Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 360

Дами,привет- как сте в жегата  Nature Sunny
Наде, джанъм - великолепни колажи Peace
jupetrov7   четейки поста ти ,в съзнанието ми звучеше тази мелодия Peace

Темата за Халит bowuu е безкрайна,колкото е безкрайна вселената- а и Халит цяла вселена... Heart Eyes Grinning hahaha

# 361

Lilims, клипът е прекрасен.  bouquet Очевидно е американски, според коментарите. newsm78

Но кой знае защо това море и този бряг ми напомниха брега на Иракли и Емона отпреди двайсетина години - едно такова райско кътче, такава неземна тишина и красота... Simple Smile

Благодаря ти! Hug

# 362
То си е написано от къде са кадрите в клипа  Laughing Costa Verde - Sardinia Island

Ето и малко информация  Peace Още едно място в моя лист с места за посещение  Simple Smile Дани ми стигне този живот само  hahaha

http://www.lacostaverde.eu/Sea/Sea.htm

# 363
Благодаря за превода!

# 364

Ново видео за ВВ

# 365
Прибрах се от разходка и ви пускам малко Халит и Берг  Hug

# 366
# 367

Браво smile3501 Много стилно, с добре подбрана музика и кадри  newsm51 Надявам се да нямаш напротив следващия път като правя новата тема да го сложа на първа страница.

# 368
# 369

anna3com, благодаря ти!  Hug Радвам се, че го оценяваш!

Разполагай с клипа както намериш за добре.  Simple Smile

# 370
anna3com, благодаря за интервюто и снимките!   bouquet

Жалко, че не се разбира какво казва Халит за концерта...  Sad

# 371

Вероятно покрай лятната ваканция на ВВ и личният PR на Халит е отпрашил за Хаваите на едномесечна почивка ....Иначе не мога да си обясня преекспонирането на Ергенч  и Берг нон-стоп за всяка дреболия ....То не бяха съвместни шопинги , ходене по кафенета , катерене по дърветата  hahaha bowuu Laughing ...все неща които в крайна сметка ще отблъснат и най-верните фенове и на актьорите, и на сериала - с тия лиготии на дребно и на килограм  Hug Laughing.... Ами те тука нашите Коко и Емилия не са толкова отразявани   #2gunfire  Laughing ...

И това с включването на Берг в сериала беше  голяма глупост - елементарна шуробаджанащина   Hug ...Даже не се сещам в момента някой БГ филм от соц. времената в който да са се снимали артисти - съпрузи едновременно  ooooh!....

Отделно ,че изпълнението на Бергюзар във ВВ-сцената  беше уникално слабо с тия 2-3 реплики на развален турски и малко нескопосан италиански .....Но пък за сметка на нея,  Окан си изигра блестящо ролята на "Паргалъ - в атака ! "  Peace

Най -смешното беше ,че жена ми при вестта че Хюррем е бременна , възкликна : " Абе тая май всяка година е бременна  #Crazy ? " .....И след 30 секунди Сюмбюля отговаря на Нигяр : " Брей машалла ,  султанката ни не пропуска година без да роди ..... hahaha bowuu Joy.... Laughing

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 23:36 от Tatti

# 372
Радвам се, че още някой е забелязал слабото изпълнение на Бергюзар във филма. Като зная какви фенове има тук, ми беше неудобно да го напиша. Но наистина не съм впечатлена от участието й. Иначе е много красива, спор няма Peace

# 373
.... Като зная какви фенове има тук, ми беше неудобно да го напиша. ...

Това което ти е на сърцето , трябва и да ти е на устата  Peace

Не ги мисли феновете - и за тях трябва да има предизвикателства , иначе ще умрат от скука  през лятото  hahaha bowuu

Както е казал Бащата на Народите : " По вопросу плюрализма - две мнении нет ! "   Laughing

bouquet

# 374

Не всички са запознати с факта, че Халит и Берг отказаха сериал, в който да си партнират... Laughing Това, че Берг е вкарана за малко във ВВ, означава, че е една от многото известни артистки, които Мерал обеща да използва като гостуващи актьори и ако на някой му се привиждат призраците на ревността, си е негов проблем... Mr. Green Да живее жълтата преса... Joy Joy Joy По повод играта на Берг не мога да коментирам, защото още не съм изгледала тази серия, но пък  е всеизвестно, че Халит е големия професионалист от семейството. А двойката Халит-Берг е най-симпатичната за мен и ако на някого му се струва лиготия да си показва човек любовта, пак си е негов проблем... Mr. Green

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 23:35 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт