Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ани, нали знаеш, че "пистачио" е добре познатият в България шам-фъстък, близък роднина на кашуто. Ето още едно доказателство, че действително е имал ефект меденият елексир на СС:
http://www.home-bodybuilder.com/dieti/230-sham-fastak.html

И, да отбележа!!! Ако някой тук се чувства изостанал от разни животински видове, то нека говори единствено от свое собствено име. Останалите не спадаме към неговата категория  Naughty

# 466
 newsm51 за теб Лили-прекрасен клип,обожавам тази песен! newsm51  за Ани -чудесни снимки на ХЕ,на любимката ми Мерием и клипа с Набахат Чехре една неостаряваща дама ,стилна,красива,талантлива ....

# 467
# 468
# 469
И аз се надявах като теб , че ако тръгне в САШ и Европа неминуемо ще се появи или в БТВ или в НОВА , но надеждите ми бяха попарени тези дни! Моя приятелка , която работо в Турция и луд фен на сериала и има контакт в ТВ която излъчва ВВ в Турция е разбрала , че обявената цена за закупуване от БГ телевизия им е непосилна ! Костюми , декори , дворци и всичко във сериала е абсолютно автентично - костюмите за сериала са извадени от турските музеи срещу колосални суми ...., наемите в двореца Топкапъ са зашеметителни и в този смисъл сериала като реализация е ужасно скъп ...Ясно е , че всички бели държави и петролни арабски могат да си го позволят, но ние сме си 100 годин и след маймуните ....така , че да са живи и здрави преводачите и качващите субтитри ...иначе ......съвсем сме трагедия и нищо смислено няма да видим ........

"Великолепният век" е бил показан и на тазгодишния LA Screenings от 18-28 май в Лос Анжелис, САЩ

http://desarrollo.todotvnews.com/scripts/templates/estilo_nota.a … obtiene_4_premios

anna3com, благодаря ти за тази чудесна новина!  bouquet
Ако американците закупят филма, разпространението му в Европа и дори у нас веднага ще тръгне. Дано!  Praynig Praynig

Къде е lilims да я поздравя лично?  newsm78 newsm78
Интересно съчетание на исторически филм със съвременна песен - звучи малко странно (защото си представям Лайънъл Ричи... newsm78), но съдържанието на песента си е класика...  Peace

I

# 470

Един нов клип за феновете на Сюлейман/Халит и Хюррем/Мерием.  Hug

# 471
Ju много е хубаво клипчето Peace
http://www.aksam.com.tr/life-cadde-595f.html?no=4
това е за Наб.Чекре

# 472
Много е хубава тази Небахат ......Не могат да й се дадат тези 66-67 .....години ! Супер е ! Peace

Ju много е хубаво клипчето Peace
http://www.aksam.com.tr/life-cadde-595f.html?no=4
това е за Наб.Чекре

# 473

Приятен и спорен ден!  Hug

# 474
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет ! Hug
Бях си оставила за десерт последната серия с превод и снощи я изгледах! Grinning

Казвам за десерт, защото си направих за последната седмица  огромен кино маратон с преведени турски филми, изтеглени и трупани много време. Да са живи и здрави момичетата от "Езел" Hug, преведоха много нещо, за наша наслада. Специално ще отида да им благодаря. Hug   bouquet  Както и на Keii. Hug  bouquet
Шапка им свалям на комшиите. Много добро кино правят. По-добри са в киното и от сериалите си, което е нормално с оглед на формата. Направо си е майсторлък да се правят и добри сериали, имайки предвид, че все се стига до необходимост от пълнежи. Няма как да се поддържа ниво 90 серии примерно.

Та за последната серия - Сега, като я гледах спокойно, мога да кажа, че няколко неща ми направиха впечатление. Окан много преигра със сцените с Лео и Нигяр. Особено в частта, когато се насили да изглежда страшен. Това зъбене не му се получи. Пресоли манджата, както се казва.
Имал е много по-добре изиграни подобни моменти.

А по фабулата - Мисля си, че Мерал подготвя почвата за предстоящото с Ибрахим, за да има обяснение, защо Кануни в края на краищата постъпва така с него.

Може би за трети път, ако не ме лъже паметта, Сюлейман му припомни за наказанието на виновните. Много ясно послание и не знам защо Ибрахим го пропуска. То си беше направо заплаха.
И ако преди с Махидевран ясно показа, защо прави компромис, сега му напомни, че всеки компромис е до време. Има и ярък пример - екзекуцията на член на семейството.

Ибрахим е така обсебен от идеята да премахне Хюррем, че не само е готов да прикрие отново кой е виновен, но и реши, че е време да я премахне и физически. А заплахата и за децата и беше повече от абсурдна. За каква лоялност към султана става въпрос. Та той се оказа по-голяма заплаха за семейството и от бунта на еничарите. А би трябвало да защитава и семейството на султана, както цени и неговия живот. Би трябвало.....

И друго ме порази. Пак увлечен до лудост от манията си анти-Хюррем, забрави че на Лео дължи живота на Хатидже. И въпреки, че се убеди в невинността на Хюррем и Лео продължи да използва историята с изневярата, която не съществува. Ако приемем, че за неговия морал изневяра е самото прочитане на писмото, защо не го даде веднага на Султана и той да прецени всичко. Въпросът е риторичен.
Ибрахим не иска да защити Сюлейман от невярната му съпруга, а да премахне Хюррем, заради своите планове. Обаче ядец. Знаем как завършват нещата.

Мерал беше казала, че Ибрахим и е любимец в едно интервю. Не обясни защо, но сега си мисля, че се е пошегувала с журналистите или не успя да обясни добре.

А включването на Берг за сега не мога да преценя, колко е сполучливо. Но за мен беше изненада, че една аристократка беше представена с меко казано недодялани въпроси.
Не помня кой точно беше написал, преди доста време, че може да се окаже, че чужденци и друговерци се представят в недобра светлина. Не ми се иска да се окаже истина, дори и да е валидно само за женската половина. Все пак братът на Моника си е повече от тамам. Grinning

Предстои да видим.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 21:04 от Ari888

# 475
  • планетата Земя и по точно до морето
И понеже се улях в писането предлагам за компенсация снимки на Мехмет Гюнсур, нали го чакаме с интерес в ролята на Мустафа. Страхотен !!!

# 476
Thank you, Simo66   bouquet

# 477
# 478
# 479
Thank you, Miki   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт