сериала  Laughing Какво го плюете  Crossing Arms
10 пъти повече от "Стъклен дом"  Twisted Evil

Всеки път като свърши се изяждам от яд,че трябва да чакам другата неделя.След тази серия пък съвсем  Crazy Незнам,има нещо магнетично в него.
Единствено Алекс Раева не ми допада и ми е много изкуствена  Rolling Eyes

П.П. И любовникът на Стоева е Георги СтАйков  Peace

# 692
На мен ми харесва филма, и сценарий и игра, все пак е сериал, не може да се иска да е някакво чудо. На моменти едни актьори фалшивят, после други. Ще го гледам като имам време. По-добър е от Стъклен дом, по мое мнение. Гледките от София наистина са впечатляващи - много зеленина и слънце, лъскави сгради, опитвам се да си спомня кое къде е. Финалът днес беше потресаващ, в НЙ скука, явно подготвят нещо и там.

# 693
  • София
ЕЕЕ чакайте де , много бързате.Все пак е сериал , не игрален филм.

Доста сериали гледаме - толкова мудни скоро не съм виждала. Просто вече в тази конкуренция сериалът трябва да грабва още с първия си епизод.

# 694
Противно на изказаните в последните страници мнения, на мен този сериал ми харесва много повече от "Стъклен дом", и сюжетът ми е по-реалистичен, и актьорите показват значително по-професионална игра. Тук не говоря за Алекс Раева, тя не е актьор за мен. Но Ваня Цветкова е страхотна, ролята е писана за нея, как пасва не е истина. Много силни сцени направи тази вечер, не съм се надявала да видя такава игра в български телевизионен сериал.  Heart Eyes  По-младите актьори, тези, които играят Мая, Тео, Роки (не им знам имената Embarassed), също много ми харесват.
Аз възнамерявам да продължа да гледам "Седем часа разлика", ако ще само заради Ваня Цветкова. Peace Виж, за "Стъклен дом" не съм сигурна, че ще си губя времето.
Но съм съгласна с болшинството тук за слабата сюжетна линия на филма в Ню Йорк, никак не изглежда реалистичен живота на българите в НЙ, както е представен във филма.  Confused

elfi4ka, на 100% мислим еднакво.  Peace

# 695
Ваня Цветкова е класа! Много добра игра.
Алекс започна добре, но тази серия беше супер дървена и преиграваше много. Боян - също.
Добре, че е Ваня Цветкова да дърпа сериала напред.
Хареса ми и този актьор, който играеше фитнес инструктор - интересна физиономия и присъствие.
Актьорът, който играе Роки също ми хареса. От Американските  - нула, пълна нула са там.
Иван Иванов според мен е нападателят.

# 696
Като си помисля с какво очакване го чаках този сериал. Просто с всеки епизод, интереса ми намалява. Добре, че бяха последните 15 мин. иначе нямаше да го пусна вече. Скучно, досадно, мудно. Стъклен дом и в най - лошите си периоди е много по - интересен. На тоя сериал му липсва един герой като Ставрев, да пусне някой лаф и т.н.
А Лютаков уж глевен герой се показа 2-ти. Пък и това накрая много мило от негова страна, чак подозрително. Вече го подозирам във всичко.

# 697
Най вероятно не е Роки , няколко пъти го даваха да тръгва и после да се връща обратно.Мисля , че това не е случайно.Реално не се разбра къде отиде след бара .Така ще ни държат в напрежение .
Хем е той , хем не е.За мен не е Роки .

# 698
Ако са умни сценаристите би могло нападателят да е самият Иван Иванов и целта му да  е точно тази - да провокира съдийката да мине в неговия отбор...
Много плитко ако е Роки, ясно е, че него ще обвинят.
Това е много добра идея. Намества се в онова, което разбра Иван за Таня Стоева - че да защити някой, когото обича (майка си), е готова на всичко (убива баща си).  Обаче не мисля, че така ще се развият нещата във филма. Предполагам, че  Роки стои зад всичко.

# 699
  • Sofia
Нищо ново на хоризонта  Crossing Arms Банални сцени,фалшива игра,досадни,скучни ,неподходящо избрани за ролите си актьори.Харесвам само Ваня Цветкова Heart Eyes

# 700
Кой е актьорът, който играе фитнес инструктора?

# 701
Чудих се чудих на кой ми прилича Тодор и ето отговора-James McAvoy Hug

# 702
  • София
Предполагам, че след лечението ще изпратят Мая в Америка. Та дано се позабърза и там действието.

# 703
Кой е актьорът, който играе фитнес инструктора?

Актьора е Димо Алексиев, игра в филма "Лора от сутрин до вечер". Също играе във Варненският театър заедно със Симеон Лютаков!!

# 704
  • София
Винаги съм харесвала Ваня Цветкова, но в тази серия показа прекрасна игра! Страхотна актриса, класа над всички!

Алекс Раева ми е противна, не се връзва с изобщо с ролята, що за секс символ, който прилича в лицето на мумия, не знам на колко е години, но тези неприятни бръчки не се връзват хич с ролята и.

Не искам да сравнявам сериалите, гледах с интерес и стъклен дом, но този ми е много по-приятен - за сега.

Дали Стоева ще мине в другия отбор - ще стане интересно!

Гончев го играе малко глуповат, което е странно за Стоева, да допусне да и асистира такъв инфантил ..... може би има нещо скрито в неговия образ и предстои изненада!

Общи условия

Активация на акаунт