Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 390

Joy Joy Joy Joy

Как го докарваш на възраст?  newsm78 newsm78

Ако си колкото Мел - не става  Mr. Green Mr. Green

bouquet

Е-е-е , ти да не си помисли че съм читател на вестник " Трета Възраст "  hahaha bowuu ....Laughing

Малко по -дърт съм от Халитко  Hug ( само 3 години )   chef

А пък Мел бил набор на Априлския пленум ( 1956 г. ) - сега видях в нета  Peace

bouquet

# 391
Dersimiz.Ataturk

Останалите части от филма излизат в дясно Peace

# 392
# 393
Лили, ти си слънце!  newsm51

От кога го търся този филм преведен.

Случайно някой да е попадал и на ВВ на английски?

# 394
Лили, ти си слънце!  newsm51

От кога го търся този филм преведен.

Случайно някой да е попадал и на ВВ на английски?

Само на първи епизод... Sad

http://www.youtube.com/watch?v=1XCwGCIKD0Q&feature=relmfu

# 395

Приятно ми е да Ви видя г-жа " Адашке "  Laughing....    bouquet

И да Ви попитам - защо сте си зарязали блогЪ  newsm78 ? Да не би защото копи-пейста се приема за спам и нарушаване на авторското право  Peace ?

Но статията на Соня Колтуклиева е добра , с изключение на една малка неточност  Outta Joint

Айдън Доан ( ще пиша фамилията по турската транскрипция ) , никога не е искал да инвестира в БГ-медиа . Навремето през 2000-2002 г, нашите се опитаха да му пробутат максимално повече БГ-шитове с цел да го овътрят и принудят всячески да спре с БГ-експанзията си . Цяло ято БГ-бизнес търтеи от различен калибар се опитваха да му натресат какво ли не , само и само да се докопат поне малко до парите му знаейки  единственно ( но пък достатъчно условие за присламчване с цел бъдеща кражба ) ,че е третата по богатство фамилия в Турция по онова време  - след Коч и Сабанджъ .

В числото на Бг-търтеите,  влиза разбира се и тогавашния работодател на г-жа Колуклиева - Агент Бор  hahaha bowuu

Причината при нас  да няма мащабни турски инвестиции е само една ! И тя мисля ,че е посочена във филма за Ататюрк ( или поне е загатната ) - но за съжаление не съм гледал филма на разбираем език за да бъда напълно сигурен в твърдението си . Но ако не във филма , то в биографията на Мустафа Кемал подробно са описани Основните Принципи на Ататюрк , заложени и в Конституцията на Турската Република . И ако тези неща са интересни за вас , е добре да ги изровите и прочетете за да ви стане ясно защо в България турските бизнесмени в 98 % от случаите, са кюрди ( и техните производни )  по произход - тук става дума за мащаб на бизнеса и произход на средства , а не за недостатъци като произход и пр. ....да не ме разберат  някои погрешно  Peace !

Няма да продължавам с подробности , защото в тоя форум сме за друго   chef  Hug !

# 396
MUHTEŞEM YÜZYIL’IN SÜLEYMAN’I ŞEHZADESİYLE BİRLİKTE!

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/muhtesem_yuzyil_in_suleyman … yle_birlikte_.htm

Muhteşem Yüzyıl’ın Süleyman Sultan karakteriyle ekranlarda yer alan Halit Ergenç eşi oyuncu Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile Kanyon’da objektiflere takıldı.
20.07.2011 13:25:00

# 397
За AR@BELA -

един очарователен клип на румънска фенка.   bouquet

Надявам се да ти хареса!  Simple Smile

http://www.youtube.com/user/bmiha9#p/u/7/n8Rrf4xRzwg[/video]

# 398
Бергюзар Корел е една великолепна,талантлива ,млада артистка.В 1001 нощи можеха да се намерят някои слабости в играта и ,много дребни и незначителни,но образа на Ферайе,който изгради в Безкрайна песен ,е без грешка,нека само си спомним разказа и за живота и пред Захиде,много малко нейни колежки могат да го направят по този покъртителен начин.За такава актриса ,може да се говори и пише само с възхищение,всичко друго само завист и злоба.

# 399
  • Sofia
Разчистих последните няколко страници.
Моля, да имате предвид, че този тип теми са за коментар на сериали, а не са арена за битки на фенски групи.
Ясно е, че не може да се харесват едновременно и Червената шапчица, и бабата, и вълка, и ловеца и ... гъбите. Последното не е повод да се развяват персонални квалификации, обиди и обобщения за потребителите в темата. Форумът е дискусионен и апелирам да го използвате по предназначение, а не за изпускане на натрупано напрежение.
Лесно мога да раздам "награди" и да прекратя темата, но искрено се надявам да не ми се наложи нито едното.
Моля, съобразявайте се с правилата тук.

# 400
Тати, благодаря ти за намесата! Надявам се за в бъдеще да не се налагат повече посещения от Модераторите.

# 401
Лили, благодаря ти за снимката   bouquet Hug
Аз я увеличих малко.

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 03:10 от anna3com

# 402
Преди малко бяха поместени снимки на някои от костюмите, които се продаваха на благотворителната вечер.

# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт