Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Абе когато нещо е хубаво - не бива да се отрича  Naughty....

Даже трябва да се поощрява  Peace....Отлична интерпретация на Elvis / Fever   Hug

bouquet

# 377
след като сериалът 1001 нощ ме зашемети, аз ,като фен, изгледах и следващите филми на Халит и Бергюзар.Моето мнение е, че Халит във всеки следващ свой проект доказваше таланта си, а Берги се опитваше да е добра, но не успяваше и да се докосне до образа на Шехерезада. Интересно защо /може би заради липсата на Кудрет бей/ .  Не знам кой и по какви причини я вкара в този 24 епизод, който за мен и като сюжет е най-слабият от всички, но я бяха нагласили да изглежда като жираф с черен пеликан на главата и я накараха да се държи като олигофрен- тя бледнееше  пред Мерием, а до Халит ,за мен, изглеждаше като Елена Петрова до Стефан Данаилов, че и по-бездарно. Мисля, че просто й се подиграха/а защо ли/.

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 02:29 от jujja69

# 378
И една нова фотосесия на Мерием.

# 379
Прибрах се от разходка и ви пускам малко Халит и Берг  Hug

И преводът на Севи по това видео, което записах и качих вчера. Благодарности!

На концерта бяха дошли и известни личности.
От концерта излиза една групичка от двойките Халит Ергенч - Бергюзар Корел , Джейда Дювенджи и Енгин Акюрек .
Само ,че по-рано си тръгват от  концерта.Защо ли ?
Халит---Да ...
Джейда---Семейни  с  деца...
Халит---Трябва да се връщаме по домовете си.
Джейда --Tе трябва да се приберат при Али , а ние при Мелиса.

Е разбира се, те са семейни  хора и си имат  деца .
Тъкмо като сме попаднали на  Халит Ергенч  да го попитаме за една новина , която се появи в пресата.Само затова ,че съпругата му Бергюзар Корел е поискала ,той  се е качил на дърво и набрал  черници.
Ах , любов , ти на какви неща  си способна !

Халит ---Знаех си ,че тази новина ще се появи /ще се разчуе/.

Разбира се ,че ще се разчуе , г-н Халит .  Може ли нещо да избяга от нас ?
Искаме да зададем и един неприятен въпрос.
 Вярно ли  е това , че на концерта,  на който и  Айнур Айдоан е била на сцена ,след като запява  на кюрдски език е била обсипана  с пластмасови шишета ?
Халит---Вярно е. Разбира се това ,че се стигна до там е смущаващо /притеснително,изнервящо/. И това е един концерт, по един странен начин се образуваха  две големи  противопложни страни вътре,едните от едната страна , другите от другата. Това разбира се не е приятна ситуация.Това стана и сред зрителите, имаше реакция и срещу сцената,за съжаление преживяхме нещо такова.

Както и да е , ние да не ви задържаме повече и да ви изпратим  по пътя  за дома ви.
С пожелания да сте щастливи.

# 380
# 381

И нещо за освежаване  Peace

# 382
Ани, много ударна доза поднасяш рано сутрин на аудиторията с този свежар Joy

# 383
Здравейте !

Преди няколко дена случайно прочетох нещо тук

http://www.gecce.com/yazi/sezenin-zor-gunleri-172114.html
Заглавието е ''Трудните дни на Сезен''
Двама от нейните приятели били болни и тя  много страдала от това.
Единият и приятел е Мерал Окай.
 За Сезен Аксу и Мерал Окай, журналистът казва ,че са много стари приятели.
''Сезен и Мерал...
Те са значението на израза '' старо приятелство/антично ,древно/''.Толкова добре  се познават  и са изживяли заедно много неща ,че разбира се непремено   ще преодолеят и това.Лечението на Окай в болница е започнало и всичко  протичало изключително добре.
И е необходимо да протича добре.Защото сценарият на ''ВВ'' ще я целува по ръцете.Има да пише още 39 епизода. А след това ще дойде и ред на книгата ,която ще разказва за  Сезен.Не познавам нито един писател на този свят , който най-добре да опише Сезен.
А и след това заедно  като ''остър нож'' отново  ще продължат да пишат текстове на песни, отново ще свирят и пеят, /ще седнат на сладка раздумка на маса /
Ще запеят и ''Бяла страница'' /Beyaz Sayfa/, песента написана от Сезен за Сибел Джан.
И аз тогава ще напиша нова статия... На върха на щастието , което ще съм изпитал, ще запея/заридая ''Бяла страница'' сам самичък.

...
Сигурен съм ,че Сезен и приятелите и ги очакват ''бели страници'' като в  редове в тази статия  ''имало едно време''.

# 384

anna3com, sevi_nil, благодаря за превода на интервюто с Халит и др.   bouquet

Благодаря и за инфото за Сезен. За тези, които като мен не познават певицата Сезен, ето нейна снимка.

# 385
 Peace
Защо вместо да се забавлявате и да си разпускате във форума се сръчквате?
Нали идеята е да ни бъде забавно, да си обсъждаме сериала, защо се ядосвате, че на някои са му приятни семейство Ергенч и т.н.
Явно в Турция се радват на голяма популярност и гостуването на Берг е закачка с феновете, аз лично не виждам нищо лошо. Беше ми даже интересно да я видя в тази светлина..  да я видим " Шехеразада " в онази епоха. Според личното ми мнение персонажът на Берг беше по-скоро развлекателен в напрегнатата серия и на мен ми дойде добре. На мен не ми се видя като подигравка , а като малко хумор с харема. Харесаваше ми как наивно гледаше, трудно говореше, но успяваше да посръчка Хюррем Simple Smile
Благодаря на всички, които работиха по преводите и обработката на сериите  Hug
Чакам с нетърпение втори сезон ( и как иначе с този отворен финал).
Сериалът е наистина много зарибяващ, интересен,умело са съчетали историята с романтиката.. както се казва..има за всекиго по нещо. Като занимаваща се с история, предполагам, че в следващия сезон ще наблегнат над историческите събития, а те са доста интересени, "закачката" с Европа става все по-интересна. Много ми хареса  в последната серия как наблегнаха на събития в Европа, Мартин Лутер и религиозните спорове, наистина сериалът впачатлява с начина , по който се представят събитията и общата култура.
Поздрави на всички и се забавлявайте !

# 386

Един нов клип за тези, които харесват Халит Ергенч - носталгия по тъжните му сини очи... Simple Smile

# 387

Един нов клип за тези, които харесват Халит Ергенч - носталгия по тъжните му сини очи... Simple Smile ...............

Джу    bouquet

Срещу 50 кинта + комплект гумена самобръсначка мога да ти докарам FreshLook и face в интервала: Кануни - Мел Гибсън oт " Смело сърце " - Бъгс Бъни  hahaha bowuu... Laughing

За Кануни ще ми е проблем,че  :

1) не мога да казвам "Хьо-о-оо-рррем ....! "  , но пък мога " ...Ва-аааа-аа-лиде .....! "  Laughing

2) не съм плешив - но умея  да рева мощно и  в тоя смисъл повече пасвам за " Брейв-харт "  Joy

bouquet

# 388

Joy Joy Joy Joy

Как го докарваш на възраст?  newsm78 newsm78

Ако си колкото Мел - не става  Mr. Green Mr. Green

# 389

Един сладък колаж от гифчета от турския форум   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт