Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 268
  • 736
  •   1
Отговори
# 450

Една вечерна доза Халит (изключвам  Михайлов И.А. - не може да ни разбере... Sad).....

А , хубава работа  Джу   bouquet....  Cry - напротив , много добре ви разбирам  Wink ! Обаче не ви ли прави вЧепетление   Laughing ,че Халитко е леко дРът  Joy за Кануни с оглед историческото време, засегнато през Първи Сезон  .....Изгледах още веднъж 2-3 серии за да вникна в някои подробности ,които убягват при първо гледане и установих ,че има некоИ неправдоподобни елементи  , като например факта че в момента сме около 1524-26 г. ( между Родоския поход и предстоящия такъв към Австро-Унгария ) . По това време историческият Кануни е на около 30 години ( роден е на 6.11.1494 г. ) т.е сега е приблизително 30 годишен  Peace ......

А Халитко доколкото си спомням е 1970 г. , демек в момента  е леко над 10 години по- дърт от героя си  Laughing .....Та такива неща забелезАХ - АХ-АХ   Laughing , но тъй като това е художествен филм съм склонен да преглътна такива " дреболии"  само и само  Доброто да Победи ..... Praynig

За Хюррем обаче не мога да твърдя че има фрапиращо разминаване в годините - Мерием мисля че е на 22 в момента , но може и да бъркам ( разчитам да ме коригирате   bouquet ) ....Докато оригинала е само на 18-20 години ( Хюррем е родена около 1506 г. ) ....минимална разлика  в рамките на допустимото  Hug

За Паргалъ нямам данни кога е роден - но допускам ,че за момента Окан си пасва с оригинала в това отношение  ! Същото , предполагам  и за Махидевран ->  Нур ....

И вместо да чоплите снимки и статии от нета , по-добре си припомнете някои серии . Може да " прогледнете " за някои неща ,а пък за други съответно да се разочаровате  newsm78 ....Но това е живота - както казва Шишо Бакшишо : " ...Така е , Славчо - днеска ти си пееш , утре тебе те опеят ! "   hahaha bowuu..... Joy......  Laughing.......  chef.......  bouquet

# 451
  • София
Ани, мила, не очаквах някой да ме забележи, а и чак да ми отговори. Много ти благодаря за подаръка! Hug Hug Hug Хубавата ми Селма! Heart Eyes

# 452
  • Истанбул
...за да вникна в някои подробности ,които убягват при първо гледане и установих ,че има некоИ неправдоподобни елементи  , като например факта че в момента сме около 1524-26 г. ( между Родоския поход и предстоящия такъв към Австро-Унгария ) . По това време историческият Кануни е на около 30 години ( роден е на 6.11.1494 г. ) т.е сега е приблизително 30 годишен  Peace ......

А Халитко доколкото си спомням е 1970 г. , демек в момента  е леко над 10 години по- дърт от героя си  Laughing .....Та такива неща забелезАХ - АХ-АХ   Laughing , но тъй като това е художествен филм съм склонен да преглътна такива " дреболии"  само и само  Доброто да Победи ..... Praynig

За Хюррем обаче не мога да твърдя че има фрапиращо разминаване в годините - Мерием мисля че е на 22 в момента , но може и да бъркам ( разчитам да ме коригирате   bouquet ) ....Докато оригинала е само на 18-20 години ( Хюррем е родена около 1506 г. ) ....минимална разлика  в рамките на допустимото  Hug

За Паргалъ нямам данни кога е роден - но допускам ,че за момента Окан си пасва с оригинала в това отношение  ! Същото , предполагам  и за Махидевран ->  Нур ....

Михайлов, при това положение, би трябвало или да изчакаме актьорът да расте и старее с филма, или да се сменя актьорът на всеки 5-10 години, по възраст...  ooooh!
А Паргалъ се смята, че е бил на възрастта на султана...  Grinning

# 453
Великолепен сериал , поколон и благодарности от сърце , че хора на добра воля и безвъзмездно работят за да ни доставят радост !!!!!!!!  bouquet

Странни са ми хора като гоСин-а Михалов ....., които вместо да оценят нещо по достоинство , те започват да се взират , да се правят на важни или да се избиват комплекси ...Ей затова само чета и то вече подборно , а избягвам да пиша ......, защото е много дразнещо .....

Турците за пореден , хиляден път показаха , че са на светлинни години напред от много държаваи , а от нас .....вече са забравили колко са напред ....., защото ние сме 100 години след маймуните  Cry

# 454

Bennu Korel, колкото и да ми е тъжно, признавам, че последната част на последното ти изречение е истинска находка!   bouquet  Joy Joy Joy

# 455
Репортажът за сватбата отразен по Супер Старлайф по Стар ТВ от днес.

# 456
# 457
# 458
И един клип за Сюлейман и Хюррем направен от Лили   bouquet Hug

# 459
"Великолепният век" е бил показан и на тазгодишния LA Screenings от 18-28 май в Лос Анжелис, САЩ

http://desarrollo.todotvnews.com/scripts/templates/estilo_nota.a … obtiene_4_premios

# 460
"Великолепният век" е бил показан и на тазгодишния LA Screenings от 18-28 май в Лос Анжелис, САЩ

http://desarrollo.todotvnews.com/scripts/templates/estilo_nota.a … obtiene_4_premios

anna3com, благодаря ти за тази чудесна новина!  bouquet
Ако американците закупят филма, разпространението му в Европа и дори у нас веднага ще тръгне. Дано!  Praynig Praynig

Къде е lilims да я поздравя лично?  newsm78 newsm78
Интересно съчетание на исторически филм със съвременна песен - звучи малко странно (защото си представям Лайънъл Ричи... newsm78), но съдържанието на песента си е класика...  Peace

# 461
Прочетох в темата за "Златната клетка", че ВВ се излъчвал в САЩ и затова се разрових, но подобна информация не намерих.

И един колаж от хърватския форум за лека нощ  Laughing

# 462
И тъй като аз няма да си лягам си слагам един колаж, който много ми хареса  Laughing

# 463
И за почитателите на Халит и Бергюзар един клип от хърватския форум  Hug

# 464
.... при това положение, би трябвало или да изчакаме актьорът да расте и старее с филма, или да се сменя актьорът на всеки 5-10 години, по възраст...  ooooh!
А Паргалъ се смята, че е бил на възрастта на султана...  Grinning

bouquet

Така е ! За момент забравих  Sad  ,че сериала  се снима и излъчва в движение  Embarassed

По принцип съвременните технологии позволяват да се " преправят " лицата и фигурите  на актьорите - по време на монтажа на лентата - без да се налага използване на дубльори за късните години от живота на пресъздавания  герой  Peace

Имам някои примери , но тук сме за друго и няма да влизам в подробности  Stop .

А за Паргалъ доста съм ровил , но не съм открил нищо конкретно и интересно  - дори и като година на раждане ,но ми се мярна ,че е връстник на Кануни ( сега се сещам ) и затова последният го е имал едва ли не като брат ....поне в началото.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт