Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 106
  • 375
  •   1
Отговори
# 240
Ние сме при д - р Лазарова (Хелиос). Доволна съм като цяло, дава ми адекватни съвети, спокойна е, изслушва, обяснява каквото питам...Винаги си спазва часовете, поне за консултация - отиваме и влизаме директно, без да чакаме. За щастие не ни се е налагало друго освен ежемесечните консултации и не мога да кажа нищо за лечение, направления, медикаменти и т.н.

# 241
  • до една звездичка
Благодаря на всички за отговорите!
Мисля, че ще се спра на д-р Йотова.
Остава само да пожелае да ни запише. Simple Smile

# 242
Нашата е д-р Вълканова. Много съм доволна от нея.

Също я препоръчвам.  Hug

# 243
Ей, къде сте, бе мами? Голямо затишие тук, хайде малко да раздвижим темата.  newsm68
Да ви питам някой знае ли дали в Контесата приемат поръчки за детски торти? Гледам си има надпис "сладкарница", но така и не съм влизала да питам.
Ели, познах те по подписа - радвам се да те срещна и тук Simple Smile Ха да видим ти ще ме познаеш ли по моя  Laughing

# 244
 Embarassed
Ей, къде сте, бе мами? Голямо затишие тук, хайде малко да раздвижим темата.  newsm68
Да ви питам някой знае ли дали в Контесата приемат поръчки за детски торти? Гледам си има надпис "сладкарница", но така и не съм влизала да питам.
Ели, познах те по подписа - радвам се да те срещна и тук Simple Smile Ха да видим ти ще ме познаеш ли по моя  Laughing
жокери полагат ли се  Joy Embarassed
Мисля, че познах  newsm51. Но си признавам, че трябваше да прочета постовете ти   bouquet

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 23:28 от eli82eli

# 245
  • на североизток
Преди се поръчваха от Варна торти и бяха много хубави, но сега май вече поръчват от Шумен или изобщо не поръчват. Все пак провери, да не те излъжа. Иначе нямаш кой знай какъв избор в нашия град, затова аз сама си правя вече тортите и хем са вкусни, хем ми излизат много по-евтино Peace

# 246
Преди се поръчваха от Варна торти и бяха много хубави, но сега май вече поръчват от Шумен или изобщо не поръчват. Все пак провери, да не те излъжа. Иначе нямаш кой знай какъв избор в нашия град, затова аз сама си правя вече тортите и хем са вкусни, хем ми излизат много по-евтино Peace
Така е най-добре, ама като не ми се отдава  Embarassed Няма голям избор - само Златната рибка и Неделя-та. Но от Златната рибка минатата година ми бяха направили една грозна торта  ooooh! искам тази година да се реванширам на малката /не, че разбира, ама мен още ме е яд/. Другият вариант е сладкарница Мирена в Шумен. Ще го измисля, ще проверя първо в Контеса, имам повече от месец до РД.
Embarassed
Ей, къде сте, бе мами? Голямо затишие тук, хайде малко да раздвижим темата.  newsm68
Ели, познах те по подписа - радвам се да те срещна и тук Simple Smile Ха да видим ти ще ме познаеш ли по моя  Laughing
жокери полагат ли се  Joy Embarassed
Мисля, че познах  newsm51. Но си признавам, че трябваше да прочета постовете ти   bouquet
И как отгатна по постовете, къде съм се издала  Joy Твоето Хриси е в една група с моето Цвети  smile3521

# 247
  Danishka Именно, защото разбрах, че са в една група с Хриси. Ние пак започнахме с кашлиците  Tired. 2 месеца забравих какво е сопол и кашлица. Доволна ли е малката от градината? Родителска ще има ли? Да не пропусна нещо... Laughing

# 248
Мале от кога не съм влизала тук,здравейте дами... Grinning
В коя детска градина сте?Ние сме в Здравец...вече пети ден ,и засега и харесва,дано да продължи така. Simple Smile
Голям студ стана днес,мале зимата дойде... cold
Преди доста време бяхме питали за торти в Контесата,с една приятелка,....но знам ,че цените там направо я отказаха да вземе.Накрая естественно отиде в Златната рибка.Аз също не съм доволна от Златната рибка,защото поръчвам едно те носят сметанова в яслата...,но като не може да се носи домашна в детските заведения,ще поръчваме откъдето може. PeaceИначе за вкъщи тортите си ги правя аз.Да ви покажа последните две които правих за подаръци ...,дето се вика да си се похваля... Blush

Последната не си спомням дали съм ви я показвала,тя е от предният рожден ден на малката,затова пак ще я покажа.Тази година не знам какво да и направя...още се чудя... Simple Smile

Вие какви сте правили/поръчвали/..или мислите да правите,дайте идеи... Peace

# 249
  • до една звездичка
... Аз също не съм доволна от Златната рибка,защото поръчвам едно те носят сметанова в яслата

Ти си поръчваш торта на друг да ти я прави???!!! Shocked
Човек, ти ум имаш ли? Че те от теб трябва да се учат бе?
Като гледам какви фантастични красоти си натворила, ти се чудя какво още чакаш и как не си си сменила попрището досега! Crossing Arms
Като нищо ще поръчам на теб следващата ни торта за ДГ, естествено, срещу заплащане. Peace

# 250
  • на североизток
Що да не дават домашни торти в градината? Аз съм носила моя торта и никой не е питал даже кой я е правил.
 Да не говорим, че твоите не приличат на домашни, а са си направо професионални Peace

За Шумен мога горещо да препоръчам сладкарница "Албена". Много вкусни торти, на нормални цени, а и с украсите са много добре  Grinning

И като ще се хвалим с торите си, и аз да ви покажа моите  Flutter

Тази беше за моя РД

А тези двете ги правих за РД на малката:

Тази е солена палачинкова...

а тази е кокосова....

# 251
Дега,ами като искат торти в яслата/сега и в градината е така/,да има сартификат...,какво да правя поръчвам си .Иначе ти благодаря за думите,старая се... Simple SmileНямаш проблеми,казваш ми една седмица по рано,каква искаш и ще я направя... Peace
Ивче,в яслата ми казаха предната година,че трябва да е от сладкарница тортата /демек да си миа сартификат/,сега попитах в градината как стоят нещата,отговориха,че не биха върнали торта ако е домашна,но по добрият вариант бил да е от сладкарница. PeaceТвоите торти също са много хубави,тази първата не е ли на Селма от тортите..оф как се казваше... newsm78

# 252
  • до една звездичка
Дега,ами като искат торти в яслата/сега и в градината е така/,да има сартификат...,какво да правя поръчвам си .

Вярно, че така беше.  Confused
Ами, ето, още едно потвърждение на думите ми, че си струва да се замислиш за собствен бизнес вече.
Пък с ХЕИ-то ще се разбереш, колко му е да ти издадат и на тебе един сертификат, като им спретнеш и на тях една торта с подходяща украса отгоре. Peace

iv4i_79, поздравления и за теб! И твоите торти са много хубави!

# 253
Лелееее момичета какви торти самооо Shocked smile3501
 merydit  просто думи нямам,Златната рибка да си ядат пастите пред твоите торти.Аз с удоволствие бих ти поръчала една торта за РД на малката Laughing
Навънка имам чувството,че сняг ще завали.Забелязвате ли че темичката ни изкара една година?

# 254
  • на североизток
Медовик е първата торта, правих я по тази рецепта http://fedorcka.blogspot.com/2011/04/blog-post.html, а кокосовата е по тази http://sunshineskitchen.com/coconut-rainbow-cake/

Общи условия

Активация на акаунт